Αρχιεπίσκοπος Νέας Αρκαδίας

Αρχιεπίσκοπος Νέας Αρκαδίας

Ακόμα και τον Πατριάρχη

Ο Αρχιεπίσκοπός Αμερικής Ελπιδοφόρος είναι Γερμανόδουλος και άνθρωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Και οι δύο μάλλον έχουν καλές σχέσεις με την Μητσοτάκη που μαζί με τον Σημίτη είναι οι νεοταξικότεροι των Νεοταξιτών. Υπάρχει η άποψη πως Ελπιδοφόρος - Βαρθολομαίος δεν υπηρετούν ικανοποιητικά και ένθερμα τα συμφέροντα της Ορθοδοξίας και του Παγκόσμιου Ελληνισμού αλλά διαφορετικά συμφέροντα. Έχει συζητηθεί η περίπτωση να συνταξιοδοτηθεί ένας ή και οι δύο.

Οι εποχές είναι πολύ κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον για να μασάμε τα λόγια μας. Μας έχει καταγγελθεί από πολύ έγκυρες πηγές πως Βαρθολομαίος, Ελπιδοφόρος αλλά και Τζερόνιμο (Ιερώνυμος) είναι Νεοταξίτες και Γερμανόδουλοι. Ενώ για πολλούς Έλληνες πολιτικούς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για αυτούς βάζουμε ένα ερωτηματικό. Επειδή είναι άνθρωποι της Εκκλησίας, τους αντιμετωπίζουμε διαφορετικά από τους πολιτικούς, πιο συγκρατημένα και προσεκτικά. Δεν τους καταδικάζουμε ακόμα αλλά σίγουρα είναι ύποπτοι για Νεοταξισμό. Γερμανοσπουδαγμένοι είναι σίγουρα το τρίο.    

Όλοι άνθρωποι είναι, κανένας δεν είναι Θεός. Κανένας Νεοταξίτης δεν είναι άνθρωπος του Θεού. Τα συμφέρονται της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού δεν συνάδουν με αυτά της Νέας Τάξης. Κάθε Νεοταξίτης είναι εχθρός μας και θα τον πολεμήσουμε ανελέητα, ακόμα κι αν είναι Οικουμενικός Πατριάρχης. Τους δίνουμε όμως την δυνατότητα να το γυρίσουν. Δεν είμαστε κατά μιας ήπιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης αλλά είμαστε 100% κατά της Νέας Τάξης.

Η Νέα Τάξη και η Γερμανία έχουν καταστρέψει και υποδουλώσει την χώρα και έχουμε Νεοταξίτες και Γερμανόδουλους Οικουμενικό Πατριάρχη και Αρχιεπισκόπους Ελλάδας και Αμερικής; Ε πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία; Τον καιρό της Γερμανικής Κατοχής, οι κατακτητές «έπαιζαν μπάλα» μόνοι τους στην Ελλάδα και έκαναν ότι ήθελαν. Όμως η Γερμανική Κατοχή πλησιάζει στο τέλος της και όλοι οι Γερμανόδουλοι θα πάνε εκεί που τους αξίζει. Πρέπει και στις τρεις θέσεις να τοποθετηθούν άνθρωποι φιλικοί προς τους Συμμάχους και όχι τον Άξονα. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής είναι πολύ σημαντική θέση. Οι ΗΠΑ είναι η υπερδύναμη. Οι εκκλησίες είναι κοινοτικά και πολιτισμικά κέντρα. Ασκούν επιρροή στους Ελληνοαμερικάνους και ο Αρχιεπίσκοπος με την σειρά του ασκεί επιρροή στις εκκλησίες. Έχουμε δημοσιεύσει δύο άρθρα «όπως οι Εβραίοι», «το Πατριαρχείο στην Θεσσαλονίκη». Μας αγνοούν επιδεικτικά. Μπορεί να μην τα έχουν διαβάσει. Ακόμη και να μην έχει συμβεί, χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς τα αυτονόητα; Αν όμως υπηρετούν τα συμφέροντα της Γερμανίας και της Νέας Τάξης γιατί να τα κάνουν;

