Απώλεια εδαφών

Απώλεια εδαφών

Τα σαΐνια της Νέας Δημοκρατίας, το φθάσανε πλέον στο σημείο να έχουμε απώλεια εδαφών. Τα σαΐνια είναι Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Καραμανλής, Δένδιας, Παναγιωτόπουλος κλπ. Επειδή πλέον είναι αρκετά αυξημένες οι πιθανότητες να έχουμε απώλεια εδαφών, να ξέρουμε ποιοι θα είναι οι υπαίτιοι. Το κόμμα που μας έβαλε στην καταστροφική ευρωπαϊκή πορεία και μας χρεοκόπησε, θα είναι αυτό που θα προκαλέσει την απώλεια εδαφών.

Πηγαίνετε λοιπόν όλοι εσείς οι βλάκες να ψηφίζετε Μητσοτάκηδες και Καραμανλήδες. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει η Νέα Δημοκρατία για να σταματήσετε να τους ψηφίζετε; Όταν θα εξαφανίσει την Ελλάδα από τον χάρτη θα είναι πλέον αργά. Να τους πιάσουμε έναν-έναν να δούμε τι τραγικά λάθη έχουν κάνει.

Ο Μητσοτάκης θεωρεί τον εαυτό του πολύ ξύπνιο αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου ξύπνιος. Νομίζει πως ένα κόμμα μπορεί να εκφράζει ψηφοφόρους από τις παρυφές της αριστεράς μέχρι την ακροδεξιά. Αν γινόταν θα το έκαναν όλοι. Υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες και μεγάλες συνέπειες. Τώρα θα πληρώσει τις συνέπειες. Παγκοσμίως δημιουργούνται δύο μεγάλα γκρουπ πολιτικών κομμάτων, ένα κεντροαριστερό και ένα κεντροδεξιό.

Η Νέα Δημοκρατία θεωρείται κόμμα της κεντροδεξιάς. Επομένως δεν μπορεί να είναι στο γκρουπ της κεντροαριστεράς. Όμως οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, ιδίως επί Μητσοτάκη είναι πολιτικές κεντροαριστεράς, ως επί το πλείστον. Επομένως δεν μπορεί να είναι ούτε στο γκρουπ της κεντροδεξιάς. Η Νέα Δημοκρατία και κατά προέκταση η Ελλάδα δεν θα έχει την υποστήριξη κανενός γκρουπ. Αντιθέτως το κόμμα του Ερντογάν βρίσκεται στο γκρουπ της κεντροδεξιάς. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχει την υποστήριξη όλου του γκρουπ και κατά προέκταση η Τουρκία αφού αυτό το κόμμα είναι στη διακυβέρνηση της χώρας.

Το σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ που δημιουργεί τέσσερις ηπειρωτικές Ενώσεις κάτω από μια Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Δικτατορία, αποδείχθηκε τελείως αποτυχημένο. Έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και εντάσεις παγκόσμια. Έχει εξηγηθεί πως η κατάσταση στην Ουκρανία είναι απόρροια της αποτυχίας του Νεοταξικού σχεδίου και η ένταση με την Τουρκία εν μέρει. Αν δεν αποσυμπιεστεί η κατάσταση, θα εκραγεί.

Υπάρχει δυνατότητα αποσυμπίεσης με μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Τα σαΐνια της Νέας Δημοκρατίας έχουν τόσο καλή αντίληψη (ειρωνικό) της διεθνούς πολιτικής που δεν αντιλαμβάνονται πως πάμε για μεγάλες εκρήξεις, αν δεν επιτευχθεί αποσυμπίεση. Και μάλιστα η Ελλάδα είναι από τις χώρες που θα έχουν προτεραιότητα οι εκρήξεις.

Στη Νέα Δημοκρατία επιμένουν με μια αρρωστημένη εμμονή στο Νεοταξικό σχέδιο. Το κάνουν κυρίως οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί επειδή αυτή ήταν στρατηγική επιλογή του θείου Καραμανλή που αποδείχθηκε τελείως λανθασμένη όπως και συνολικά αποδείχθηκε αποτυχημένο το εγχείρημα της ΕΕ και της ΝΤΠ. Η εμμονή τους στο Νεοταξικό σχέδιο οδήγησε την χώρα στην οικονομική καταστροφή.

Συνειδητά οδήγησαν την χώρα στην οικονομική καταστροφή για να μην διαταραχτεί η εφαρμογή του Νεοταξικού σχεδίου. Βέβαια εκεί έβαλε και ο Σημίτης το χεράκι του που έχει και αυτός ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης. Το μεγαλύτερο όμως ανήκει στην Νέα Δημοκρατία καθώς έβαλε την χώρα στο δρόμο της καταστροφής (την ΕΕ) και οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία.

Τώρα η Νέα Δημοκρατία, με την αρρωστημένη εμμονή της στο Νεοταξικό σχέδιο, θα οδηγήσει την χώρα σε απώλεια εδαφών και δεν θα είναι μία ή δύο βραχονησίδες αλλά πολύ παραπάνω. Μπορεί να είναι ένας - δύο νομοί στην Θράκη ή ένα – δύο μεγάλα νησιά. Ο Ερντογάν το λέει καθαρά, «θα έρθουμε ένα βράδυ» δηλαδή ξαφνικά και θα μας πιάσουν στον ύπνο.

Μέσα σε κάποιες ώρες θα έχουν καταλάβει τα εδάφη που θέλουν. Η Γαλλία για να κάνει κάτι θα πρέπει να έχει πολύ στρατό, ναυτικό ή αεροπορία σε εκείνα τα σημεία που δεν ξέρουμε ποια θα είναι. Αν έρθουν οι Γάλλοι (που δεν θα έρθουν) θα είναι αργά, θα έχει γίνει απώλεια εδαφών. Στην συνέχεια θα γίνει εκεχειρία. Την Τουρκία θα την σταματήσουν οι ΗΠΑ και όχι η Γαλλία. Ενδεχομένως οι ΗΠΑ να αφήσουν τους Γάλλους να ρεζιλευτούν παγκόσμια.

Μετά την απώλεια εδαφών, θα πέσει η κυβέρνηση και θα αρχίσουν οι συζητήσεις. Πενήντα χρόνια συζητούν για την Κύπρο και τα εδάφη που κατέλαβαν οι Τούρκοι δεν τα έδωσαν πίσω. Θα είναι λίγες οι πιθανότητες να τα πάρουμε πίσω. Επομένως τι κερδίζουμε από συνεργασία με τις ΗΠΑ; Κερδίζουμε πως δεν θα πάνε παραπέρα οι Τούρκοι, γιατί αυτό θα κάνουν αν δεν τους εμποδίσουν οι ΗΠΑ.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αποσυμπίεσης της κατάστασης με μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Αν στην Νέα Δημοκρατία εξακολουθούν να εμμένουν αρρωστημένα σε ΕΕ – ΝΤΠ, είναι πολύ πιθανό να έχουμε απώλεια εδαφών που δεν θα τα πάρουμε ποτέ πίσω. Να ξέρετε όμως ποιοι θα είναι υπεύθυνοι. Θα είναι όλοι όσοι υποστηρίζουν ακόμη το σχέδιο ΝΤΠ – ΕΕ και περισσότερο από όλους η Νέα Δημοκρατία.

Αναστάσιος

Scroll to Top