Διάλυση Γερμανίας

Διάλυση Γερμανίας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας των τελευταίων πενήντα χρόνων έχει όνομα και επώνυμο, Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν είναι ένα πρόσωπο αλλά τρία με το ίδιο ονοματεπώνυμο, θείος και δύο ανίψια. Όμως υπάρχουν και άλλα μεγάλα προβλήματα, Σημίτης, Μπακογιάννηδες το τρίο Μπαρθόλομιου - Τζερόνιμο - Hopebearer (Ελπιδοφόρος) και άλλοι δωσίλογοι. Για να γίνει κατανοητό πρέπει να εξηγήσω πρώτα κάποια πράγματα.

Οι Εβραίοι έχουν κάνει μια παγκόσμια κλίκα και έχουν γίνει αρκετά δυνατοί. Δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Απλά ισχύει το «ισχύς εν την ενώσει». Αν αυτοί που τους αρέσουν τα ζυμαρικά ή το μπλε χρώμα, έκαναν μια παγκόσμια κλίκα, θα κυριαρχούσαν. Οι Εβραίοι είναι όσοι και οι Έλληνες. Συνδέονται με την θρησκεία γιατί το Ισραήλ δημιουργήθηκε μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Ορθόδοξοι είναι εικοσαπλάσιοι και οι μισοί ζουν στην Ρωσία. Εμείς πρέπει να κάνουμε έναν στενό κύκλο Παγκόσμιο Ελληνισμό (ανεξαρτήτου θρησκείας) και έναν ευρύτερο Παγκόσμια Ορθοδοξία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι συμφέρουσα για όλες τις χώρες. Για την Γερμανία είναι συμφέρουσα ενώ για την Ελλάδα καταστροφική. Τα Μνημόνια ήρθαν λόγω της χρεοκοπίας που ήταν αποτέλεσμα της συμμετοχής σε ΕΕ και ευρώ. ΕΕ είναι ένα μέρος της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη ευνοεί Κίνα και Γερμανία ενώ ζημιώνει πολλές χώρες όπως τις αγγλόφωνες (ΗΠΑ, Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία), Ρωσία, Τουρκία, Ισραήλ κλπ. Έτσι οι αγγλόφωνες στρέφονται σε μία εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση. Θα κάνουν ένα δικό τους γκρουπ και η Δύση + θα σπάσει σε τουλάχιστον δύο, Συμμάχους και Άξονα. 

Ο Παγκόσμιος Ελληνισμός βρίσκεται περισσότερο και είναι ισχυρός στις Αγγλόφωνες χώρες (ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία, Νέα Ζηλανδία). Η Παγκόσμια Ορθοδοξία είναι περισσότερο εκτός ΕΕ. Εντός ΕΕ, εκτός από καταστροφή και υποδούλωση, μας έχουν δεμένα τα χέρια οι σατανικοί Κομισάριοι των Βρυξελών και δεν μπορούμε να αναπτύξουμε στενές σχέσεις με τον Παγκόσμιο Ελληνισμό και Παγκόσμια Ορθοδοξία.

Σύμμαχοι και Σοβιετικοί ήταν απέναντι στον Άξονα, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι κομμουνιστές δεν είχαν ιδιαίτερη συμπάθεια στους καπιταλιστές αγγλόφωνους ούτε και αντιστρόφως. Αυτό δεν τους εμπόδισε να πολεμήσουν στην ίδια πλευρά απέναντι στον Άξονα και στο τέλος να κάνουν την συμφωνία της Γιάλτας. Μετά οι σχέσεις τους χάλασαν την κομμουνιστική περίοδο με τον Ψυχρό Πόλεμο. Όμως ο κομμουνισμός έχει παρέλθει για τις περισσότερες χώρες. Μπορεί να μην γίνουν ποτέ πολύ καλές οι σχέσεις μεταξύ Αγγλόφωνων - Ρωσίας αλλά θα αποκατασταθούν. Και η Ρωσία ζημιώνεται από την Νέα Τάξη οπότε θέλει μία εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση.

