Δύο σοσιαλιστές

Δύο σοσιαλιστές

Δύο σοσιαλιστές, ένας Έλληνας και ένας Γερμανός, ανέβηκαν στην Ακρόπολη. Ο Έλληνας έκανε τον ξεναγό και εξηγούσε στον Γερμανό όσα γνώριζε. Παράλληλα ξεκίνησαν μια σοσιαλιστική συζήτηση που ολοκλήρωσαν αργότερα στο Μαξίμου. Αντάλλαξαν σοσιαλιστικές απόψεις, εξέφρασαν σοσιαλιστικές ιδέες, έκαναν σοσιαλιστικά όνειρα. Κατάστρωσαν σοσιαλιστικά σχέδια για την ευρωπαϊκή και παγκόσμια επικράτηση του σοσιαλισμού και την εξάλειψη του συντηρητισμού.

Ο ένας σοσιαλιστής είναι και έχει μεγάλο πρόβλημα ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τον άλλο σοσιαλιστή. Ο σοσιαλιστής που είναι και έχει μεγάλο πρόβλημα είναι ο Μητσοτάκης διότι εκλέγεται με τις ψήφους των συντηρητικών πολιτών και ηγείται στο πρώτο κόμμα του συντηρητικού χώρου, την Νέα Δημοκρατία. Είναι μια παραφωνία, μια ανωμαλία που πρέπει να διορθωθεί. Δεν δημιουργήθηκε τώρα με τον Μητσοτάκη αλλά υπήρχε πάντοτε.

Ο άλλος σοσιαλιστής, ο Σολτς, είναι τουλάχιστον στον σωστό χώρο. Οι σοσιαλιστές είναι αυτοί που είναι, αλλόκοτοι, παράλογοι, αιθεροβάμονες, τις περισσότερες φορές λάθος, ενίοτε καλοπροαίρετοι και με κάποιες ευαισθησίες. Είναι στην κρίση των ψηφοφόρων αν θέλουν να τους ψηφίσουν. Ο Σολτς δεν εξαπατά τους ψηφοφόρους, δείχνει αυτό που είναι, σε μεγάλο βαθμό. Ο Μητσοτάκης και όλη η Νέα Δημοκρατία υφαρπάζουν τις ψήφους του συντηρητικού χώρου για να προωθήσουν σοσιαλιστικές αντιλήψεις και να εξαλείψουν τον συντηρητισμό.

Ο Μητσοτάκης θα χαρεί πολύ αν ο γιος του είναι γκέι. Μόνο ένας γκέι χαίρεται όταν ο γιος του είναι γκέι. Ένας γκέι δεν ανήκει στον συντηρητικό χώρο. Ακόμα κι αν δεν είναι γκέι, οι απόψεις αυτές δεν ανήκουν στον συντηρητικό χώρο. Μιλάει με περηφάνεια για δύο γκέι που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Δύο είναι οι ανοιχτά γκέι, υπάρχουν πολύ περισσότεροι κρυφοί και δεν είναι κάτι καινούριο αλλά παλιά ιστορία στην Νέα Δημοκρατία.

Είναι δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πιστεύει ό,τι θέλει και να είναι ό,τι θέλει. Δεν είναι δικαίωμα κανενός να εξαπατά τους ψηφοφόρους του συντηρητικού χώρου, υφαρπάζοντας τις ψήφους τους ενώ εργάζεται για την εξάλειψη του συντηρητισμού. Δεν πρέπει καν να βρίσκονται στον συντηρητικό χώρο. Όλοι αυτοί να πάνε στον δικό τους χώρο που δεν είναι ο συντηρητικός και να φορέσουν και φούστα αν θέλουν.

