Δεκάδες βαριές ποινές

Δεκάδες βαριές ποινές

Από τις μεγαλύτερες κομπίνες που έχουν γίνει στην Ελλάδα ήταν αυτή του Χρηματιστηρίου. Τα περισσότερα θύματα που έπαιξαν και έχασαν επειδή το παιχνίδι ήταν στημένο, ανήκαν στο χώρο της κεντροδεξιάς. Οι σοσιαλιστές ψηφοφόροι δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση αυτά τα συστήματα της προσφοράς και της ζήτησης. Οι θύτες ήταν γαλάζια και πράσινα αρπακτικά που κέρδισαν σε βάρος κυρίως γαλάζιων ψηφοφόρων.

Όταν οι γαλάζιοι έβγαλαν περισσότερα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου από τους πράσινους, θα «έριχνε ποτέ φως» ο Καραμανλής στην υπόθεση και θα καταδίκαζε τους υπαίτιους; Εξαπατούσε τους ανθρώπους που έχασαν τα λεφτά τους με σκοπό να έρθει να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όπερ και εγένετο. Υπάρχουν ενδείξεις πως μεγάλα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας είχαν άμεση εμπλοκή στην ληστεία.

Όταν και οι δύο πλευρές (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) τα έπαιρναν από την Ζήμενς, θα καταδικάσουν οι σοσιαληστές τους ψευτοδημοκράτες; Θα καταδικάσουν οι γαλάζιοι τους πράσινους για μίζες εξοπλιστικών όταν και αυτοί έπαιρναν μίζες; Όταν οι Πασόκοι χρηματοδοτούνταν από βρώμικο χρήμα που ενίοτε προερχόταν κι από εγκληματικές ενέργειες πως να καταδικάσουν τους γαλάζιους για τον ίδιο λόγο;

Οι μεν έκοβαν και οι δε έραβαν. Σε τελική ποιος την πλήρωνε; Το κορόιδα οι Έλληνες πολίτες. Γιατί δεν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί έχει πολλούς Πασόκους στους κόλπους τους και ελέγχεται εν μέρει από κάποια κέντρα. Επίσης πρόλαβαν και λέρωσαν και την δική τους φωλιά και επομένως δεν τους παίρνει. Μπροστά σε αυτά που έκαναν γαλάζιοι και πράσινοι, τα δικά τους δεν είναι τίποτα, γιατί δεν είχαν αρκετό χρόνο.

Τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το νεοταξικό, ευρώδουλο πολιτικό, μιντιακό και οικονομικό σύστημα είναι βαρύτατα. Ο λόγος που δεν τιμωρούνται είναι η συγκάλυψη. Δεν υπάρχει κάποιος να το κάνει. Ουσιαστικά είναι ένα σύστημα που επιφανειακά τελείως χωρίζεται σε διαφορετικά κόμματα αλλά όμως υπηρετούν τον ίδιο σκοπό, την ΕΕ = Νέα Τάξη = Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Στοιχεία υπάρχουν για πολλά εγκλήματα. Δεν έχει νόημα να κάνει κανένας τίποτα όσο το νεοταξικό ευρώδουλο καθεστώς βρίσκεται στην εξουσία. Όσα στοιχεία και να βγουν στην φόρα, θα τα θάψουν οι αλήτες, λωποδύτες, νεοταξίτες. Όταν ανατραπεί το σύστημα, θα μαζευτούν πολλά άλλα στοιχεία διότι η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές θα κάνουν ανενόχλητα την δουλειά τους. Επίσης θα αλλάξουν οι νόμοι και δεν θα παραγράφονται αυτά που οι εγκληματίες φρόντισαν να τα παραγράψουν.

Μόνο ένας τρόπος είναι να καταδικαστούν όλοι αυτοί για τα εγκλήματα τους που είναι και πάρα πολλά και πολύ βαριά. Αυτό θα μπορέσει να γίνει αν ανατραπεί το νεοταξικό ευρώδουλο σύστημα. Τότε οι ποινές θα είναι βαρύτατες, για πολιτικούς, μιντιάρχες, δημοσιογράφους, οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες. Για Σημίτη και Καραμανλή έχει ήδη «κλειδώσει» η θανατική ποινή και μάλλον και για τον Παπαντωνίου. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν θα εκτελεστεί. Δηλαδή μπορεί να τους δοθεί χάρη αλλά μπορεί και να μην τους δοθεί.

Υπάρχουν στοιχεία πως τόσο το πολιτικό όσο και το μιντιακό νεοταξικό σύστημα χρηματοδοτούνται από βρώμικο χρήμα που προέρχεται και από εγκληματικές ενέργειες. Επίσης υπάρχουν στοιχεία για τα παρασκηνιακά κέντρα. Δεν πρόκειται αυτή την φορά να γλυτώσουν την προδοσία τους όπως έγινε στην Κατοχή. Είναι και αυτοί μέσα στην λίστα για βαρύτατες ποινές. Και η παρασκηνιακή, προδοσία είναι. Όταν ανατραπεί το σύστημα οι αποδείξεις που θα μαζευτούν θα είναι πολύ περισσότερες. Πολλά στόματα θα ανοίξουν για να σώσουν το τομάρι τους.

Εκτός από τις δύο ή τρεις θανατικές καταδίκες, τα ισόβια θα είναι για δεκάδες πολιτικούς, μιντιάρχες, δημοσιογράφους και οικονομικούς μεγαλοπαράγοντες. Αυτό τους αξίζει και αυτό είναι το σωστό διότι πράγματι έχουν κάνει πολλά και βαριά εγκλήματα για τα οποία υπάρχουν ήδη αποδείξεις και θα βρεθούν και άλλες. Αν η κατάσταση ξεφύγει, θα υπάρξουν και τιμωρίες χωρίς δίκη. Όμως για να γίνουν αυτά πρέπει πρώτα να ανατραπεί το σύστημα. Εκεί υπάρχει πράγματι μία δυσκολία. Δεν είναι τόσο εύκολο και αν γίνει, θα υπάρξει κόστος και για την χώρα και για τους πολίτες.

Λύση τύπου αυθαιρέτων

Άλκης

Scroll to Top