Ανοιχτή πληγή

Ανοιχτή πληγή

Κάποια πράγματα τα παίρνουμε πολύ ελαφριά και επιπόλαια. Έχετε συνειδητοποιήσει το εξής; Αν δεν ήταν AUKUS (ΗΠΑ, Βρετανία, Αυστραλία) και Ρωσία, αυτή την στιγμή θα ήμαστε υπό γερμανική και ιταλική Κατοχή. Ο Χίτλερ και ο Μουσολίνι θα ήταν οι θριαμβευτές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Χίτλερ θα ανακηρυσσόταν Μέγας Αυτοκράτορας της Ευρώπης ή του κόσμου.

Σίγουρα η Αντίσταση των Ελλήνων έπαιξε κάποιο ρόλο. Αν δεν είχαμε την απόβαση στην Νορμανδία (AUKUS και Καναδοί) και την ταυτόχρονη επέλαση των Ρώσων από τα Ανατολικά, ο Χίτλερ θα ήταν ο μεγάλος νικητής. Γερμανοί και Ιταλοί ήθελαν να μας υποδουλώσουν και τους εμπόδισαν AUKUS και Ρωσία. Αν δεν ήταν αυτοί οι αληθινοί εταίροι, τώρα θα ήμαστε υπόδουλοι Γερμανών και Ιταλών. Ή μήπως τελικά είμαστε με άλλο τρόπο;

 Ότι δεν κατάφεραν με τον πόλεμο το πέτυχαν με την ΕΕ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι οικογένειες που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, πρωτοστάτησαν στην ΕΕ. Τι είναι αυτοί που συνεργάζονται με τους εχθρούς, αυτούς που προσπαθούν να υποδουλώσουν την χώρα; Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Γιατί φοβόμαστε να πούμε την λέξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ, για τους προδότες. Καραμανλήδες, Ράλληδες, Σημίτηδες, Μερκούρηδες, Μεϊμαράκηδες, Έβερτ, Τσάτσος, Μαύρος, Γαρουφαλιάς, Αγγελόπουλος, Ζολώτας κλπ ήταν όλοι τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

Η προπαγάνδα του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ θέλει να παρουσιάζει τους Τούρκους και κάποιους Βαλκάνιους ως τους εχθρούς της Ελλάδας. Οι εχθροί της Ελλάδας είναι Ιταλοί - Γάλλοι - Γερμανοί με πρώτους τους Ιταλούς. Οι Ιταλοί υποδούλωσαν την Ελλάδα τρεις φορές, μία μόνοι τους, μία με τους Γάλλους και μία με τους Γερμανούς. Σε δύο χρόνια και κάτι, στις 12 Απριλίου 2024, θα έχουμε την χιλιετία από την πρώτη Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Η Άλωση της Πόλης από τους Τούρκους οφείλεται στην Άλωση από τους Φράγκους (Ιταλούς και Γάλλους). Ιταλοί και Γάλλοι διέλυσαν τον Βυζάντιο.

Είχαν έρθει οι Τούρκοι εκεί δίπλα, βρήκαν την ευκαιρία που διαλύθηκε το Βυζάντιο από Ιταλούς και Γάλλους και κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη. Αν δεν ήταν οι Τούρκοι μπορεί να ήταν κάποιοι άλλοι. Αυτοί ήταν όμως πιθανώς οι ισχυρότεροι. Ως αποτέλεσμα της πτώσης της Κωνσταντινούπολης ήταν να επέλθουν σε τουρκική κατοχή ο περιοχές του Bυζαντίου όπως η Ελλάδα. Επομένως Γαλλία και Ιταλία, χωρίς να το επιδιώκουν, είχαν συμμετοχή στην υποδούλωση της Ελλάδας από τους Τούρκους. Γάλλοι και Ιταλοί έβαλαν Αυτοκράτορα τον Γάλλο Βαλδουίνο ΣΤ’ της Φλάνδρας και τον ονόμασαν Βαλδουίνο Α’ της Κωνσταντινούπολης.

Του έχουν στο Βέλγιο και στη Γαλλία αγάλματα (φωτογραφία) και λεωφόρους στο όνομα του προς τιμήν του, για να θυμούνται την «ένδοξη» κατάκτηση του Βυζαντίου και την υποδούλωση της Ελλάδας. Τον αναφέρουν ως Βαλδουίνο της Κωνσταντινούπολης και όχι της Φλάνδρας. Έχουμε Φραγκοκρατία και Κατοχή ταυτόχρονα. Οι Φράγκοι δηλαδή Γάλλοι και Ιταλοί πάλι άλωσαν την Κωνσταντινούπολη και έβαλαν Αυτοκράτορα τον Βαλδουίνο (Καραμανλή) και οι Ναζί ύψωσαν την σημαία τους στην Ακρόπολη και έβαλαν πρωθυπουργό τον Τσολάκογλου (Σημίτη). Ιταλία - Γαλλία - Γερμανία κατάφεραν με την ΕΕ αυτό που προσπαθούν αιώνες.

Είπαμε να ξεχάσουμε το άσχημο παρελθόν. Βοήθησε και το γεγονός πως μέσα σε τόσους εχθρούς (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία) υπήρχε η Μεγάλη Βρετανία που είναι παραδοσιακή σύμμαχος (αληθινοί εταίροι) της Ελλάδας. Είχαμε πολλές αμφιβολίες από την αρχή αλλά θέλαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν πως αυτά που έλεγαν ήταν αλήθεια. Η μεταστροφή δεν έγινε από την μια στιγμή στην άλλη αλλά σταδιακά. Όσο τα σημάδια πλήθαιναν πως η ευρωπαϊκή πορεία είναι πολύ στραβή, τόσο μεγάλωναν οι ανησυχίες. Η χρεοκοπία και τα Μνημόνια ήταν το αποκορύφωμα της υπόθεσης.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ», οι Βρετανοί κατάλαβαν τι πραγματικά είναι η ΕΕ και εξήλθαν. Έπρεπε να υπάρχει νόμος, περασμένο ως άρθρο του Συντάγματος πως αν βγει η Μεγάλη Βρετανία από την ΕΕ, θα ακολουθήσει η Ελλάδα. Το Brexit έγινε, το Grexit έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Η θέση της Ελλάδας είναι με τους αληθινούς εταίρους της, τους διαχρονικούς συμμάχους και όχι τους διαχρονικούς εχθρούς που οι εθνοπροδότες προσπαθούν να παρουσιάσουν ως δήθεν εταίρους. Και ποιος δεν θέλει οικονομική ευημερία εφόσον υπάρχει ισότητα μεταξύ των κρατών;

Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι (και λιγότερο Ιταλοί) όμως είχαν σκοπό να κάνουν αυτοί κουμάντο στην ΕΕ. Την ισότητα μεταξύ των χωρών την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια. Όχι μόνο δεν υπήρχε ισότητα αλλά η σχέση με αυτούς έγινε κατακτητή υπόδουλου. Είμαστε δίπλα σε φαρμακερές οχιές, σε φίδια κολοβά, για πολλά χρόνια, στο ίδιο κόμμα και δεν το ξέραμε. Δεν φανταζόμαστε ποτέ πως αυτοί που είχαμε δίπλα μας που τους υποστηρίζαμε και τους ψηφίζαμε θα μας δάγκωναν πάλι όπως έκαναν στην Κατοχή. Οι οικογένειες προδοτών και τα προδοτικά κέντρα ΞΑΝΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι μία ανοιχτή πληγή που υπάρχει εδώ και πολλές δεκαετίες και πρέπει επιτέλους να κλείσει.

Σταύρος

Scroll to Top