Οργάνωση Τραμπ

Οργάνωση Τραμπ

Ο Τραμπ υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα να πλασαριστεί με τον καλύτερο τρόπο στην εναλλακτική παγκοσμιοποίηση. Η μόνη προϋπόθεση είναι το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Για να επιτευχθεί η προϋπόθεση χρειάζεται πολύ καλύτερη οργάνωση και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί που έχουν επαφές με τον κύκλο Τραμπ. Κάποιοι είναι άνθρωποι που δεν πάει κανενός το μυαλό ότι μπορεί να συμβαίνει. Ένα παράδειγμα είναι ο τραγουδιστής Βαλάντης που είχε βρεθεί στην ορκωμοσία Τραμπ. Είναι ξάδελφος του Γερουσιαστή Γκας Μπιλιράκη της Φλόριντα, ενός εκ των υποστηρικτών του Τραμπ.

Και ο πατέρας του Γκας, Μάικλ, ήταν βουλευτής. Έχουν καταγωγή από την Κάλυμνο. Ο Τραμπ έχει βάση την Νέα Υόρκη αλλά έχει περιουσία και επισκέπτεται πολύ συχνά την Φλόριντα. Στην Φλόριντα υπάρχουν περιοχές με πολλούς Έλληνες. Ο Βαλάντης δεν είναι ο μοναδικός. Είναι πολλοί στην Ελλάδα που συνδέονται έμμεσα, μέσω γνωριμιών, με τον κύκλο του Τραμπ.

Σχετικά πρόσφατα ιδρύθηκε το Ελληνικό Chapter των Ρεπουμπλικάνων. Πρόεδρος είναι ο Ιωνάθαν Κωνσταντίνου για τον οποίο υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για την πολιτική του πορεία και την σχέση του με τον Πατούλη. Ο Πατούλης, ο Καμένος και άλλοι υποτίθεται ότι είναι υποστηρικτές του Τραμπ. Όλοι αυτοί είναι ύποπτοι ως Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης στην συντηρητική παράταξη, με σκοπό να κρατήσουν την Ελλάδα υπόδουλη στον γερμανογαλλικό άξονα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν την θέση τους και ή να κριθούν ένοχοι ή να αθωωθούν. Σε κάθε περίπτωση, κομμουνιστές και ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να κουμαντάρουν την συντηρητική παράταξη.

Είναι πάρα πολλοί οι λογαριασμοί social media που έχουν εκφράσει την υποστήριξη τους στον Τραμπ. Υπάρχουν στο Facebook τουλάχιστον δύο γκρουπ για Έλληνες υποστηρικτές του Τραμπ με πολλές χιλιάδες μέλη. Θετικό είναι αλλά μην ξεχνάμε ότι Facebook και Instagram είναι μεταξύ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είναι ενεργά εναντίον του Τραμπ. Ακόμα και πρόσφατα έκοψαν συνέντευξη του στην Λόρα Τραμπ. Επομένως αυτό είναι μία αντίφαση και βλακεία. Υποστηρίζουν την πλατφόρμα που τους πολεμάει; Και μετά περιμένουν να κερδίσει ο Τραμπ αν έχει τόσο βλάκες υποστηρικτές; Εκτός αν είναι κι αυτοί Δούρειοι Ίπποι.

Άλλα social media είναι πολύ πιο φιλικά στον Τραμπ όπως MeWe, Gab, Parler, CloutHub. Μάλιστα ο Τραμπ ενδέχεται να φτιάξει την δική του πλατφόρμα. Όλοι αυτοί που είναι στα δύο Facebook groupς πρέπει να μεταφερθούν σε άλλη πλατφρόμα. Κατανοητό είναι ότι εάν θέλουν, μπορούν να κρατήσουν παράλληλα τον λογαριασμό τους σε FB, twitter, Instagram κλπ. Όμως πρέπει να περιορίσουν την δραστηριότητα εκεί και να την αυξήσουν σε εναλλακτικές πλατφόρμες που δεν είναι εχθρικές προς τον Τραμπ. Το να γίνονται posts και σχόλια σε social media είναι σίγουρα θετικά αλλά δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται πολύ πιο ενεργή και δραστική στάση, αν όχι από όλους τουλάχιστον από αρκετούς.

Υπάρχει ήδη πολιτικό δίκτυο από εδώ και καιρό, η Νέα Αρχή. Είναι περίπου στην ίδια κατεύθυνση με Τραμπ και Τζόνσον. Έχει πολλά μέλη εντός της Νέας Δημοκρατίας όπως και σε άλλα κόμματα της κεντροδεξιάς. Επειδή δεν είναι κόμμα, αυτό είναι εφικτό. Ο Πατούλης χρησιμοποίησε το όνομα στην περιφερειακή παράταξη αλλά δεν συνδέονται. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι «αλλού γι’ αλλού», σε αντίθετη κατεύθυνση από Τραμπ και Τζόνσον. Όμως η βάση είναι πολύ πιο κοντά και ενδεχομένως να θέλουν να παίξουν πιο ενεργό ρόλο. Επίσης υπάρχουν ψηλότερα στην ιεραρχία του κόμματος αρκετά πρόσωπα που δεν είναι πολύ γνωστά στο ευρύ κοινό και είναι με την γραμμή Τραμπ. Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα κόμματα της κεντροδεξιάς.

Όλα αυτά πρέπει να οργανωθούν καλύτερα. Να συγκεντρωθούν σε ένα μέτωπο και να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι αληθινοί και ποιοι Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης. Στην συνέχεια ο Τραμπ θα στείλει κάποιον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα που θα έχει πάρει συγκεκριμένες οδηγίες. Επίσης μπορεί να γίνει και το αντίθετο δηλαδή να πάνε αντιπρόσωποι της Οργάνωσης Τραμπ στις ΗΠΑ για να συνομιλήσουν με άτομα του επιτελείου του και τον ίδιο. Σε βάθος χρόνου θα έρθουν και επιχειρηματίες που πρόσκεινται στον Τραμπ. Αυτονόητο είναι ότι θα αναπτυχθεί ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ. Πιθανότατα θα στηριχτεί στο Ίντερνετ αλλά θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. 

Μόλις επιτευχθεί κάποια καλή οργάνωση, θα έρθει ο ίδιος ο Τραμπ ή ο διάδοχος του. Αν δεν τα καταφέρει μπορεί να στείλει κάποια άτομα του πολύ στενού του περιβάλλοντος. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να έρθει ο Τραμπ για να μιλήσει σε λίγα άτομα. Είναι μια σειρά με την οποία πρέπει να γίνουν οι ενέργειες α) συγκέντρωση σε ένα μέτωπο β) ξεκαθάρισμα Δούρειων Ίππων γ) απευθείας τηλεπικοινωνία δ) δια ζώσης συναντήσεις στην Ελλάδα ή/και στις ΗΠΑ ε) επισκέψεις επιχειρηματιών στ) μιντιακή ανάπτυξη ζ) επίσκεψη Τραμπ ή ανθρώπου του στενού περιβάλλοντος του. Αυτά που περιγράφηκαν είναι στο περίπου μια γενική ιδέα. Μπορεί να γίνουν πολλές βελτιώσεις και τροποποιήσεις.

Θεόδωρος

Scroll to Top