Ενεργούν βάσει σχεδίου

Ενεργούν βάσει σχεδίου

Εγώ δεν λέω ότι θα γίνει σίγουρα έτσι όπως τα περιγράφω στο «εφτά νομά σε ένα δωμά». Λέω ότι εκεί το πηγαίνουν. Αυτό είναι το σχέδιο του ευρώδουλου συστήματος και των φίλων τους σε Ευρώπη και παγκόσμια. Αν δεν τους σταματήσουμε, θα πραγματοποιήσουν το σχέδιο τους. Αν τους σταματήσουμε, δεν θα γίνει αυτό που λέω.

Σίγουρα είναι πολλοί που σκέφτονται:

«Και γιατί ρε φίλε θα γίνει έτσι; Επειδή το λες εσύ;»

Κανονικά δεν έπρεπε κανείς που του κόβει λίγο να αμφισβητεί αυτά που λέω. Όχι μόνο αυτό αλλά και όσοι τους κόβει λίγο, θα έπρεπε να το έχουν καταλάβει από μόνοι τους που πηγαίνει το πράγμα. Για σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά όλα αυτά που γίνονται που πάνε να καταλήξουν;

Οι μισθοί και οι συντάξεις πέφτουν. Η μεσαία τάξη διαρκώς μικραίνει γιατί πολλοί που ήταν παλαιότερα μεσαίοι έχουν γίνει φτωχοί. Μικρές και μεσαίες εταιρείες κλείνουν συνεχώς. Μένουν μόνο οι μεγάλες εταιρείες και οι πολυεθνικές. Οι άνθρωποι χάνουν συνεχώς τις περιουσίες τους. Ξεκίνησε με το Χρηματιστήριο. Ποιοι φάγανε τις περιουσίες των ανθρώπων; Το σύστημα τα έφαγε και τα έχουν σε καταθέσεις στο εξωτερικό. Τώρα τρώνε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα μέσω Εφορίας, Τραπεζών και Ταμείων.

Δεν επιτρέπεται να φορολογείς κάποιον πέρα από την φοροδοτική του ικανότητα. Αυτοί, το σύστημα, το κάνουν. Γίνεται κατά λάθος; Όχι βέβαια! Επίτηδες γίνεται. Όταν φορολογούν κάποιον πέρα από την φοροδοτική του ικανότητα, για να πληρώσει αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει την περιουσία του και όχι τα εισοδήματα του, διότι τα εισοδήματα του δεν φθάνουν. Όταν τελειώνουν οι καταθέσεις, αρχίζει το πούλημα. Και όποιος δεν πουλήσει, έρχεται και του το παίρνει η Εφορία.

Έριξαν τους ανθρώπους στην παγίδα να αγοράσουν σπίτια και τώρα έρχονται και τους τα παίρνουν οι Τράπεζες. Και αυτά στο σύστημα θα καταλήξουν, σε τιμές κάτω του μισού από ότι αγοράστηκαν. Άλλο ένα κόλπο που έχουν κάνει είναι η δασική νομοθεσία. Έχουν βγάλει την μισή Ελλάδα δασική έκταση για να πάρουν τα οικοπεδάκια και τα χωραφάκια των Ελλήνων.

Ο σκοπός τους είναι να συγκεντρώσουν αυτοί όλο τον πλούτο. Στο τέλος, όλη μας η περιουσία θα είναι λίγα ρούχα, ένα κινητό και ένα ποδήλατο. Κάποια από τα ποδήλατα θα είναι ηλεκτρικά. Είναι πιο γρήγορα και ξεκούραστα αλλά πιο ακριβά. Όσοι μπορούν θα τα αγοράζουν. Δεν θα έχει κανένας σπίτι ιδιόκτητο. Όλα τα διαμερίσματα θα είναι ιδιοκτησία των αρχόντων, του συστήματος.

Δεν θα πεινάμε αλλά ούτε θα τρώμε καλά. Θα φυτοζωούμε. Αυτή η κατάσταση δεν θα είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Το 95% των ανθρώπων παγκοσμίως θα φυτοζωεί και το 5% θα ζει μέσα στην χλιδή. Το 95% δεν θα πεινάει, δεν θα κρυώνει, θα έχει σπίτι να μείνει και ρούχα να φορέσει αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω.

Έτσι δεν θα υπάρχει μεγάλη κατανάλωση ενέργειας και πρώτων υλών. Δεν θα υπάρχουν αυτοκίνητα, πάρα μόνο για το 5% και δεν θα καταναλώνεται ενέργεια και νερό στο σπίτι λόγω οικονομικής αδυναμίας. Κάθε προϊόν για να παραχθεί χρειάζεται ενέργεια και πρώτες ύλες. Οι πληβείοι δεν θα καταναλώνουν τίποτα πέρα από το φαγητό τους, ένα ποδήλατο και ένα κινητό. Οι άρχοντες θα τα έχουν όλα. Βέβαια θα μειωθεί σημαντικά η παραγωγή στα περισσότερα προϊόντα.

Θα πρέπει να δουλεύουμε εξήντα ώρες την βδομάδα; Όχι, θα μπορούμε να δουλεύουμε όσες θέλουμε αλλά ανάλογα θα είναι και οι απολαβές. Αν δουλεύουμε είκοσι ώρες την βδομάδα, θα βγάζουμε εκατόν πενήντα ευρώ τον μήνα. Με σαράντα ώρες θα είναι τριακόσια και με εξήντα θα είναι τετρακόσια πενήντα. Έτσι αναγκαστικά θα δουλεύουμε εξήντα ώρες την βδομάδα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Θα είμαστε υποχρεωμένοι να μένουμε δέκα - δέκα μέσα στα διαμερίσματα; Δεν θα είναι βάσει νόμου αλλά δεν θα έχουμε και άλλη επιλογή. Όταν κάνουμε τριακόσια με πεντακόσια τον μήνα και το ενοίκιο ενός διαμερίσματος είναι πεντακόσια, τότε αναγκαστικά θα μένουμε δέκα - δέκα μέσα στα διαμερίσματα.

Το σύστημα, οι άρχοντες, η ψευτο-ελίτ, θα ανεβάσουν τα ενοίκια όταν πάρουν στην ιδιοκτησία τους όλα τα διαμερίσματα ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειώνονται. Εκτός αυτού θα αυξηθεί η ζήτηση για ενοικίαση αφού δεν θα έχει κανείς ιδιόκτητο πλέον. Θα του το έχει πάρει η Τράπεζα, η Εφορία ή το Ταμείο και μέσω αυτών θα έχει καταλήξει στο σύστημα.

Γιατί τα κάνουν όλα αυτά; Γιατί είναι παλιάνθρωποι, είναι σατανάδες που παριστάνουν τους καλούς. Θέλουν να φτιάξουν μια Παγκόσμια Δικτατορία όπου το 95% θα φυτοζωεί και το 5% θα ζει μέσα στην χλιδή. Αυτοί θα είναι το 5% που θα ζει μέσα στην χλιδή.

Επιφανειακά θα μοιάζει με Δημοκρατία. Θα υπάρχουν κόμματα αλλά θα ελέγχονται από τους ίδιους όπως συμβαίνει στην Ελληνική Βουλή. Από τα έξι κόμματα της Βουλής, τα πέντε οδηγούν στον ίδιο δρόμο με μικροδιαφορές.

Γιάννης

Scroll to Top