Χώρα υπόδειγμα
Χώρα υπόδειγμα
Όμως οι πατριώτες της κεντροδεξιάς εξακολουθούν να εξαπατώνται από τους Καραμανλήδες και τους Καραμανλικούς πως δήθεν η άκρως διεθνιστική ευρωπαϊκή πορεία είναι και πατριωτική. Η πολιτική μεγαλοαπάτη των Καραμανλήδων και των Καραμανλικών πρέπει να γίνει επιτέλους αντιληπτή από τους πατριώτες της κεντροδεξιάς και να κλείσει ένας κύκλος εξαπάτησης ώστε να μπορέσει η χώρα να προχωρήσει μπροστά.
Οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί είναι ένα τεράστιο εμπόδιο στην πρόοδο και ευημερία της χώρας. Εξηγήθηκε εν συντομία πως το αμερικανικό μοντέλο διοίκησης έχει μεγαλύτερη αποκέντρωση και αυτονομία από το ευρωπαϊκό. Βέβαια οι διαφορές δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Αυτό που θέλουν να κάνουν (να μας βοηθήσουν να το κάνουμε εμείς) οι ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι να δημιουργήσουν μία υποδειγματική χώρα. Δεν θέλουν να το κάνουν μόνο για εμάς αλλά και για αυτούς.
Σαράντα χρόνια ευρωπαϊκής πορείας έχουν αφήσει πίσω τους ερείπια. Η Ελλάδα είναι μία κατεστραμμένη και διαλυμένη χώρα. Η προπαγάνδα δεν αφήνει αρκετούς πολίτες να διαπιστώσουν την πραγματική εικόνα. Όσοι καταλαβαίνουν και δεν χάφτουν την προπαγάνδα των ευρώδουλων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης και των ευρώδουλων πολιτικών αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι βρίσκονται σε μία εικονική πραγματικότητα που είναι πολύ μακριά από αυτό που συμβαίνει.
Ευτυχώς, μέσα από το Διαδίκτυο κυρίως, αυτοί που κοιμούνται γίνονται κάθε μέρα όλο και λιγότεροι. Αργά αλλά σταθερά, κάθε μέρα ξυπνάνε, έστω και λίγοι. Μπορεί μέσα σε μία μέρα ή σε μία βδομάδα να μην είναι τόσοι πολλοί αλλά σε ένα χρόνο είναι αρκετοί. Και σε αυτό ισχύει το φαινόμενο της χιονοστιβάδας όπως και σε πολλά άλλα πράγματα. Αυτοί που ξυπνάνε, βοηθούν και ανθρώπους τους περιβάλλοντος τους να ξυπνήσουν, συγγενείς, φίλους (πραγματικούς και διαδικτυακούς), γείτονες, συναδέλφους. Έτσι αυτό που ξεκίνησε μία μικρή χιονόμπαλα θα γίνει μια τεράστια χιονοστιβάδα.
Οι ΗΠΑ θέλουν να κάνουν (να μας βοηθήσουν να το κάνουμε εμείς) την Ελλάδα χώρα πρότυπο κυρίως για αυτούς αλλά και για εμάς. Για να μπορούν να πουν μετά σε όλους τους άλλους:
«Θυμάστε πως ήταν η Ελλάδα με την ΕΕ και το γαλλογερμανικό μοντέλο; Δείτε πως έγινε τώρα με το δικό μας το μοντέλο».
Το δικό τους το μοντέλο δεν έχει κάποια ιδεολογική απόχρωση. Και εκεί όπως στις περισσότερες χώρες υπάρχουν όλες οι ιδεολογικές αποχρώσεις. Τα κόμματα είναι δύο αλλά μέσα στα κόμματα υπάρχει μεγαλύτερο εύρος ιδεολογικών αποχρώσεων. Αυτό που ισχύει βέβαια είναι πως τα άκρα έχουν λιγότερους οπαδούς. Το λιγότερο δεν σημαίνει καθόλου. Ως ποσοστά επί του συνόλου μετρούνται γιατί ως απόλυτα νούμερα είναι πολύ περισσότεροι καθώς ο πληθυσμός τους είναι πάνω από τριάντα φορές μεγαλύτερος από τον δικό μας.
Θέλουν λοιπόν να εφαρμοστούν κάποια στοιχεία από το δικό τους μοντέλο διακυβέρνησης, προσαρμοσμένα βέβαια πάντα στις ελληνικές συνθήκες. Μαζί τους είναι η Βρετανία και η Αυστραλία (AUKUS). Και θέλουν αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με τεράστια επιτυχία, κυρίως για καλό δικό τους αλλά και για δικό μας καλό. Στο μοντέλο θα περιέχεται και μία σχέση πολύ διαφορετική από την σχέση υποταγής και μεγάλης εξάρτησης που υφίσταται με ΕΕ - Γαλλία - Γερμανία ώστε και αυτό να αποτελέσει υπόδειγμα για άλλες χώρες. Δηλαδή θέλουν μία σχέση πολύ μεγαλύτερης εθνικής ανεξαρτησίας ώστε να μπορούν να πουν σε όλους τους άλλους.
«Και πολύ καλύτερα τα πάτε και πολύ μεγαλύτερη ανεξαρτησία έχετε».
Δηλαδή αυτό που μας έκαναν ψεύτικα να ελπίζουμε πως θα γίνει με την ΕΕ, θα γίνει τώρα με τις ΗΠΑ (μαζί με Βρετανία και Αυστραλία). Θα οργανωθεί πολύ καλύτερα η χώρα και πάνω από όλα θα γίνουμε πολύ πλουσιότεροι. Δεν θα γίνουμε μέσα σε μία νύχτα Νορβηγία και Ελβετία αλλά θα τις πλησιάσουμε και ξεπεράσουμε σε βάθος χρόνου. Θα χρειαστεί μερικά χρόνια αλλά η βελτίωση θα έρχεται κάθε χρόνο. Αναφέρω τις δύο αυτές χώρες γιατί είναι μέσα στις πιο πλούσιες του κόσμου και οι πιο πλούσιες της Ευρώπης όπως φαίνεται από τον πίνακα (φωτογραφία).
Επιπλέον είναι μικρές χώρες. Η Ελβετία έχει πληθυσμό 8,5 εκατομμύρια και η Νορβηγία 5,5 εκατομμύρια. Δεν μπορεί μία μικρή χώρα να είναι ισχυρή στρατιωτικά αλλά μπορεί να είναι πολύ πλούσια. Και οι δύο αυτές χώρες είναι εκτός ΕΕ. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Στην κορυφή της λίστας είναι μικρές χώρες. Η Ιρλανδία είναι εντός ΕΕ αλλά οφείλει την θέση της εν μέρει σε αμερικανικά κεφάλαια.
Αυτό μας περιμένει αλλά το εμποδίζουν εσωτερικοί εχθροί όπως οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί. Για οποιουσδήποτε λόγους που έχουν εξηγηθεί πολύ αναλυτικά σε άλλα άρθρα, είναι κολλημένοι στην αποδεδειγμένα καταστροφική ευρωπαϊκή πορεία. Δεν είναι μόνο οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί αλλά όλοι οι ευρώδουλοι δηλαδή το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικοοικονομικού και μιντιακού συστήματος.
Δημήτρης