Ανεβείτε με την Αντίσταση

Ανεβείτε με την Αντίσταση

Στην περίοδο της Κατοχής υπήρχαν πολλές αντιστασιακές οργανώσεις. Οι δύο μεγαλύτερες ήταν ο ΕΔΕΣ και ο ΕΛΑΣ. Είχαν διαφορετική πολιτική ιδεολογία και ήταν ανεξάρτητες μεταξύ τους αλλά συνεργάστηκαν απέναντι στον κοινό εχθρό. Ο Εμφύλιος που ακολούθησε έφερε πολλούς προδότες, συνεργάτες των Ναζί στο αντικομμουνιστικό μέτωπο και «ξέπλυνε» τις αμαρτίες τους κατά την περίοδο της Κατοχής.

Οι συνεργάτες των Ναζί όπως ο Καραμανλής, η Μελίνα Μερκούρη και οι απόγονοι συνεργατών όπως ο Σημίτης, ο Ράλλης, πρωταγωνίστησαν στην υποδούλωση και την καταστροφή της χώρας δια μέσου της ΕΕ. Νέα Τάξη Πραγμάτων και ΕΕ είναι το ίδιο και το αυτό.

Υπάρχει πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ όσων συνέβησαν στην Κατοχή και όσων συμβαίνουν τώρα με ΕΕ - ΝΤΠ. Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Όπως και ο Χίτλερ, θέλουν να επιβάλουν Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Όπως και οι Ναζί θέλουν να δημιουργήσουν μία Νεοταξική ψευτοελίτ που θα καταπιέζει, θα εκμεταλλεύεται και θα εξαπατά την ανθρωπότητα. Το σχέδιο της Νέας Τάξης στηρίζεται στο σχέδιο των Ναζί.

ΕΔΕΣ και ΕΛΑΣ είναι ψευδώνυμα ομπρέλα για Αντιστασιακές οργανώσεις που βρίσκονται σε κέντρο - δεξιά και σε κεντροαριστερά - αριστερά, αντίστοιχα. Δεν υπάρχουν οργανώσεις, ομάδες, δίκτυα ΕΔΕΣ και ΕΛΑΣ. Υπάρχουν διάφορες αντιστασιακές οργανώσεις, ομάδες, δίκτυα με διάφορες ονομασίες. Κάποιες δεν έχουν καν ονομασία. Είναι δίκτυα ή ομάδες ανθρώπων που αντιστέκονται στην Νέα Τάξη. Επειδή είναι κάπως πιο εύκολη η συνεννόηση μεταξύ Αντιστασιακών με παρεμφερή ιδεολογία, όσες οργανώσεις (ομάδες ή δίκτυα) βρίσκονται κοντά ιδεολογικά έχουν στενότερη συνεργασία.

Έτσι έχει γίνει ένα γκρουπάρισμα με το ψευδώνυμο ΕΔΕΣ και ένα άλλο με τον ψευδώνυμο ΕΛΑΣ. Μέσα στο γκρουπ υπάρχει συνεργασία, μεταξύ των δύο γκρουπ υπάρχει απλώς συντονισμός. Πρέπει η Αντίσταση να αποκτήσει πιο μαζικό χαρακτήρα για να αποτινάξουμε τον Νεοταξικό ζυγό. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από τις παγκόσμιες εξελίξεις. Η Νέα Τάξη είναι μία παγκόσμια κλίκα παλιανθρώπων που έχουν σκοπό να ελέγχουν, να καταπιέζουν, να εξαπατούν και να εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα.

Για να μπορέσει να τους πολεμήσουν οι Αντιστασιακές οργανώσεις (στη Νέα Τάξη), σε διάφορες χώρες, δημιουργούν σχέσεις και συνεργάζονται μεταξύ τους. Έτσι η ελληνική Αντίσταση συνεργάζεται με Αντιστασιακές οργανώσεις σε άλλες χώρες. Να επαναλάβω δεν υπάρχει μία οργάνωση που λέγεται Αντίσταση αλλά πολλές οργανώσεις (ομάδες ή δίκτυα) που έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ, ΕΔΕΣ και ΕΛΑΣ. Λίγοι είναι αυτοί που παίζουν σημαντικό ρόλο στην Αντίσταση. Οι περισσότεροι βάζουν ένα λιθαράκι αλλά το κάθε λιθαράκι είναι πολύ σημαντικό.

Πρέπει να μπουν και άλλοι στους κόλπους της Αντίστασης. Αν είσαστε προς τα αριστερά του κέντρου θα πάτε στο γκρουπ του ΕΛΑΣ, αν είσαστε προς τα δεξιά, θα πάτε στο γκρουπ του ΕΔΕΣ. Βοηθάτε την χώρα και όλους τους κατοίκους γιατί η Νέα τάξη την καταστρέφει. Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που έχουν πάθει μεγάλη ζημιά από την Νέα Τάξη. Επίσης η Νέα Τάξη είναι ενάντια στην ανθρωπότητα γιατί δημιουργεί μια ψευτοελίτ που εξαπατά, εκμεταλλεύεται και καταπιέζει τους ανθρώπους. Έτσι βοηθώντας τους Έλληνες (ή κατοίκους της Ελλάδας) και τους ανθρώπους, βοηθάτε και τον εαυτό σας γιατί είσαστε και Έλληνες (ή κάτοικοι της Ελλάδας) και άνθρωποι.  

Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην εξουσία το Νεοταξικό σύστημα. Όσοι έχουν τις καλές θέσεις είναι κυρίως δικοί τους, Νεοταξίτες. Όμως η Αντίσταση προωθεί Αντιστασιακούς σε διάφορες νευραλγικές θέσεις, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, για να κατασκοπεύουν τους Νεοταξίτες. Το Νεοταξικό σύστημα είναι γεμάτο, έχουν πιάσει όλες τις καρέκλες. Περισσότερες πιθανότητες έχετε να προωθηθείτε από την Αντίσταση, ακόμα και τώρα.

Η μεγάλη διαφορά και η μεγάλη άνοδος όμως θα είναι όταν καταρρεύσει το Νεοταξικό σύστημα. Παγκόσμια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση ενώ η Αντίσταση (στη Νέα Τάξη) σε κατακόρυφη άνοδο. Υπάρχουν εξηγήσεις. Πολλοί άνθρωποι, τώρα αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι είναι πραγματικά η Νέα Τάξη και αρχίζουν να αντιδρούν. Επίσης η Αντίσταση ακολουθεί τακτική διείσδυσης και διάβρωσης. Ένα μέρος του Νεοταξικού συστήματος εργάζεται στην πραγματικότητα για την Αντίσταση.

Εκτός του ότι το καθήκον ως άνθρωπος σας καλεί να μπείτε στην Αντίσταση, θα μπορέσετε να ανεβείτε επίσης λίγο τώρα και περισσότερο όταν καταρρεύσει το Νεοταξικό σύστημα. Όσοι δεν το κάνετε, θα μείνετε στα ίδια. Θα λέτε μετά «δεν υπάρχει Θεός» και «γ@μώ την ατυχία μου». Δεν θα σας φταίει ο Θεός ή η τύχη αλλά το ξερό σας το κεφάλι. Μπείτε στην Αντίσταση για το καλό της χώρας και της ανθρωπότητας και ανεβείτε με την Αντίσταση για το καλό το δικό σας.

Αντώνης

Scroll to Top