Θα γίνει μία Νέα Συμφωνία της Γιάλτας μεταξύ αγγλόφωνων χωρών και Ρωσίας για εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Ο Άξονας ή θα συμμορφωθεί ή θα ηττηθεί. Ηγέτιδα δύναμη του Άξονα είναι η Γερμανία. Ένα ακραίο σενάριο περιγράφει τον διαμοιρασμό της Γερμανίας. Στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε γίνει το λάθος να χωριστεί σε Δυτική και Ανατολική. Έτσι σχετικά εύκολα επανενώθηκε. Δεν θα ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Αποτελείται από δεκαέξι ημιαυτόνομα κρατίδια. Αυτά θα διαμοιραστούν στις γειτονικές χώρες, Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία. Αντιστοιχούν περίπου δύο στην καθεμία.

Η Γερμανία αποτελεί παγκόσμια απειλή. Έκανε δύο παγκόσμιους πολέμους και κατόρθωσε να υποδουλώσει την Ευρώπη δια μέσου της ΕΕ. Το σενάριο αυτό έχει λίγες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί όπως έχουν τώρα τα πράγματα. Όμως αν ο Άξονας δεν συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Νέας Γιάλτας, οι πιθανότητες αυξάνονται. Επίσης σε περίπτωση σύγκρουσης και όχι συμφωνίας, η Κίνα θα μικρύνει σημαντικά και θα αλλάξει το πολίτευμα της, θα γίνει αντίστοιχο με αυτό της Δύσης.  

Ο Τραμπ κατηγόρησε ευθέως την Γερμανία μαζί με την Κίνα. Είναι οι χώρες που έχουν ευνοηθεί από την Νέα Τάξη σε βάρος των υπολοίπων. Ο Μπάιντεν προσπαθεί να τους τσατσέψει γιατί δεν έχει ξεφύγει τελείως από το σχέδιο της Νέας Τάξης, σιγά σιγά απαγκιστρώνεται. Ο Μπάιντεν και άλλοι με παρόμοια νοοτροπία δυσκολεύονται επίσης να ξεφύγουν από την Ψυχροπολεμική αντίληψη. Ο κομμουνιστικός κίνδυνος έχει παρέλθει.

Ο Καραμανλής έβαλε τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα ανίψια συνεχίζουν τον ίδιο δρόμο της καταστροφής και της υποδούλωσης. Είναι νεοταξίτες γαλλόδουλοι, κολλημένοι στο Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία. Σημίτης, Μπακογιάννηδες, το τρίο Μπαρθόλομιου - Τζερόνιμο - Hopebearer (Ελπιδοφόρος) είναι νεοταξίτες γερμανόδουλοι. Το τρίο Μπαρθόλομιου - Τζερόνιμο - Hopebearer (Ελπιδοφόρος) είναι ευρώδουλοι και προσπαθούν να διαιρέσουν την Ορθοδοξία αντί να την ενώσουν. Επίσης όσο ο Οικουμενικός βρίσκεται σε μη φιλική μουσουλμανική χώρα δεν μπορεί να αποκτήσει και ουσιαστικό ρόλο.  

Αυτοί κρατάνε την Ελλάδα στα δεσμά της ΕΕ και την εμποδίζουν να πάρει τον δρόμο των Συμμάχων, της ανεξαρτησίας και της ευημερίας. Έχουν καταλύσει την Δημοκρατία και έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία. Είναι δωσίλογοι και εχθροί της Eλλάδας. Δεν είναι μόνο αυτοί. Γιατί οι Καραμανλήδες είναι όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα. Διότι ελέγχουν τον πατριωτικό χώρο που θα έπρεπε να αντιστέκεται στην υποδούλωση της χώρας. Επίσης ο Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΕ, ο Σημίτης στην Ευρωζώνη. Ο Σημίτης ουδέποτε παρίστανε τον πατριώτη, κάτι που κάνουν οι Καραμανλήδες.

Όνειρο απατηλό

Γιώργος

Scroll to Top