Ακόμα και τον Πατριάρχη

Ακόμα και τον Πατριάρχη

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Είναι καμένο χαρτί

Τον Μητσοτάκη θα τον πετάξουν οι Γερμανοί σαν χρησιμοποιημένη σερβιέτα. Μπορεί να ετοιμάζουν τον ανιψιό του ήδη αλλά δεν θα τους βγει γιατί η Γερμανική Κατοχή στην Ελλάδα τελειώνει σύντομα και έρχεται η Απελευθέρωση από τους Συμμάχους. Όταν πετάξουν τον Μητσοτάκη σαν χρησιμοποιημένη καπότα οι Γερμανοί, τότε οι Αμερικάνοι, ο Παγκόσμιος Ελληνισμός, η Παγκόσμια Ορθοδοξία θα του γυρίσουν την πλάτη όπως ακριβώς τους έκανε και αυτός.

Ο Αρχιεπίσκοπός Αμερικής Ελπιδοφόρος είναι γερμανόφιλος και άνθρωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Και οι δύο μάλλον έχουν καλές σχέσεις με την Μητσοτάκη. Υπάρχει η άποψη (δεν λέω ότι είναι σωστή ή λάθος) πως Ελπιδοφόρος και Βαρθολομαίος δεν υπηρετούν ικανοποιητικά και ένθερμα τα συμφέροντα της Ορθοδοξίας και του Παγκόσμιου Ελληνισμού αλλά διαφορετικά συμφέροντα. Έχει συζητηθεί η περίπτωση να συνταξιοδοτηθεί ένας ή και οι δύο. Έτσι λοιπόν ίσως να είναι άλλοι τότε στην θέση τους, αν δεν αλλάξουν στάση.

Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός που στηρίζει τον Μητσοτάκη δεν ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα της Ελλάδας αλλά του Ισραήλ. Αυτό που έχουν προτείνει οι Ελληνοαμερικάνοι στους Αμερικανοεβραίους είναι να συμπεριληφθεί το Ισραήλ σε ένα υπό-γρουπ των Συμμάχων που θα έχει Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο. Τους εξυπηρετεί επειδή περιβάλλονται γύρω γύρω από εχθρούς

Η εξέλιξη όμως είναι πολύ θετική διότι είναι καλό να ξεθαρίζουν τα πράγματα. Έπρεπε ο Μητσοτάκης να πάει με μία μεριά. Του το είπαν όλοι στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ «Μητσοτάκη αποφάσισε επιτέλους με ποιους είσαι, δεν σε παίρνει άλλο να το παίζεις σε πολλά ταμπλό». Διάλεξε ξεκάθαρα τους Γερμανούς από τους Αμερικάνους και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό από τον Παγκόσμιο Ελληνισμό και την Παγκόσμια Ορθοδοξία. Έτσι όπως είχε αυτοπαγιδευτεί, ήταν «εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα». Τώρα είναι και αυτός πλέον καμένο χαρτί όπως ο Καραμανλής και ο Σαμαράς. Άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τον Έλληνα Τραμπ που θα σώσει την Ελλάδα.  

Δεν πάει να πει ότι ο Μητσοτάκης θα αποσυρθεί από την πολιτική. Μπορεί να μείνει βουλευτής όπως ο Καραμανλής ή αρχηγός ενός μικρού κεντρώου κόμματος όπως ο Λεβέντης και ο Θεοδωράκης. Εμείς του προτείνουμε να κάνει παραγωγή και παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι. Θα ξεκινάει την παρουσίαση της εκπομπής ως εξής «γειά σας είμαι ο Κυριάκος Μητσοτάκης…. ξέρετε που ήμουνα πρωθυπουργός». Οι διαγωνιζόμενοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής. Όποιος δεν αντέχει άλλο θα αποχωρεί.

Η Φοντελάνα μετά από την Ελλάδα πήγε στην Δανία. Είναι μία περίεργη περίπτωση αυτή η χώρα. Έχει καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ και μέσω της Βασίλισσας, με την Ελληνική πρώην βασιλική οικογένεια, την Βρετανική και την Ισπανική. Ο Φίλιππος (πατέρας του Κάρολου) ήταν της Ελληνικής βασιλικής οικογένειας και η Βασιλομήτωρ Σοφία της Ισπανίας, αδελφή του Κωνσταντίνου. Όλοι είναι συγγενείς της Δανικής βασιλικής οικογένειας αλλά συνδέονται συγγενικά και με την Ρωσική.

