Η Αντίσταση έχει στοιχεία

Η Αντίσταση έχει στοιχεία

Όσα λιγότερο γνωρίζουν οι δωσίλογοι για την Αντίσταση τόσο το καλύτερο. Έτσι αποφεύγουμε να δίνουμε πληροφορίες. Όμως λέμε κάποια πράγματα για να συνετιστούν οι δωσίλογοι και να αποτρέψουμε ακραίες καταστάσεις. Η Αντίσταση βρίσκεται δίπλα στον Μητσοτάκη δηλαδή μέσα στην Νέα Δημοκρατία. Δεν διείσδυσε αλλά πάντοτε ήταν. Υπάρχουν σε αυτή την χώρα πολλοί άνθρωποι που έχουν και συνείδηση και αντίληψη. Απλά δεν φαίνονται.

Μετά το 2010, ένα μικρό μέρος της Αντίστασης βγήκε εκτός Νέας Δημοκρατίας για να αποτελέσει Avant-garde που σημαίνει εμπροσθοφυλακή και να δώσει δημόσια μια κατεύθυνση στην Αντίσταση. Το μεγαλύτερο μέρος έμεινε μέσα στην Νέα Δημοκρατία και επιτελεί σημαντικό έργο. Γνωρίζει σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν. Αυτό αφορά ένα μέρος της Αντίστασης δηλαδή κάποιες από τις πολλές αντιστασιακές οργανώσεις.

Ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και ο ΕΔΕΣ δεν ήταν οι μόνες αντιστασιακές οργανώσεις κατά την διάρκεια της Κατοχής. Υπήρχαν περισσότερες από εξήντα και βρισκόντουσαν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Παρομοίως στην σημερινή εποχή, η Αντίσταση δεν είναι μία αλλά πολλές οργανώσεις ή δίκτυα. Κάποιες γνωρίζονται μεταξύ τους και συνεργάζονται. Όμως σίγουρα δεν γνωρίζει η κάθε μία όλες τις υπόλοιπες. Αυτό που φαίνεται είναι η κορυφή του παγόβουνου. Το μεγαλύτερο μέρος δεν φαίνεται.

Η Αντίσταση δεν βρίσκεται μόνο στην Νέα Δημοκρατία αλλά παντού, σε άλλα κόμματα, στις επιχειρήσεις, στο Δημόσιο, στα ΜΜΕ, στον στρατό, στην Αστυνομία, στην ΕΥΠ, στο δικαστικό σώμα κλπ. Είναι απαραίτητο όμως η Αντίσταση να αποκτήσει πιο μαζικό χαρακτήρα, κάτι που δεν συμβαίνει ακόμη. Η Αντίσταση συνεργάζεται με ένα τμήμα των Συμμάχων. Έχει αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία για τους διάφορους δωσίλογους που μπορούν να τους στείλουν στην φυλακή για πολλά χρόνια.

Μετά την Κατοχή, μόνο ένα μικρό μέρος των δωσίλογων τιμωρήθηκε. Δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να καταλάβει κανείς πως κατά την διάρκεια της Κατοχής δεν μπορούσαν να γίνουν δίκες γιατί οι Χιτλερικοί και οι δωσίλογοι είχαν την εξουσία. Οι δίκες των δωσίλογων έγιναν μετά την Απελευθέρωση. Παρομοίως τώρα δεν μπορούν να γίνουν δίκες, όσο βρίσκεται στην εξουσία το νεοταξικό, ευρώδουλο καθεστώς. Όταν ανατραπεί το ευρώδουλο σύστημα, όλα θα αποδειχθούν. Τώρα που οι ευρώδουλοι είναι στην εξουσία ότι και να προσπαθήσει κανένας είναι χαμένη υπόθεση.

Μόλις ανατραπεί το ευρώδουλο σύστημα και αποκτήσουν τον έλεγχο οι αντιστασιακές δυνάμεις, θα τοποθετήσουν δική τους κυβέρνηση. Στην συνέχεια θα αλλάξουν οι νόμοι και τίποτα δεν θα παραγράφεται από το 1974. Μετά θα αρχίσουν οι δίκες των δωσίλογων που θα κρατήσουν πολλά χρόνια. Αυτό θα συμβεί όχι λόγω αναποτελεσματικότητας τους δικαστικού συστήματος αλλά επειδή οι κατηγορούμενοι θα είναι εκατοντάδες και συνεχώς θα προκύπτουν νέα επιβαρυντικά στοιχεία.

Η Αντίσταση έχει ένα πολύ καλό σχέδιο για την ανατροπή του ευρώδουλου συστήματος. Θα είναι μία αλυσίδα γεγονότων που θα εξελιχθούν σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα και θα έχουν ως στόχο τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης από τις αντιστασιακές δυνάμεις. Κατά την διάρκεια όμως της αλυσίδας των γεγονότων μπορεί να ξεφύγει κάπως ο έλεγχος και να έχουμε τιμωρία αρκετών δωσίλογων χωρίς δίκη. Δεν είναι καινούριο το σχέδιο. Το έχει εδώ και χρόνια και συνεχώς το βελτιώνει. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί τώρα έχει δημιουργηθεί μια ισχυρή παγκόσμια αντίπαλη κλίκα ενάντια στην Νέα Τάξη.

Πρέπει να ξεκαθαρίσω και να τονίσω πως οι ευρώδουλοι δεν θα τιμωρηθούν επειδή είναι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά για τα εγκλήματα τους που είναι πολλά και βαριά. Θα έπρεπε ήδη να έχουν τιμωρηθεί. Στα πλαίσια της αλλαγής των νόμων, θα επανέλθει η θανατική ποινή για συγκεκριμένες μόνο περιπτώσεις, την εσχάτη προδοσία και άκρως ειδεχθή εγκλήματα. Η θανατική ποινή είναι βέβαιη για Σημίτη και Καραμανλή.

Έτοιμοι για τις συνέπειες

Άγγελος

Scroll to Top