Επικράτηση Αντίστασης

Επικράτηση Αντίστασης

Γερμανοί ανώτατοι αξιωματικοί υπογράφουν άνευ όρων παράδοση
Γερμανοί ανώτατοι αξιωματικοί υπογράφουν άνευ όρων παράδοση

Από την μία, η Αντίσταση θέλει οι εχθροί της δωσίλογοι, ευρώδουλοι, Νεοταξίτες να γνωρίζουν όσο το δυνατόν λιγότερα. Από την άλλη, η Αντίσταση πρέπει να αποκτήσει πιο μαζικό χαρακτήρα. Έτσι κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό και αναπόφευκτα θα τα πληροφορηθούν και οι Νεοταξίτες. Όμως αυτά που βγαίνουν για την Αντίσταση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Η Αντίσταση δεν είναι μία αλλά πολλές οργανώσεις/ομάδες και δίκτυα. Εκτείνεται από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Οι περισσότερες οργανώσεις βρίσκονται σε κάποιο ιδεολογικό χώρο αλλά δεν ισχύει για όλες.

Ο αριθμός των μελών μπορεί να είναι από μονοψήφιος έως τριψήφιος και ίσως τετραψήφιος. Όλοι οι αντιστασιακοί δεν είναι απαραίτητα κατά οποιασδήποτε μορφής παγκοσμιοποίησης. Σίγουρα όμως είναι εναντίον αυτής που θέλει να επιβάλλει η Νέα Τάξη. Μία από τις βασικές λειτουργίες της Αντίστασης είναι η παρακολούθηση των εχθρών. Αυτό γίνεται αρχικά μέσα από αυτά που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ. Από εκεί γίνεται ολοφάνερο ποιοι είναι οι Νεοταξίτες. Επιπλέον υπάρχουν αντιστασιακοί σε διάφορους χώρους όπως κόμματα, ΜΜΕ, παρασκηνιακά κέντρα, εταιρείες, Δημόσιο, Ένοπλες Δυνάμεις, Αστυνομία, ΕΥΠ κλπ.  

Άλλη λειτουργία είναι η ενημέρωση των μη Νεοταξιτών που δεν είναι ακόμα με την Αντίσταση. Και αυτή είναι πολύ σημαντική γιατί ο σχεδιασμός της Νέας Τάξης για επικράτηση στηρίζεται σε απόκτηση οικονομικής και μιντιακής δύναμης και στην χειραγώγηση, προπαγάνδα, πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ. Με την ενημέρωση των μη Νεοταξιτών αχρηστεύεται ουσιαστικά ένα πολύ δυνατό όπλο των Νεοταξιτών. Αν πετύχει η Αντίσταση να ενημερωθεί σωστά μία κριτική μάζα μη Νεοταξιτών, τότε η Νέα Τάξη έχει αποτύχει ολοσχερώς.

Η ενημέρωση γίνεται από το Διαδίκτυο, κάποιες μη συστημικές εφημερίδες και από στόμα σε στόμα. Τρίτη λειτουργία είναι η στρατολόγηση. Αυτή αφορά κυρίως μη Νεοταξίτες αλλά και Νεοταξίτες. Η στρατολόγηση μη Νεοταξιτών ακολουθεί την ενημέρωση. Με την ενημέρωση κάποιος μη Νεοταξίτης έρχεται παθητικά με το μέρος της Αντίστασης. Με την στρατολόγηση γίνεται ενεργό μέλος της Αντίστασης. Λίγους Νεοταξίτες που βρίσκονται σε καίριες θέσεις, στρατολογεί η Αντίσταση, συνήθως με ανταλλάγματα και όχι πειθώ.

Κάποιες αντιστασιακές ομάδες/οργανώσεις γνωρίζονται μεταξύ τους και συνεργάζονται. Οι περισσότερες όχι μόνο δεν συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά ούτε καν γνωρίζονται. Έτσι μία σημαντική εργασία που πρέπει να γίνει είναι ο συντονισμός των διάφορων αντιστασιακών ομάδων/οργανώσεων. Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και ο ΕΔΕΣ ανήκαν σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους. Ο πρώτος στην αριστερά και ο δεύτερος στον αστικό. Όμως συνεργάστηκαν πολλές φορές, αν και κάποιες συγκρούστηκαν. Μετά την Κατοχή, στον Εμφύλιο, πολέμησαν σε διαφορετικές πλευρές.  

