Θα φύγει ο Εβραίος

Θα φύγει ο Εβραίος

Φαίνεται πως ο Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός είτε πάει σε επόμενες εκλογές είτε συμφωνήσει τελικά με κάποιο άλλο κόμμα για συγκυβέρνηση. Θα σχολιάσουμε αύριο τα αποτελέσματα που θα έχουν διαμορφωθεί οριστικά. Υπάρχει μεγάλη στενοχώρια σε ένα μεγάλο μέρος των πολιτών. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ. Αισθάνομαι την υποχρέωση να γράψω γρήγορα ένα σύντομο άρθρο παρηγοριάς.

Ίσως ένα από τα πιο μικρά άρθρα που υπάρχουν σε αυτόν τον ιστότοπο. Έτσι όλοι αυτοί που έχουν σαλτάρει στην κυριολεξία με τα αποτελέσματα και σκέφτονται πως δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα, θα μπορέσουν να κοιμηθούν πιο ήσυχα. Μην ανησυχείτε. Θα γίνει αλλαγή της επιλογής των Εβραίων, όταν θα χάνουν έδαφος.

Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ τις εκλογές του 2023 στην Ελλάδα αλλά μπορεί ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ και να έχουν πολλές άλλες αρνητικές επιπτώσεις. Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Είναι ένα τεράστιο δάσος και μέσα σε αυτό το δάσος είναι ένα βρύο. Αυτή είναι η σχέση των Ελληνικών εκλογών του 2023 (το βρύο), με τον πόλεμο μεταξύ ΝΤΠ και Αντί - ΝΤΠ (το δάσος).

Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός έχει ακόμη δυνάμεις και έτσι κατόρθωσε να επικρατήσει σε μια μικρή χώρα όπου κατοικούν ζωντόβολα, πραγματικά χαζοί άνθρωποι. Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός μαζί με την ΝΤΠ διαφεντεύει την Ελλάδα. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο δόθηκαν εκατοντάδες ή χιλιάδες μάχες. Αυτό που μετράει είναι ποιοι κέρδισαν τον Πόλεμο. Οι Γερμανοί δεν αποχώρησαν από την Ελλάδα λόγω της ελληνικής Αντίστασης αλλά επειδή έχαναν τον Πόλεμο παγκόσμια και έπρεπε να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους στο Δυτικό και Ανατολικό Μέτωπο.

Όλα αυτά τα μικρά βοηθάνε να ξεκαθαρίσουν τα στρατόπεδα. Στην αρχή του Β' Παγκόσμιου Πολέμου δεν ήταν τα πράγματα όπως εξελίχθηκαν στην συνέχεια. Η Σοβιετική Ένωση είχε υπογράψει σύμφωνο μη επίθεσης με τον Χίτλερ και εισέβαλαν από κοινού στην Πολωνία. Οι ΗΠΑ κρατούσαν ουδέτερη στάση. Τελικά οι Σοβιετικοί και οι ΗΠΑ είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο να κερδηθεί ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, αυτοί που αρχικά ήταν ουδέτεροι απέναντι στους Ναζί και στον Χίτλερ

Κάθε εμπόδιο για καλό. Ουδέν κακόν αμιγές καλού. Είναι μια ευκαιρία να επέλθει οριστική ρήξη με τους Εβραίους και το τμήμα του πολιτικού συστήματος στις ΗΠΑ που υποστηρίζει την ΝΤΠ. Οι Εβραίοι πλέον είναι οι εχθροί μας. Έχουν μόνο εχθρούς σε όλη την ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο Ισραήλ. Όσοι στις ΗΠΑ υποστηρίζουν το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ είναι οι εχθροί μας. Ο Μακρόν, ο Σολτς, ο Μπάιντεν είναι εχθροί μας. Ο Ζελένσκι είναι εχθρός μας. Μακριά από τους Εβραίους και το Ισραήλ. Μακριά από τους Αμερικάνους που υποστηρίζουν το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ.

Έχει γραφτεί πως οι Μητσοτάκηδες όπως και οι Βενιζέλοι ίσως είναι Εβραϊκής καταγωγής. Έτσι υποστηρίζουν αρκετοί. Ακόμη και να μην είναι Εβραϊκής καταγωγής, για τους Εβραίους θεωρείται δικός τους επειδή έχει παντρευτεί Εβραία. Για τους Εβραίους είναι Εβραίος. Θα αντικατασταθεί ο πρωθυπουργός των Εβραίων, ο υπηρέτης των Εβραϊκών συμφερόντων.

Κοιμηθείτε ήσυχα σαν πουλάκια. Χάθηκε μια μικρή μάχη κατά του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και της ΝΤΠ. Δεν χάθηκε ο πόλεμος. Η Αντίσταση στην ΝΤΠ, θα κερδίσει τον πόλεμο. Η Ελλάδα θα απελευθερωθεί, η Κατοχή της ΝΤΠ θα τελειώσει. Δυστυχώς βρισκόμαστε στην χώρα των ηλιθίων, αυτών που πανηγυρίζουν σήμερα και είναι ένα μεγάλο ποσοστό.

Αυτοί οι ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται είναι άξιοι για τα χειρότερα. Τους αξίζει να τους κλέβουν, να τους κοροϊδεύουν, να τους καταπιέζουν, να τους πάρουν ακόμη και τα σώβρακα. Μαζί με τα ξερά καίγονται και χλωρά. Μαζί με αυτούς την πληρώνουμε και εμείς οι άλλοι που καταλαβαίνουμε πως δεν πρέπει να ψηφίζουμε τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Ευτυχώς υπάρχουν λαοί πιο έξυπνοι από τους Έλληνες που ψηφίζουν την καταστροφή τους. Οι Βρετανοί ψήφισαν Brexit, οι Αμερικάνοι τον Τραμπ. Σε Γαλλία έγιναν τεράστιες αλλαγές στο εκλογικό σκηνικό και η ΝΤΠ έπαθε μεγάλη πανωλεθρία. Σε όλο τον ευρωπαϊκό Νότο, έχουν γίνει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό. Η νίκη δεν θα έρθει από την Ελλάδα αλλά απέξω όπως στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα έρθει από λαούς που είναι έξυπνοι και αντιλαμβάνονται τα συμφέροντα τους, όχι από τα ζώα εδώ που ψηφίζουν την καταστροφή τους.

Ηλίας

Scroll to Top