Υποστηρίζουν μάλλον μία εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Όποιοι όμως αποδειχτούν ότι είναι Νεοταξίτες, θα τους πολεμήσουμε αλύπητα όπως όλους τους καταραμένους Νεοταξίτες. Η Βρετανική βασιλική οικογένεια φαίνεται πως δεν είναι Νεοταξίτες αλλά μένει να επιβεβαιωθεί. Η Ελισάβετ φέρεται να έχει δηλώσει πως δεν βρίσκει λόγο για την ΕΕ. Είτε είναι είτε δεν είναι Νεοταξίτες, η Μεγάλη Βρετανία είναι εκτός ΕΕ.

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν Βασιλεία. Εκεί οι Βασιλείς έχουν κάποια επιρροή. Το να χρησιμοποιήσουμε τις επαφές της βασιλικής οικογένειας σε άλλες χώρες δεν πάει να πει ότι θα επαναφέρουμε την Βασιλεία. Αν όμως κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική μέσα στα πλαίσια της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο.

Επί της ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε με κάθε τρόπο ότι η απελευθέρωση της Χρυσής Αυγής σε Halfway houses σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θέλουμε να τους κάνουμε κυβέρνηση, το αντίθετο μάλιστα. Όταν απελευθερώθηκαν οι κομμουνιστές πολιτικοί κρατούμενοι, αυτοί που τους απελευθέρωσαν το έκαναν για να τους φέρουν στην εξουσία; Μπορεί να είναι κάποιοι στην ηγεσία της ΧΑ φασίστες και ναζιστές. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο μέρος Ελλήνων πολιτών αλλά και ομογενών που δεν θέλουν να παραμείνουν στην φυλακή.

Αυτοί δεν είναι ούτε φασίστες ούτε ναζιστές αλλά πατριώτες και φιλέλληνες. Για αυτούς ήταν η μόνη πατριωτική φιλελληνική επιλογή από τα κόμματα της Βουλής. Θα έπρεπε να υπάρχει ένα άλλο κόμμα πατριωτικό και φιλελληνικό στην θέση της ΧΑ που να μην αφήνει καμία υποψία ναζισμού ή φασισμού αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Επίσης να μην ξεχνάμε ότι οι πραγματικοί συνεχιστές των Ναζί είναι οι Νεοταξίτες. 

Ο δρόμος της ΕΕ είναι ο δρόμος της αιώνιας δουλείας και επαιτείας. Η ΕΕ και η παγκοσμιοποίηση κατέστρεψαν την οικονομία της Ελλάδας, σε όφελος της Γερμανίας, της Κίνας και άλλων χωρών και μας κατάντησαν επαίτες. Ο χαμερπής πρωθυπουργός Κούλης πανηγυρίζει που μας πέταξαν κάτι ψιλά οι ψευτο-εταίροι. Είναι ανάξιος όχι μόνο για πρωθυπουργός αλλά και να λέγεται Έλληνας. Μπορεί και να μην είναι Έλληνας. Έναν περήφανο λαό, με μεγάλη ιστορία τον κατάντησαν οι καταραμένοι δούλους και ζητιάνους.

Ο δρόμος των Συμμάχων είναι δρόμος ανεξαρτησίας και ευημερίας. Η Ελλάδα κάποια στιγμή αυτόν τον δρόμο θα πάρει. Απλά μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν τα καθάρματα οι Νεοταξίτες. Αν το κάνουν θα καταστρέψουν την δική τους ζωή πρώτα από όλα. Όποιος σταθεί εμπόδιο στον δρόμο των Συμμάχων, θα αντιμετωπισθεί ως εχθρός και θα τον βγάλουμε από την μέση ακόμα κι αν είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης. Οι εποχές είναι πολύ κρίσιμες και καθοριστικές για το μέλλον.  

Αρχιεπίσκοπος Νέας Αρκαδίας

Δημήτρης

error: Content is protected !!
Scroll to Top