Γενικά η συμπεριφορά του Βαρθολομαίου δείχνει πως προσπαθεί να αποδυναμώσει και να διαιρέσει την Ορθοδοξία παρά να την δυναμώσει και να την ενώσει. Περισσότερο έχει ασχοληθεί με την πανθρησκεία, την προστασία του περιβάλλοντος, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κατάργηση των εθνών παρά με την Ορθοδοξία. Όλα δείχνουν ότι είναι κάργα Νεοταξίτης, τύπου Μητσοτάκη και Σημίτη. Αν δεν ήταν άνθρωπος της Εκκλησίας θα τον είχαμε σκυλοβρίσει πολύ άσχημα αλλά κρατάμε μία στάση κάπως συγκρατημένη μόνο και μόνο επειδή είναι άνθρωπος της Εκκλησίας. Πάντως Νεοταξίτης και άνθρωπος του Θεού δεν υπάρχει.

Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν μία Παγκόσμια κλίκα όπως οι Εβραίοι. Έτσι έχουν αποκτήσει δύναμη και επιρροή. Όσοι και οι Έλληνες είναι. Όμως οι Ορθόδοξοι είναι πάνω από διακόσια εκατομμύρια δηλαδή εικοσαπλάσιοι από τους Εβραίους. Ο Βαρθολομαίος είναι Τούρκος υπήκοος όπως και η Σύνοδος που τον εξέλεξε. Έχει υπηρετήσει στον Τουρκικό στρατό. Αυτά που συμβαίνουν είναι τρελά, πέρα από κάθε λογική. Ο Πατριάρχης τυπικά είναι Οικουμενικός αλλά ουσιαστικά είναι Αρχιεπίσκοπος μερικών χιλιάδων Ορθόδοξων που μένουν στην Τουρκία.

Θα μπορούσε όμως να γίνει και ουσιαστικά Οικουμενικός. Όσο το Πατριαρχείο βρίσκεται σε μία Μουσουλμανική και μη φιλική (προς το παρόν) χώρα δεν θα μπορεί να επιτελέσει έργo. Μπορεί τυπικά να μείνει στην Κωνσταντινούπολη και να διατηρηθούν τα κτίρια αλλά ουσιαστικά να μεταφερθεί κάπου από την Αλεξανδρούπολη έως την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. Όσο δεν διορθώνονται τα λάθη, οι παραλείψεις, τα προβλήματα, τόσο θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο σαν χώρα, σαν Ελληνισμός και σαν Ορθοδοξία.

Ένας Νεοταξίτης μπορεί να το γυρίσει και να υποστηρίξει μια ήπια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει με Μπάιντεν, Τρυντώ, Μπλαιρ, Μπράουν κλπ. Ένας Γερμανόδουλος όμως δύσκολα αλλάζει και πηγαίνει με τους Συμμάχους. Τον Τζερόνιμο μπορούμε να τον συνταξιοδοτήσουμε ανά πάσα στιγμή. Αυτοί οι τρεις όμως είναι ένα πακέτο. Αν το γυρίσουν υπέρ των Συμμάχων και μιας ήπιας εναλλακτικής παγκοσμιοποίησης θα μείνουν. Αυτό είναι δύσκολο να συμβεί όπως εξηγήθηκε, ειδικά ως προς το σκέλος της Γερμανοδουλείας. 

Αλλιώς θα πάρουν πόδι μετά την Απελευθέρωση  και οι τρεις. Ο Βαρθολομαίος και ο Τζερόνιμο είναι μεγάλης ηλικίας, γεννημένοι το ’40 και το ’38 αντίστοιχα. Ο Ελπιδοφόρος όμως είναι σχετικά νέος, γεννηθείς το ’67. Τον Βαρθολομαίο και τον Τζερόνιμο θα τους βάλουμε σε κανένα μοναστήρι μέχρι το τέλος της ζωής τους. Τον Ελπιδιφόρο θα τον στείλουμε στην Αφρική και θα τον κάνουμε Αρχιεπίσκοπο Νέας Αρκαδίας. Κανονικά έπρεπε να μπουν στην φυλακή μαζί με τους άλλους Νεοταξίτες αλλά έχουν ειδική μεταχείριση επειδή είναι άνθρωποι της Εκκλησίας (όχι του Θεού).  

Δημήτρης

Scroll to Top