Έχουν γνώση οι φύλακες

Έχουν γνώση οι Φύλακες

Ο Τραμπ το έχει πει πολλές φορές στις ΗΠΑ. Στο τέλος του δρόμου είναι Σοσιαλισμός. Τις δηλώσεις του Τραμπ προσπαθούν τα Νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης να τις θάβουν όσο μπορούν γιατί φοβούνται ότι οι ψηφοφόροι θα καταλάβουν που πραγματικά το πάνε οι Νεοταξίτες. Όσο προσπάθεια και να κάνουν οι Nεοταξίτες, οι δηλώσεις Τραμπ βγαίνουν από λίγα ΜΜΕ που είναι φιλικά προς αυτόν και από το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου που δεν ελέγχεται από την Νέα Τάξη.

Ο Τραμπ είναι ασαφής ως προς το είδος του Σοσιαλισμού της Νέας Τάξης. Λοιπόν πρέπει να καταλάβουν όσοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, τι ακριβώς ψηφίζουν. Ψηφίζουν Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Αυτός είναι ο δρόμος της Νέας Τάξης. Όλες οι ενέργειες που κάνουν εκεί προσπαθούν να καταλήξουν. Είναι ένας συγκεκριμένος υβριδικός σοσιαλισμός ανάμεικτος με καπιταλισμό και ολιγαρχία.

Το σύστημα περιέχει και λίγο καπιταλισμό, ένα τύπο ευνοιοκρατικού καπιταλισμού όπου διάφορα κέντρα επεμβαίνουν με διάφορους τρόπους για ίδιον όφελος. Εκτός από το κράτος είναι και διάφορα άλλα κέντρα. Μια μικρή μειοψηφία Nεοταξιτών θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο και την δύναμη. Αυτή θα είναι η Νεοταξική Ολιγαρχία. Η Ολιγαρχία με τον πλούτο θα αποκτήσει απόλυτο έλεγχο. Η μεγάλη πλειοψηφία θα είναι φτωχοί με μικρές διαφορές εισοδήματος και πλούτου μεταξύ τους αλλά τεράστιες με την Νεοταξική πολιτική, μιντιακή, οικονομική Ολιγαρχία. Οι πολλοί θα είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των ελάχιστων και τελείως στο έλεος τους.

Οι Nεοταξίτες είναι Καϊνίτες και παρεμφερείς (αμοραλιστές). Λειτουργούν συνωμοτικά, παρασκηνιακά και μυστικά. Οι Φύλακες λειτουργούν με ακόμη μεγαλύτερη μυστικότητα. Οι αληθινοί Φύλακες δεν είναι η Αστυνομία ή η ΕΥΠ, αν και υπάρχουν Φύλακες μέσα σε αυτές τις υπηρεσίες όπως υπάρχουν σε κύκλους Καϊνιτών. Φύλακες πέρα από τα θεσμοθετημένα όργανα είναι απαραίτητοι διότι όταν οι Καϊνίτες ελέγχουν την εξουσία, ελέγχουν και τα θεσμοθετημένα όργανα.

Η δράση των Καϊνιτών είναι γνωστή στους Φύλακες εδώ και δεκαετίες ή καλύτερα αιώνες. Προσέχουν πάρα πολύ (οι Φύλακες) να μην προδώσουν την ιδιότητα τους. Μάλιστα ακόμη και η ίδια η ύπαρξη τους έχει αναφερθεί ελάχιστες φορές. Ακόμη μεγαλύτερη μυστικότητα υπάρχει για τους Οδηγούς. Οι Φύλακες συνεργάζονται με τους Οδηγούς που προσπαθούν να κατευθύνουν τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση. Και αυτοί είναι απαραίτητοι επειδή οι ψευτοηγέτες είναι Καϊνίτες (και παρεμφερείς) που οδηγούν την ανθρωπότητα σε λάθος κατεύθυνση.

Είναι δύο ξεχωριστά ζητήματα. Το ένα είναι αν θα μπορούν οι Καϊνίτες να έχουν την αλλόκοτη συμπεριφορά και νοοτροπία. Σε αυτό υπάρχει πρόβλεψη στον Πέμπτο Δρόμο. Ταυτόχρονα όμως εξετάζεται το ενδεχόμενο να περιοριστούν σε συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους. Μπορεί να είναι από οικοδομικοί συνεταιρισμοί μέχρι ολόκληρες χώρες. Ο Τραμπ δέχεται εισηγήσεις να δημιουργήσει τουλάχιστον μία χώρα στην Αφρική για να τοποθετήσει τους Καϊνίτες. Θα πάρει μικρά κομμάτια από 3-4 μεγάλες χώρες. Ενδεχομένως να γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ασία.

Οι Καϊνίτες προσπαθούν να δημιουργήσουν την Αρκαδία (Arcadia). Στην Αρχαία Μυθολογία ήταν η έδρα του Θεού Πάνα που μοιάζει με τον Μπαφομέτ που λατρεύουν οι Καϊνίτες (και παρεμφερείς). Υπάρχει Ορφικός ύμνος στον Πάνα. Κάποιες τελετές των Καϊνιτών είναι παρόμοιες με τα Ορφικά. Η Αρκαδία αναφέρεται στην Μυθολογία της Αναγέννησης ως ένας ειδυλλιακός τόπος. Μέσα στο μπερδεμένο τους μυαλό είναι μια χαμένη Εδέμ, κατά την άποψη τους. Είναι μια απραγματοποίητη σοσιαλιστική ουτοπία.

Στα πλαίσια της Pax Trumpiana, o Τραμπ θα διευκολύνει τους Καϊνίτες να δημιουργήσουν Αρκαδίες αλλά θα τους εμποδίσει να επιβάλλουν την άποψη τους και στους υπόλοιπους. Δεν μπορεί όμως οι Καϊνίτες να συνεχίσουν να μας εξαπατούν, να μας εκμεταλλεύονται, να μας καταπιέζουν και να μας βασανίζουν. Δεν υπάρχει περίπτωση οι Καϊνίτες να επιβάλλουν Παγκόσμια Δικτατορία και να είναι αυτοί οι κυβερνήτες του Κόσμου, όσο και να χτυπιούνται. Δεν το κατάφεραν ποτέ και ούτε πρόκειται να το καταφέρουν «στους αιώνας των αιώνων».

Το ζήτημα των Καϊνιτών είναι παγκόσμιο και θα αντιμετωπισθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Έλληνας Τραμπ θα ευθυγραμμίσει την ηγεσία της κεντροδεξιάς με την βάση της. Δεν θα σώσει μόνο τους κεντροδεξιούς αλλά όλους. Μέχρι να εμφανιστεί ο Έλληνας Τραμπ που θα σώσει την χώρα, θα πει ο ίδιος ο Τραμπ στους Έλληνες Καϊνίτες τι να κάνουν. Αν δεν τον ακούσουν, οι Φύλακες θα τους τα βγάλουν όλα στη φόρα με αποδείξεις και θα είναι η αρχή του τέλους τους. Θα ακολουθήσουν και άλλα. Θα κλαίγονται μετά για διωγμό αλλά κάθε φορά αυτοί τα προκαλούν με την συνωμοσία τους.  

Θωμάς

Scroll to Top