Πόσο θα μείνουν οι Μητσοτάκηδες;

Πόσο θα μείνoυν οι Μητσοτάκηδες;

Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα αποτυχημένων. Έχουν αποτύχει σε όλα. Από την στρατηγική επιλογή του ιδρυτή της ψευτο-Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή για την συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι την κατάσταση των σιδηροδρόμων και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Λιμενικού. Και όμως αυτό το κόμμα των αποτυχημένων εξακολουθεί να κυβερνά.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Αυτό συμβαίνει λόγω εγχώριων και διεθνών καταστάσεων όπως ο Νεοταξικός έλεγχος των ΜΜΕ. Είναι συμμορία μαζί με τα κανάλια και τα ΜΜΕ που κάνουν το μαύρο - άσπρο και κοροϊδεύουν τους χαζούς. Την τεράστια αποτυχία της Νέας Δημοκρατίας, των Μητσοτάκηδων και των Καραμανλήδων, την παρουσιάζουν ως σωστή πολιτική διαχείριση.

Οι χαζοί τα πιστεύουν πως δήθεν οι τελείως αποτυχημένοι κάνουν καλή δουλειά στην διακυβέρνηση της χώρας. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι οι ψηφοφόροι χαζοί. Ένα κριτικό μέγεθος γύρω στο 25% αρκεί. Παράλληλα τα κανάλια και τα ΜΜΕ, εμποδίζουν ικανούς και έντιμους ανθρώπους να έρθουν στην διακυβέρνηση της χώρας και να υπηρετήσουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες είναι το μεγαλύτερο διπλό κακό που έχει βρει αυτή τη χώρα. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να προοδεύσουμε ως χώρα, αν δεν απαλλαγούμε τουλάχιστον από αυτές τις δύο οικογένειες που έχουν προκαλέσει τεράστια καταστροφή στην Ελλάδα. Όμως για να απαλλαγούμε από τους καταστροφείς, χρειάζονται και αλλαγές στο εξωτερικό, σε διεθνές επίπεδο.

Ο ψευτο - Εθνάρχης Καραμανλής ήταν πιόνι διαφόρων εγχώριων και ευρωπαϊκών κέντρων. Ο σκοπός του ήταν να βάλει την Ελλάδα στην ΕΕ, για να καταστραφεί οικονομικά. Όλη η οικογένεια Καραμανλή όπως και οι Μητσοτάκηδες, στο ίδιο δρόμο είναι, πιόνια της ΝΤΠ - ΕΕ. Δεν κυβερνάει ο Μητσοτάκης αλλά η Εβραία σύζυγος του Γκραμπόφσκι, ως αντιπρόσωπος του Παγκόσμιου Εβραϊσμού στην Ελλάδα.

Μαζί είναι και το κονκλάβιο οικογένεια Μητσοτάκη - Βενιζέλος - Σημίτης - Λοβέρδος κλπ, αυτοί που έκαναν τον Μητσοτάκη αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και τον έφεραν στην πρώτη θέση από την τελευταία που βρισκόταν μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος. Όλοι αυτοί μαζί με τους καναλάρχες και τους μιντιάρχες, είναι υπηρέτες της ΝΤΠ - ΕΕ και του Παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Όμως η ΝΤΠ - ΕΕ θα ζοριστεί. Η ΝΤΠ είναι ένας συνασπισμός, μια συμμαχία. Χωρίς τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό είναι πολύ αποδυναμωμένη η ΝΤΠ. Χωρίς Παγκόσμιο Εβραϊσμό και ΣΟΕ (Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού) δεν υπάρχει. Θα χτυπηθούν οι διάφορες συνιστώσες της ΝΤΠ, σφόδρα και παντοιοτρόπως. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός που στηρίζει τον Μητσοτάκη θα υποστεί σοβαρά πλήγματα, αν δεν συμμορφωθεί.

Πιθανότατα θα γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης. Το ερώτημα είναι πόσο θα μείνει. Υπάρχουν τρία βασικά σενάρια. Το ένα κατά την άποψη μου έχει τις λιγότερες πιθανότητες και το αναφέρω πρώτο για να εξετάσω στην συνέχεια τα πιο πιθανά. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, θα τον καθαρίσουν ενώ είναι πρωθυπουργός, κάποιοι που έριξαν οι Μητσοτάκηδες ή έδωσαν εντολή δολοφονίας για δικούς τους ανθρώπους ή τους ίδιους.

