Τέλος λυκοφιλίας με Εβραίους

Τέλος λυκοφιλίας με Εβραίους

Η αναζήτηση μιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης, διαφορετικής από το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ έχει ξεκινήσει παγκοσμίως εδώ και τουλάχιστον μια εικοσαετία. Το σενάριο της δημιουργίας 4 - 10 (ή περισσότερων) γκρουπ χωρών, με ένα μοντέλο πολύ διαφορετικό από αυτό της ΕΕ, είναι επίσης τουλάχιστον μιας δεκαετίας. Το παρουσιάζουμε την τελευταία πενταετία καθώς όπως συμβαίνει με πολλά σενάρια, όσο περνάει ο καιρός αποκτά όλα και μεγαλύτερη υποστήριξη και αυτή την στιγμή θεωρείται το επικρατέστερο.

Κατά τον ίδιο τρόπο, το σενάριο κατάργησης του Ισραήλ ενώ τώρα έχει πολύ λίγες πιθανότητες, μπορεί στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, να αποκτήσει πολλές πιθανότητες. Σε κάποια στιγμή εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία τέθηκε το εξής δίλημμα. Συμφέρει τους απανταχού Έλληνες να επιχειρήσουν συμμαχία με τους Εβραίους ή τους υπόλοιπους Ορθόδοξους; Οι Εβραίοι είναι πιο ισχυροί και έτσι λανθασμένα κατά την άποψη μου προτιμήθηκε συμμαχία με τους Εβραίους, παρά τις πάρα πολλές αντιρρήσεις που υπήρχαν.

Απέτυχε παταγωδώς, γιατί οι Εβραίοι είναι αυτοί που είναι, μια πολύ πονηρή και αναξιόπιστη φάρα. Ήταν γνωστό πως ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι από τις βασικές φράξιες της συμμαχίας της ΝΤΠ. Η προσπάθεια των Ελλήνων ήταν να πείσει τους Εβραίους σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση καθώς το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ που οι Εβραίοι είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του, αποδείχθηκε καταστροφικό για την Ελλάδα.

Η ψευτο - συμμαχία, η λυκοφιλία, με τους Εβραίους είχε επιπτώσεις στις σχέσεις Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ. Για αυτό με πρωτοβουλία των ΗΠΑ, γινόντουσαν διάφορες τριμερείς συναντήσεις. Μάλιστα επιχειρήθηκε να γίνει προσέγγιση της Αιγύπτου και της Σαουδικής Αραβίας, συμπληρωματικά με το Ισραήλ. Η ψευτο - συμμαχία με τους Εβραίους, αυτή η εκ των προτέρων πιθανολογούμενη αποτυχημένη λυκοφιλία, τελειώνει.

Στο Ισραήλ δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερους συμμάχους σε όλη την περιοχή διότι όλες οι άλλες χώρες της Ανατολικής Μεσογείου είναι Μουσουλμανικές και κατά βάση με το μέρος των Παλαιστινίων. Δυστυχώς οι Εβραίοι αποδείχτηκαν αναξιόπιστοι όπως και ένα μέρος του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ, κυρίως στους Δημοκρατικούς. Κάποιος μου είχε πει κάτι, εδώ και πάρα πολλά χρόνια :

«Δεν μπορείς να εμπιστευτείς Εβραίους και ομοφυλόφιλους, εκτός αν είσαι δικός τους. Ακόμη και δικός τους να είσαι δεν πρέπει να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη».

Οι Εβραίοι όπως και ένα μέρος του πολιτικού συστήματος των ΗΠΑ, μένουν σταθεροί στο σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ που είναι καταστροφικό για την Ελλάδα. Επομένως η συμμαχία που αποπειράθηκε να γίνει είναι άνευ σημασίας γιατί ο σκοπός της συμμαχίας ήταν να πεισθούν οι Εβραίοι να στηρίξουν μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Η ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ είναι πλέον αβέβαιη και άρα η συμμαχία των χωρών δεν έχει μεγάλη αξία.

