Άλλου τύπου Κατοχή

Άλλου τύπου Κατοχή

Η σημερινή Κατοχή έχει ομοιότητες και διαφορές με αυτή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Χίτλερ και οι ίδιες οικογένειες δωσιλόγων κατάφεραν να μας υποδουλώσουν. Τότε ήταν πιο εύκολο να καταλάβει κανείς τι γίνεται και πιο δύσκολο να κάνει κάτι. Τώρα είναι πιο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι γίνεται και πιο εύκολο να κάνει κάτι. Τότε ήταν πασιφανές ότι είχαμε Γερμανική Κατοχή. Υπήρχε Παγκόσμιος πόλεμος που για την Ελλάδα είχε ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου 1940. Έγινε γνωστό σε όλη την χώρα όταν τα γερμανικά στρατεύματα εισέβαλαν στην χώρα. Σε κάθε πόλη και σε κάθε κωμόπολη υπήρχαν Γερμανοί. Και ένα μικρό παιδί μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν.

Σήμερα η Κατοχή δεν είναι στρατιωτική. Είναι πολιτική, οικονομική και μιντιακή. Δεν φαίνεται εύκολα. Εάν κανείς κοιτάζει μόνο την επιφάνεια δεν μπορεί να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει. Τα νέα όπλα είναι η οικονομική και μιντιακή δύναμη, η προπαγάνδα, η λογοκρισία, η πλύση εγκεφάλου. Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές του Χίτλερ. Τα ίδια κέντρα και οι ίδιες οικογένειες είναι. Αν δεν καταλάβει κανείς ποιος είναι ο εχθρός παρασύρεται. Στην Κατοχή, οι Έλληνες δεν εμπιστευόντουσαν τους Γερμανούς γιατί ήταν οι κατακτητές.

Ούτε τις δωσιλογικές κυβερνήσεις εμπιστευόντουσαν γιατί ήταν ολοφάνερο ότι συνεργαζόντουσαν με τον εχθρό. Τα νεοταξικά κόμματα και τα νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης τα εμπιστεύονται γιατί λανθασμένα θεωρούν πως είναι «δικοί μας» και πως οι Γερμανοί (και οι Γάλλοι) είναι «σύμμαχοι». Κατακτητές είναι και η Νέα Τάξη είναι ο εσωτερικός εχθρός. Η Νέα Τάξη δεν φαίνεται τόσο καθαρά όπως φαινόντουσαν τα γερμανικά στρατεύματα. Όσοι εμπιστεύονται νεοταξίτες πολιτικούς και νεοταξικά κόμματα και ΜΜΕ, έχουν χάσει το παιχνίδι γιατί πέφτουν εύκολα θύματα χειραγώγησης, προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου.

Οι Νεοταξίτες κάνουν το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Παραποιούν τελείως την αλήθεια. Κάποιος βλέπει κάτι που είναι μαύρο. Έρχεται ένας άλλος και του λέει ότι είναι άσπρο. Στην αρχή πιστεύει ότι ο άλλος έχει άδικο. Έρχονται όμως άλλοι εκατό και του λένε πως είναι άσπρο. Τότε αρχίζει να πιστεύει πως ο ίδιος κάνει κάποιο λάθος και αυτό που βλέπει μαύρο είναι τελικά άσπρο. Αυτό έχουν καταφέρει με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Έχουν εξαφανίσει την αντίθετη γνώμη τελείως ώστε οι ψηφοφόροι να βλέπουν άσπρο αυτό που αρχικά νόμιζαν μαύρο και είναι πραγματικά μαύρο.  

Η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, χρεοκόπησε και υποδουλώθηκε ευρισκόμενη εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης. Μισό δράμι μυαλό να έχει κάποιος, αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με την ευρωπαϊκή πορεία, ίσως ήταν τελικά μεγάλο λάθος. Όταν όμως έρχονται εκατό στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και επιμένουν ότι η ευρωπαϊκή πορεία είναι κάτι πολύ καλό, τότε αυτός που αρχικά το έβλεπε μαύρο αρχίζει να το βλέπει άσπρο. Εκεί που έβλεπε ότι κάτι πάει πολύ στραβά, νομίζει ότι όλα πάνε καλά.  

Η χειραγώγηση, η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου που έχει γίνει από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης είναι γιγαντιαίων διαστάσεων. Για αυτό περιμένουν ισόβια τους ιδιοκτήτες και υπευθύνους, σε περίπτωση ανατροπής του συστήματος. Ποιος τους είπε ότι μπορούν να κάνουν ελεύθερα προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου στους ψηφοφόρους; Στην φυλακή που θα βρεθούν για το υπόλοιπο της ζωής τους θα έχουν καιρό να τα σκεφτούν. Η αντίθετη άποψη έχει εξαφανιστεί από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης.

Στην Κατοχή κυκλοφορούσαν κάτι φυλλάδες με ενημερωτικό υλικό υπέρ της Αντίστασης, από χέρι σε χέρι. Η περισσότερη πληροφόρηση γινόταν από στόμα σε στόμα. Τώρα η Αντίσταση εκφράζεται κυρίως από το Ίντερνετ και λίγο από κάποιες μη συστημικές εφημερίδες. Χρειάζεται όμως όπως στην Κατοχή, οι απόψεις που η Νέα Τάξη έχει εξαφανίσει, να διαχέονται στην κοινωνία. Το από στόμα σε στόμα γίνεται πλέον περισσότερο μέσω Ίντερνετ αλλά υπάρχει ακόμη η διαπροσωπική επικοινωνία και συζήτηση.

Οι Νεοταξίτες μας πάνε όπως τα πρόβατα στην σφαγή. Οι Βρετανοί και οι Αμερικάνοι το κατάλαβαν. Οι Βρετανοί ψήφισαν το Brexit που είναι ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης και οι Αμερικάνοι ψήφισαν τον Τραμπ που είναι αντίθετος με την Νέα Τάξη. Μάλιστα τον ψήφισαν και δεύτερη φορά το 2020 αλλά έγινε εκτεταμένη νοθεία. Εμείς ψηφίσαμε ΟΧΙ στα Μνημόνια το 2015 και οι Νεοταξίτες δωσίλογοι το έκαναν ΝΑΙ.

Ίσως η έξοδος από την καταραμένη Ένωση να είναι καλύτερα τώρα παρά τότε. Από την στιγμή όμως που έγινε το δημοψήφισμα, έπρεπε να ακολουθηθεί η απόφαση του ελληνικού λαού, ακόμη κι αν δεν ήταν η καλύτερη λύση. Επί τη ευκαιρία θέλω να διορθώσω κάτι που γράφτηκε σε προηγούμενο άρθρο. Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν ήταν κατά της εξόδου από Ευρώ/ΕΕ αλλά θεωρούσε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. «Έσωσε» τον αδελφό του Ανδρέα από τον άλλο κόσμο. Μεσολάβησε και εισακούστηκε επειδή είχε αγωνιστεί υπέρ του ΟΧΙ και κατά των Μνημονίων.

Άλλου τύπου Αντίσταση

Μάρκος

Scroll to Top