Η Αντίσταση έχει κατορθώσει να μάθει πολλά για την Νέα Τάξη με την παρακολούθηση των Νεοταξιτών. Σκοπός τους (των Νεοταξιτών) είναι η απόκτηση οικονομικής δύναμης. Αυτή μεταφράζεται σε μιντιακή και με την σειρά της σε προπαγάνδα, χειραγώγηση, πλύση εγκεφάλου. Για την απόκτηση οικονομικής δύναμης χρησιμοποιούν κάθε μέσο, νόμιμο ή παράνομο, θεμιτό ή αθέμιτο, ηθικό ή ανήθικο. Εκτός από τις μίζες και τις κομπίνες, η Νέα Τάξη συνεργάζεται με ένα μέρος του οργανωμένου εγκλήματος και χρηματοδοτείται από αυτό.

Οι αντιστασιακοί βρίσκονται και μέσα στα διάφορα παρασκηνιακά κέντρα. Γνωρίζουν πως λειτουργούν και τον βαθμό επιρροής που έχουν. Γνωρίζουν ότι ένα μεγάλο τμήμα Λουμινάτηδων, αποκρυφιστών, αιρετικών, Εβραίων, ομοφυλόφιλων, χρηστών ναρκωτικών κλπ ενεργούν υπέρ της Νέας Τάξης. Οι χώροι αυτοί είναι σφηκοφωλιές Νεοταξιτών. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ και έχει μειονότητες στις τάξεις της. Είναι κατά όλων των Νεοταξιτών είτε είναι μειονότητες είτε όχι.

Έχουν (οι αντιστασιακοί) πληροφόρηση για διάφορες «προσωπικές» συμπεριφορές Νεοταξιτών όπως ομοφυλοφιλία, παιδεραστία, προσφορά ή χρήση υπηρεσιών πορνείας, διακίνηση ή χρήση ναρκωτικών κλπ. Στους Νεοταξίτες συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι που συναναστρέφονται με αυτούς και βρίσκονται στο ίδιο σύστημα, χωρίς απαραίτητα να είναι καλά ενημερωμένοι για τους σκοπούς και τα μέσα της Νέας Τάξης. Δηλαδή βάζουν στους Νεοταξίτες πχ την βίζιτα τηλεπερσόνα, παρόλο που πιθανώς να μην καταλαβαίνει τι πραγματικά γίνεται. Είναι όμως μέρος του νεοταξικού συστήματος.

Η Νέα Τάξη έχει κατορθώσει να κυριαρχήσει στα ΜΜΕ, διότι έχει θέσει το σχέδιο σε εφαρμογή πριν δεκαετίες. Εδώ βρίσκεται η απάντηση στο πως ενώ αποδεδειγμένα κατέστρεψαν την χώρα, η Νέα Τάξη εξακολουθεί να βρίσκεται στην εξουσία. Αν έστω και λίγα ΜΜΕ δεν ήταν νεοταξικά, τώρα η Νέα Δημοκρατία θα ήταν με μονοψήφια νούμερα και πιθανώς εκτός Βουλής. Θα υπήρχε ένα άλλο μη Νεοταξικό, πατριωτικό κόμμα στην θέση της.

Η Αντίσταση συνεχώς θα δυναμώνει. Κάποια στιγμή η επικράτηση ενάντια στην Νέα Τάξη θα είναι εύκολη και γρήγορη. Τότε δεν θα ενδιαφέρεται πια για οποιαδήποτε συμφωνία με τους Νεοταξίτες. Γιατί να κάνει κάτι τέτοιο όταν βρίσκεται ένα βήμα πριν τη νίκη; Συμφωνίες γίνονται όταν η επικράτηση είναι αμφίρροπη. Η Γερμανία παραδόθηκε άνευ όρων στους Συμμάχους. Όταν οι Νεοταξίτες θα έχουν χάσει το παιχνίδι, θα παρακαλούν για συμφωνία με όρους αλλά θα είναι πλέον πολύ αργά για αυτούς.

Είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα ηττηθούν. Αφού είναι σίγουρο, γιατί η Αντίσταση επιθυμεί μία συμφωνία για ομαλή μετάβαση εξουσίας και ήπια αλλαγή; Γιατί δεν είναι σίγουρο πότε θα συμβεί η επικράτηση και τι θα τραβήξει ο ελληνικός λαός (και άλλοι λαοί) εν τω μεταξύ. Για να γλυτώσει λοιπόν η Αντίσταση τον ελληνικό λαό από αυτά τα δεινά και το επιπλέον κόστος μιας ανατροπής, προτείνει συμφωνία με όρους στους Νεοταξίτες. Αν δεν δεχτούν, αργά ή γρήγορα, θα παραδοθούν άνευ όρων γιατί δεν θα έχουν άλλη επιλογή.

Θεόδωρος

Scroll to Top