Εμπιστεύεστε πολιτικούς απατεώνες;

Εμπιστεύεστε πολιτικούς απατεώνες;

Στο τέλος, αυτό που θα μετρήσει θα είναι πως θα διασπαστεί η Νέα Δημοκρατία στη βάση δηλαδή τι ποσοστό των ψηφοφόρων θα μείνει στην παλιά αμαρτωλή Νεοταξική Νέα Δημοκρατία και τι ποσοστό θα ακολουθήσει το νέο αντί – Νεοταξικό πολιτικό σχήμα. Είναι βέβαιο πως η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης είναι πατριωτική δηλαδή αντί – Νεοταξική.

Όμως αυτό που έχει κατορθώσει η Νέα Τάξη εδώ και δεκαετίες είναι να εξαπατά με τον έλεγχο των ΜΜΕ τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους και γενικότερα τους ψηφοφόρους. Απλά αλλάζει το παραμύθι που πασάρουν στους ψηφοφόρους, ανάλογα με την ιδεολογική τους τοποθέτηση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Η Νέα Τάξη έχει κατορθώσει να πλασάρει μια Μεσαιωνική αντίληψη, προερχόμενη από το δεύτερο μισό του Μεσαίωνα (1000 – 1500 μΧ) που συμπίπτει με την εποχή των Σταυροφοριών. Τότε ξεκίνησε η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και διατυπώθηκε αιώνες αργότερα από τους Σαιντσιμονιστές και άλλους ουτοπικούς σοσιαλιστές. Μια άποψη ουτοπικών Σοσιαλιστών έχει κατορθώσει να την πλασάρει η Νέα Τάξη που είναι αρκετά παλιά ως άποψη της κεντροδεξιάς επειδή ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας Καραμανλής ήταν αυτός που το προωθούσε από την δεκαετία του ’60 και τελικά το πέτυχε στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Ο Καραμανλής συμμετείχε στην δωσιλογική φιλοχιτλερική Οργάνωση «Σοσιαλιστική Ένωση» μαζί με άλλους αργότερα «προβεβλημένους» δωσίλογους. Σκοπός της Οργάνωσης ήταν να βοηθήσει την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ένωση υπό τον Χίτλερ. Η οργάνωση προετοίμαζε τους εγχώριους προδότες που θα τοποθετούσαν οι Ναζί ως τοποτηρητές στην Ελλάδα. 

Ο Καραμανλής όπως και οι υπόλοιποι αυτής της δωσιλογικής οργάνωσης παρέμεινε σε όλη του την ζωή δωσίλογος και σοσιαλιστής. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν επίσης ομοφυλόφιλος. Απαγορεύεται να είναι κανείς σοσιαλιστής ή ομοφυλόφιλος; Δεν λέω κάτι τέτοιο. Δεν επιτρέπεται να είναι κανείς σοσιαλιστής και να παριστάνει τον κεντροδεξιό – δεξιό, να είναι ομοφυλόφιλος και να παριστάνει τον συντηρητικό. Το χειρότερο βέβαια από όλα είναι να υποστηρίζει τους κατακτητές και μετά να παριστάνει τον πατριώτη.  

Πάρα πολλά αρνητικά μπορούμε να προσάψουμε στους Ναζί. Όμως ήταν ειλικρινείς. Δήλωναν σοσιαλιστές, η ονομασία του κόμματος τους ήταν «Εθνικό ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ Κόμμα Εργατών Ελλάδας». Επίσης δήλωναν πως η ιδεολογία τους είναι συγκριτιστική δηλαδή έχει ως βάση των σοσιαλισμό για αυτό και αυτό-αποκαλούνταν σοσιαλιστικό κόμμα αλλά είχαν ενσωματώσει και στοιχεία από τη δεξιά.

