Έτοιμοι για συνέπειες

Έτοιμοι για τις συνέπειες

Η Αντίσταση έχει στοιχεία

Κάθε τι που γινόταν ήταν σε γνώση τους. Όλοι οι άλλοι ενεργούσαν ή κατ’ εντολή τους ή με την άδεια τους. Αυτό που πιθανώς να συνέβη, είναι κάποιες περιπτώσεις να ξέφυγαν. Ο Τσοχατζόπουλος πχ ήταν συμφωνημένο να φάει 10, να δώσει 5 στο κόμμα, 3 να τα μοιράσει σε μεγαλόσχημους Πασόκους, 1 σε αυτούς που συμμετείχαν στην κομπίνα και να κρατήσει 1 για πάρτι του.

Αυτός θα έπαιρνε τα περισσότερα από όλους. Αν ας πούμε οι μεγαλόσχημοι πασόκοι ήταν έξι, θα έπαιρνε από μισό ο καθένας. Αντί όμως να πάρει 10, αυτός πήρε 13 και κράτησε 4 για πάρτι του αντί για 1. Ο Σημίτης ήξερε ότι θα πάρει 10 και θα κρατήσει 1 ενώ τελικά πήρε 13 και κράτησε 4. Τα νούμερα είναι κάπως στην τύχη ως παράδειγμα. Τα περισσότερα πήγαιναν στο κόμμα και μετά σε αυτόν που έκανε την κομπίνα ή την μίζα. Μερικά από αυτά που κατέληγαν στο κόμμα μπορεί να έκαναν φτερά. Ποιος τα πλήρωνε όλα αυτά; Ο Ελληνικός λαός τα πλήρωνε. 

Ο Σημίτης έχει ευθύνη και για τον Τσοχατζόπουλο και για τον Παπαντωνίου και για όλους όσους τα «φάγανε» που ήταν πάρα πολλοί καθώς γνώριζε. Ενώ ο καθένας έχει ευθύνη για αυτά που έφαγε, ο Σημίτης και ο Καραμανλής έχουν ευθύνη για όλους. Αυτό που πιθανώς να μην ήξεραν ήταν τι «έτρωγαν» οι γαλάζιοι και οι πράσινοι σε χαμηλό επίπεδο. Ίσως να μην ήξεραν τι έκλεβαν υπάλληλοι υπουργείων, δημοτικές αρχές κλπ. Τα μεγάλα κόλπα όμως τα ήξεραν καλά και ήταν κατ’ εντολή τους ή με την άδεια τους. Επιπλέον ήταν εν γνώσει τους η χρηματοδότηση πολιτικών, του κόμματος και του μιντιακού συστήματος από εγκληματικές ενέργειες.

Ο Καραμανλής όταν έλεγε ότι θα ξεκαθαρίσει το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και θα τιμωρηθούν οι ένοχοι, ήξερε πολύ καλά ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, διότι γνώριζε κάποιους κοντά σε αυτόν που τα είχαν φάει και είχαν παίξει ρόλο στην μεγάλη ληστεία. Το μεγαλύτερο έγκλημα που συνιστά εσχάτη προδοσία είναι πως εν γνώσει τους οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή για να μην χαλάσει η ευρωπαϊκή πορεία και το ευρωπαϊκό πείραμα που ήταν το πρώτο βήμα της Νέας Τάξης. Αν χάλαγε το πρώτο βήμα δεν θα προχώραγαν τα επόμενα που είναι Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική Ένωση και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία.

Η ελληνική Αντίσταση δεν μπορούσε να τα βάλει μόνη της με μία παγκόσμια κλίκα. Τώρα μπορεί να προχωρήσει το σχέδιο ανατροπής του ευρώδουλου νεοταξικού συστήματος. Παρόλο που είναι καλά μελετημένο το σχέδιο, γνωρίζουν οι αντιστασιακοί ότι στην εφαρμογή του μπορεί να πράγματα να μην πάνε ακριβώς όπως σχεδιάστηκαν. Βέβαια υπάρχουν προβλέψεις για εναλλακτικές. Πάραυτα είναι ψυχικά προετοιμασμένοι για την περίπτωση της αποτυχίας.

Είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες, τις οποίες δεν θα εξηγήσουν γιατί μπορεί να καταλάβουν οι εχθροί τους οι δωσίλογοι κάποια σημεία του σχεδίου. Οι αντιστασιακοί είναι έτοιμοι να υποστούν τις όποιες συνέπειες αποτυχίας της ανατροπής. Σε περίπτωση όμως επιτυχίας, οι συνέπειες για τους ευρώδουλους θα είναι τραγικές. Θα πληρώσουν για όλα όσα έχουν κάνει από το 1974 μέχρι σήμερα. Θα χτιστούν ειδικές φυλακές για να τους χωρέσουν. Θα γίνουν κατασχέσεις περιουσιών και πιθανώς να γίνουν και εξορίες.

Ο πιο ασφαλής δρόμος και για τις δύο πλευρές είναι της συμφωνίας για ομαλή μετάβαση εξουσίας από δωσιλογικές κυβερνήσεις δουλικές στον Άξονα, σε ελεύθερες φιλικές προς τους Συμμάχους. Αυτή είναι και η καλύτερη για την χώρα και τους πολίτες. Βέβαια έτσι θα την γλυτώσουν πολλά καθάρματα και αντί για την φυλακή θα βρεθούν σε αξιώματα. Προκειμένου να περάσει η χώρα από δύσκολα μονοπάτια, η Αντίσταση θα το προτιμήσει. Αν όμως δεν δεχτούν οι δωσίλογοι την ομαλή αλλαγή, τότε δεν απομένει για άλλος δρόμος από την ανατροπή του ευρώδουλου συστήματος.

Είσαστε έτοιμοι καθάρματα δωσίλογοι να υποστείτε τις συνέπειες αν πετύχει η ανατροπή του ευρώδουλου καθεστώτος;

Άγγελος

Scroll to Top