Οι πιθανότητες να καθαρίσουν τον Μητσοτάκη είναι μεγάλες. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως αυτό δεν θα συμβεί όσο είναι πρωθυπουργός αλλά μετά. Είναι πολύ πιο δύσκολο να καθαρίσουν έναν πρωθυπουργό. Γιατί να μην περιμένουν λίγο και να το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία αργότερα; Όταν δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός και τα μέτρα ασφαλείας δεν θα είναι τόσα ισχυρά.

Η δεύτερη πιθανότητα είναι να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση, λόγω επιβαρυντικών στοιχείων όπως πχ η εμπλοκή του σε μεγάλες παρανομίες. Μπορεί να είναι προσωπικά ζητήματα, κάποιες ιδιαιτερότητες που δεν ταιριάζουν σε αρχηγό κεντροδεξιού κόμματος. Παράλληλα θα γίνει και αντικατάσταση ενός μεγάλου μέρους της κυβέρνησης.

Η τρίτη εναλλακτική θα είναι η πιο αθόρυβη. Κανείς δεν θα καταλάβει τι πραγματικά έχει συμβεί στο παρασκήνιο. Θα παραμείνει ο Μητσοτάκης αλλά θα γίνει σαρωτικός ανασχηματισμός, με ανθρώπους της Αντί - ΝΤΠ να παίρνουν θέσεις στην κυβέρνηση. Μετά τον σαρωτικό ανασχηματισμό με ανθρώπους της Αντί - ΝΤΠ, θα παίρνει εντολές από την Αντί - ΝΤΠ.

Ο Μητσοτάκης τώρα δέχεται εντολές από τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό και την ΝΤΠ. Αποφάσεις μπορεί να παίρνει σε μικρά θέματα. Για να δεχτεί ο Μητσοτάκης την αλλαγή, πάλι κάποια επιβαρυντικά στοιχεία πιθανότατα θα χρησιμοποιηθούν. Αντί όμως να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση, θα τον εξαναγκάσουν σε αλλαγή της κυβέρνησης και αλλαγή πορείας. Πιο εύκολα θα δεχτεί κάτι τέτοιο.

Θα μείνει μέχρι το τέλος της θητείας και μετά θα τον διαδεχθεί κάποιος άλλος στην αρχηγία του κόμματος που θα είναι με την Αντί - ΝΤΠ. Πότε θα συμβούν αυτά; Για την απόπειρα δεν είμαι σε θέση να ξέρω. Τα άλλα δύο θα συμβούν όταν το διεθνές περιβάλλον είναι ευνοϊκό για την Αντί - ΝΤΠ. Χρειάζεται προσοχή γιατί οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί καιροφυλακτούν. Θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον έλεγχο και να κρατήσουν την χώρα στον δρόμο της προδοσίας και της καταστροφής.

Αν δεν απαλλαγεί η Νέα Δημοκρατία από Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες, θα απαλλαγεί η χώρα από την ΝΔ. Για τον Μητσοτάκη, η πολιτική σταδιοδρομία θα τελειώσει ή με παραίτηση ή με ολοκλήρωση της θητείας. Υπάρχουν άλλα δύο μέλη των οικογενειών Μητσοτάκη και Καραμανλή που έχουν ήδη μπει στην πολιτική, ο Κώστας Μπακογιάννης και ο μικρός ανιψιός Κώστας Καραμανλής. Αυτοί αν είναι συνεργάσιμοι, θα μπορέσουν να έχουν κάποιες θέσεις (όχι πρωθυπουργού).

Οι υπόλοιποι, τα παιδιά του Μητσοτάκη και του Καραμανλή, ας αναζητήσουν καριέρα σε άλλα επαγγέλματα. Αρκετά πια με Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες. Πάνω από ένα αιώνα Μητσοτάκηδες και σχεδόν εβδομήντα χρόνια Καραμανλήδες είναι πάρα πολλά. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην καθοδική πορεία και να αρχίσει η ανοδική πορεία για την χώρα.

Αυτά όλα που γράφονται είναι πιθανά σενάρια. Απόλυτη βεβαιότητα για το μέλλον δεν υπάρχει. Όσοι ζητούν πρόβλεψη το μέλλοντος με απόλυτη βεβαιότητα, ας απευθυνθούν σε ειδικούς μελλοντολόγους. Αν και αυτοί δεν νομίζω να είναι σε θέση να προβλέψουν με απόλυτη βεβαιότητα το μέλλον. Μάλλον οι δικές μας προβλέψεις είναι πιο αξιόπιστες, χωρίς να υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα.

Μάρκος

Scroll to Top