Αυτοί δεν αυτοπροσδιορίζονταν στην άκρα δεξιά. Μετά την αποτυχία του Χίτλερ, οι άλλοι σοσιαλιστές τους έβαλαν στην άκρα δεξιά για να τους φορτώσουν στην δεξιά ενώ η βάση της ιδεολογίας τους ήταν σοσιαλιστική. Αν ήταν ειλικρινείς οι Νεοδημοκράτες θα αυτοπροσδιορίζονταν ως συγκριτιστικό σοσιαλιστικό κόμμα που έχει ως βάση τον σοσιαλισμό και ενσωματώνει στοιχεία κεντροδεξιάς. Ο Καραμανλής ήταν διπρόσωπος άνθρωπος και υποκριτής.

Παρίστανε τον δεξιό ενώ ήταν δεξιός σοσιαλιστής δηλαδή σοσιαλιστής που είχε ενσωματώσει και στοιχεία από την δεξιά για να παρασύρει τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους στο δρόμο του σοσιαλισμού. Παρίστανε τον συντηρητικό και τον φίλο της Εκκλησίας ενώ προωθούσε την ομοφυλοφιλία, όντας και οι ίδιος ομοφυλόφιλος όπως και ο Χίτλερ. Μέσα στο κόμμα και στον κρατικό μηχανισμό όταν το κόμμα ήταν στην εξουσία, προωθούνταν ομοφυλόφιλοι. Βέβαια με τους Μητσοτάκηδες, τα πράγματα χειροτέρεψαν ακόμα περισσότερο.

Το ποσοστό της βάσης της κεντροδεξιάς θα καταφέρει να πάρει το νέο αντί – Νεοταξικό σχήμα εξαρτάται από το πόσο μέρος της αλήθειας θα κατορθώσει να φθάσει στους ψηφοφόρους της κεντροδεξιάς και σε τι ποσοστό των ψηφοφόρων. Οι ιδέες, οι απόψεις, οι πληροφορίες μεταφέρονται από τα ΜΜΕ, από στόμα σε στόμα και το Ίντερνετ. Στο Ίντερνετ έχουμε και τους δύο τρόπους μεταφοράς.

Δηλαδή έχουμε ιστότοπους με άρθρα, audio και βίντεο αλλά επίσης γίνονται και συζητήσεις σε social media, forum κλπ δηλαδή το  «από στόμα σε στόμα». Για αυτό είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί προβολή από τουλάχιστον δύο κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας ώστε η Αλήθεια που γράφεται εδώ και σε άλλους ιστότοπους να φθάσει σε όσο το δυνατό περισσότερους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους. 

Παράλληλα βέβαια θα υπάρξει μια τεράστια διαδικτυακή καμπάνια που θα φθάσει σε όλους σχεδόν τους χρήστες του Ίντερνετ. Αυτή την στιγμή, μόνο ένα μικρό ποσοστό των χρηστών το Ίντερνετ έχει ενημερωθεί σωστά και αντιληφθεί τι πραγματικά συμβαίνει. Αν ανήκετε σε αυτούς που μπορούν να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα πίσω από την ομίχλη που δημιουργούν τα Νεοταξικά ΜΜΕ, φροντίστε να φθάσει η αλήθεια και στους πιο χαζούς ή αγαθούς ανθρώπους του περιβάλλοντος σας είτε είναι συγγενείς είτε φίλοι είτε διαδικτυακοί φίλοι.

Πως μπορείτε να εμπιστεύεστε ανθρώπους που σας εξαπατούν; Πως μπορείτε να εμπιστεύεστε δωσίλογους που υποστήριζαν την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ένωση υπό τον Χίτλερ; Δεν πιστεύετε αυτά που γράφω και έχουν γραφτεί κατά κόρον εδώ και σε άλλους ιστότοπους; Ανοίξτε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείτε και να διαπιστώσετε πως είναι έτσι ακριβώς όπως τα λέμε και όχι όπως τα λένε τα Νεοταξικά ΜΜΕ.

Περικλής

Scroll to Top