Οι Εβραίοι είναι πολύ πονηρή φάρα. Αξιοποίησαν την επιχειρούμενη συμμαχία προς τα συμφέροντα τους και σε βάρος των συμφερόντων των Ελλήνων, προσπαθώντας να ενδυναμώσουν το καταστροφικό για την Ελλάδα σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ και να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα. Όμως και οι Έλληνες είναι ξύπνιοι. Περίμεναν πως οι Εβραίοι θα τους την φέρουν και είχαν εξαρχής Σχέδιο Β.

Το Σχέδιο Β είναι αυτό που θα έπρεπε κατά την γνώμη μου να είναι Σχέδιο Α, συμμαχία με Ορθόδοξους και στενότερες σχέσεις με την Ρωσία που είναι Ορθόδοξη χώρα παρά με τις ΗΠΑ. Επομένως χαλάει η συμμαχία με τους Εβραίους και επιχειρείται συμμαχία Ορθόδοξων χωρών που έπρεπε να γίνει εξαρχής και είναι σαφώς πολύ πιο συμφέρουσα για τους απανταχού Έλληνες και Ορθοδόξους.

Πλέον οι Εβραίοι είναι στην αντίπερα όχθη, εχθροί αντί για ψευτο - σύμμαχοι, γιατί η Ορθόδοξη συμμαχία θα είναι με την Αντί- ΝΤΠ. Μην ξεχνάμε πως οι Ορθόδοξοι είναι Χριστιανοί. Η συμμαχία των Ορθόδοξων θα βρίσκεται σε συντονισμό με τους υπόλοιπους Χριστιανούς που οι περισσότεροι είναι Αντί-ΝΤΠ. Στις ΗΠΑ υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό θρησκευόμενων όπως και πατριωτών που είναι Αντί - ΝΤΠ και ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους.

Θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις στις φράξιες της συμμαχίας της ΝΤΠ. Η κατάργηση του Ισραήλ είναι μόνο ένα παράδειγμα. Για να είναι αποτελεσματική μια πίεση, πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτό για το οποίο γίνεται προειδοποίηση, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συνθηκολόγηση. Δεν μπορεί να είναι μόνο λόγια, γιατί αν είναι μόνο λόγια, οι πιεζόμενοι θα το αντιληφθούν και δεν θα υποχωρήσουν.

Η κατάργηση του Ισραήλ θα γίνει ως εξής. Στρατιωτικές δυνάμεις από γειτνιάζουσες Μουσουλμανικές χώρες, θα καταλάβουν το Ισραήλ, θα καταργήσουν το κράτος του Ισραήλ και θα ιδρύσουν Παλαιστινιακό κράτος. Οι Χριστιανικές χώρες απλά δεν θα επέμβουν, με την προϋπόθεση δημιουργίας ενός μικρού αυτόνομου Χριστιανικού κράτους, σε μια περιοχή που θα περιλαμβάνει την Ιερουσαλήμ, την Βηθλεέμ και ίσως και άλλες πόλεις που σχετίζονται με τον Ιησού.

Ο Ιησούς γεννήθηκε στην Βηθλεέμ και σταυρώθηκε στον λόφο του Γολγοθά, στην Ιερουσαλήμ, από τους Εβραίους. Η Ναζαρέτ είναι μακριά, στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ και επομένως μάλλον δεν θα περιλαμβάνεται στο Χριστιανικό κράτος. Σε σχέση με το Παλαιστινιακό κράτος που θα είναι όλο το σημερινό Ισραήλ, το Χριστιανικό αυτόνομο θα είναι πολύ μικρό, ένα μικρό ποσοστό του.

Είναι πολλοί σε Χριστιανικές και Μουσουλμανικές χώρες που εύχονται να μην υποχωρήσει ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός στο σχέδιο ΝΤΠ, γιατί τους ενθουσιάζει πολύ αυτή η εξέλιξη, Παλαιστινιακό κράτος και Χριστιανικό γύρω από την Ιερουσαλήμ. Κατά την άποψη τους ούτως ή αλλιώς η ΝΤΠ αποκλείεται να επικρατήσει και επομένως δεν είναι ανάγκη, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει κάποια συμφωνία με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό και τις άλλες φράξιες της ΝΤΠ.

Σωτήριος

Scroll to Top