Έτσι έχει κάνει με τους υπαλλήλους τους η αεροπορική εταιρεία Virgin. Όποιος άντρας; θέλει φοράει φούστα. Μέσα από την φούστα μπορούν να βάλουν ζαρτιέρες, αν θέλουν. Να φύγουν από τον συντηρητικό χώρο και από εκεί και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας βάλουν και ζιπ-κιλότ και φούστα και μινάκι και τάγκα και στριγκάκι. Ας δέσουν και μια πέτρα στον λαιμό τους και να πάνε να πνιγούν.  

Άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλουν σε ιδιωτικές συζητήσεις όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο κόμμα. Προωθούνται ομοφυλόφιλοι και γενικότερα σεξουαλικά αποκλίνοντες και ναρκομανείς. Αυτό συνέβαινε πάντοτε. Είναι πολλοί που δεν είναι ευχαριστημένοι και δεν συμφωνούν με αυτά που γίνονται στην Νέα Δημοκρατία και αυτά που εκφράζει και κάνει. Τότε γιατί μένουν;

Γιατί είναι το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς και ανήκουν στον χώρο της κεντροδεξιάς. Θα ήθελαν να είναι όμως πολύ διαφορετικό, ένα γνήσια κεντροδεξιό κόμμα. Όσοι δεν αντέχουν άλλο με τα αίσχη που γίνονται μέσα στο κόμμα, θέτουν εαυτό εκτός κόμματος αλλά διατηρούν επαφές με άλλους εντός που έχουν παραπλήσιες απόψεις για το πως θα έπρεπε να είναι το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς. Από κοινού εργάζονται ώστε μια μέρα να πραγματοποιηθεί το όνειρο τους.

Όπως ο Μητσοτάκης και ο Σολτς κάνουν σοσιαλιστικά όνειρα και σχέδια για την επικράτηση του σοσιαλισμού στην Ευρώπη και παγκόσμια και την εξάλειψη του συντηρητισμού, έτσι και όσοι εντός ή εκτός της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ευχαριστημένοι με το πως είναι το πρώτο κόμμα του συντηρητικού χώρου, κάνουν συντηρητικά όνειρα και σχέδια για ένα γνήσιο κεντροδεξιό κόμμα. Το όνειρο τους είναι το αυτονόητο, να ηγούνται συντηρητικοί στον συντηρητικό χώρο.  

Ο Σολτς ήρθε παραμονές της 28ης Οκτωβρίου που γιορτάζουμε την άρνηση της υποταγής στον Άξονα. Τέτοιες μέρες δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιες οικογένειες και ποια κέντρα συνεργάστηκαν με τους κατακτητές. Είναι οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια κέντρα που πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία. Τυχαίο; Καθόλου! Ότι δεν πέτυχαν οι Ναζί με τα όπλα, το προσπαθούν οι Νεοταξίτες με απάτη, δολιότητα, μηχανορραφίες, παρανομίες, προδοσίες κλπ.  

Τα σημάδια είναι προφανή παγκόσμια. Ή θα αλλάξει η Νέα Δημοκρατία εκ των έσω αναδεικνύοντας άλλους πολιτικούς με διαφορετικές πολιτικές όπως έγινε σε Βρετανία και ΗΠΑ ή θα βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με τους Γάλλους Ρεπουμπλικάνους. Έπεσαν σε ποσοστά κάτω του 5% και δύο κόμματα της κεντροδεξιάς να τους περνάνε, με το κόμμα της Λεπέν να αναδεικνύεται το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς.

Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με την αποχώρηση σεξουαλικά αποκλίνοντων και ναρκομανών από τον συντηρητικό χώρο, κάτι που είναι επιβεβλημένο. Δηλαδή ή η Νέα Δημοκρατία να επαναπροσδιοριστεί στον χώρο Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας (Βαλιανάτος) και οι συντηρητικοί να έλθουν στο νέο γνήσιο κεντροδεξιό κόμμα ή να φύγουν οι σεξουαλικά αποκλίνοντες και ναρκομανείς και να δημιουργήσουν νέο κόμμα στο χώρο Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας, μαζί με τον Μάνο και τον Βαλλιανάτο.

Παντελής

Scroll to Top