Λύση τύπου αυθαιρέτων

Λύση τύπου αυθαιρέτων

Δεκάδες βαριές ποινές

Την περίπτωση να αφήσουμε τους ευρώδουλους νεοταξίτες να κάνουν τα ίδια καταστρέφοντας ακόμη περισσότερο την χώρα, την έχουμε αποκλείσει. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο. Επομένως υπάρχουν μόνο δύο εναλλακτικές. Η μία είναι να ανατρέψουμε το νεοταξικό ευρώδουλο σύστημα. Αν πετύχει η ανατροπή, θα έχει συνέπειες για τη χώρα αλλά τις χειρότερες και μεγαλύτερες θα τις έχει για τους αλήτες, λωποδύτες, νεοταξίτες. Είναι πάρα πολύ πιθανό να στεφθεί από επιτυχία το εγχείρημα αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο στην ζωή.

Δεν πρόκειται να τους αποκαλύψουμε πως θα γίνει. Αυτά που θα γίνουν δεν θα τα περιμένουν οι σιχαμεροί δωσίλογοι. Η βόμβα μεγατόνων που θα σκάσει θα είναι μόνο ένα βήμα από τα πολλά που θα γίνουν. Δεν πρόκειται να σταματήσει μόνο εκεί. Είναι αυτό που λέγαμε στον Καραμανλή. Αν ξεκινήσουν τα γεγονότα, θα έχουν σκοπό την ανατροπή του συστήματος και δεν θα μπορούν να σταματήσουν. Για αυτό δεν έχουμε προχωρήσει σε ουσιαστικές ενέργειες. Τις φυλάμε ως τμήμα ενός συνολικού σχεδίου που θα τελειώνει μόνο με την ολοσχερή ανατροπή του νεοταξικού ευρώδουλου συστήματος ή την ολοσχερή αποτυχία του εγχειρήματος. Δεν είμαστε πλέον μόνοι μας απέναντι σε μία διαβολική νεοταξική παγκόσμια κλίκα.

Δημιουργείται μια εξίσου ισχυρή, αν όχι ισχυρότερη παγκόσμια κλίκα ενάντια στην Νέα Τάξη και την Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία που προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν. Έχουμε πει κάποια πράγματα με σκοπό όχι να τους ενημερώσουμε για τα σχέδια μας ώστε να προετοιμαστούν αλλά για να τους συνετίσουμε. Λίγο τους ενδιαφέρει τι είναι καλύτερο για την χώρα και τους πολίτες. Για την ακρίβεια τους είναι παντελώς αδιάφορο, γιατί αν τους ενδιέφερε δεν θα έκαναν αυτά που έκαναν και δεν θα έφθαναν την χώρα σε αυτά τα χάλια. Μόνο για το τομάρι τους ενδιαφέρονται. Εμείς λοιπόν προσπαθούμε να τους συνετίσουμε για να σώσουν το τομάρι τους.

Λίγο μας ενδιαφέρει τι θα γίνει με αυτά τα καθάρματα. Για την ακρίβεια το όνειρο μας είναι να δούμε όλους τους ευρώδουλους δωσίλογους κρεμασμένους στο Σύνταγμα, από διαφορετικά κλαδιά. Να μείνουν κρεμασμένοι εκεί αρκετές ώρες για να βγάζει ο κόσμος αναμνηστικές φωτογραφίες. Όταν τους ξεκρεμάσουν να φέρουν άλλους να κρεμάσουν και αυτό να συνεχιστεί επί μέρες. Μας ενδιαφέρει όμως τι θα γίνει στην χώρα. Η ανατροπή του ευρώδουλου νεοταξικού συστήματος πηγαίνει πακέτο με κάποιο κόστος για την χώρα και τους πολίτες.

Για να μην υπάρξει αυτό το κόσμος, η άλλη είναι μία λύση τύπου αυθαιρέτων. Ξεχνάμε όσα έγιναν στο παρελθόν αλλά από εδώ και πέρα γίνονται σωστά. Στην περίπτωση των αυθαιρέτων δεν ευθύνονταν οι ιδιοκτήτες αλλά το κράτος που δεν φρόντισε να αυξήσει τα σχέδια πόλεις ανάλογα με την αύξηση της ζήτησης πρώτης και εξοχικής κατοικίας. Στο τέλος βρέθηκε μία σωστή λύση. Τι είπαν; Βάζουμε μία γραμμή και από εδώ και πέρα γίνονται σωστά τα πράγματα. Το κράτος κάνει σωστά την δουλειά του εντάσσοντας περιοχές σε σχέδια πόλης σύμφωνα με τις ανάγκες και οι αυθαιρεσίες «κόβονται» με το μαχαίρι. Οι ιδιοκτήτες κρατούν τα ακίνητα τους, πληρώνοντας ένα πρόστιμο.

Τι λέμε εμείς λοιπόν. Ξεχνάμε τα πολλά και βαριά εγκλήματα που έχει διαπράξει το ευρώδουλο νεοταξικό σύστημα αλλά από εδώ και πέρα γίνονται σωστά τα πράγματα. Πληρώνουν ένα πρόστιμο για όλα όσα έκλεψαν. Γίνεται ήπια αλλαγή και μετάβαση εξουσίας από δωσιλογικές ευρώδουλες σε ελεύθερες φιλικές προς τους Συμμάχους. Η Οργάνωση Τραμπ αναλαμβάνει την Νέα Δημοκρατία και προετοιμάζει τον Έλληνα Τραμπ. Έχουμε κάνει υποδείξεις σε πολιτικούς. Και τους μιντιάρχες τους περιμένει πολύ άσχημη τύχη. Απευθυνόμαστε και στα παρασκηνιακά κέντρα που ελέγχουν κρυφά τα πράγματα.

Οι υποδείξεις κάποια στιγμή θα σταματήσουν και θα ξεκινήσουν οι ενέργειες. Κανείς δεν θα ξέρει (εκτός των συμμετεχόντων) πότε θα γίνει η αρχή και αν γίνει δεν πρόκειται να σταματήσουν τα γεγονότα μέχρι να ολοκληρωθεί η εφαρμογή του σχεδίου. Όλοι εσείς λοιπόν οι πολιτικοί, μιντιάρχες, δημοσιογράφοι, οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες, παρασκηνιακά κέντρα γυρίστε το! Κάντε το όσο έχετε την δυνατότητα, γιατί αν αρχίσει το ροντέο, δεν θα διακοπεί πάρα μόνο με την ανατροπή του ευρώδουλου συστήματος. Αλλιώς παίζεται το κεφάλι σας κορώνα γράμματα. Μπορεί να αποτύχει η ανατροπή. Είναι ένα ενδεχόμενο που δεν το αποκλείουμε. Αν όμως πετύχει; Την βάψατε όλοι από χέρι!

Άλκης

Scroll to Top