Η απάτη του δανεισμού

Η απάτη του δανεισμού

Aποκαλύπτουμε όλες τις απάτες των ευρωπαϊστών Νεοταξιτών για να μην μπορούν να σας κοροϊδέψουν. Έφθασε η στιγμή να ασχοληθούμε με την μεγάλη απάτη του δανεισμού, το χρέος που δημιούργησε και την παγίδα που έστησαν στους δανειολήπτες. Αυτοί οι απατεώνες, μας έφεραν για πολλά χρόνια στην πρώτη θέση παγκόσμια, ως προς το δημόσιο χρέος. Τώρα είμαστε στην δεύτερη με 177% και αφού έγινε κούρεμα για περίπου 40%.

Είναι απλό να καταλάβει κανείς πως στήθηκε η απάτη του δανεισμού από τους ευρωπαϊστές. Ας πούμε πως κάποιος έχει εισόδημα 1.000 ευρώ τον μήνα. Παίρνει ένα δάνειο 30.000. Ας υποθέσουμε πως δεν αποπληρώνει το κεφάλαιο για 5 χρόνια αλλά πληρώνει μόνο τόκους. Αυτός ο ανόητος τύπος, σε 5 χρόνια, τρώει όλο το δάνειο δηλαδή 30.000 / 60 = 500 ευρώ τον μήνα. Κατ' αυτό τον τρόπο, τα χρήματα που έχει για ξόδεμα κάθε μήνα γίνονται 1.000 + 500 = 1.500 ευρώ. Βέβαια χρειάζεται να πληρώνει τόκους.

Έτσι, για ένα διάστημα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση. Όμως μετά τα 5 χρόνια, όταν τελειώνουν τα λεφτά του δανείου, επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση με 1.000 ευρώ τον μήνα και επιπλέον έχει ένα δάνειο 30.000 ευρώ. Δηλαδή για 5 χρόνια, θα είναι καλύτερα από πριν αλλά μετά θα είναι πολύ χειρότερα. Αυτή την απάτη έστησαν σε βάρος του ελληνικού λαού, οι ευρωπαϊστές που κυβερνούσαν μέχρι το 2010. Δυστυχώς άλλοι ευρωπαϊστές εξακολουθούν να κυβερνούν σήμερα.

Δηλαδή έπαιρναν δάνεια για το κράτος και ανέβαζαν το χρέος ώστε να γίνει το μεγαλύτερο του κόσμου. Έτσι δημιούργησαν μια πλαστή οικονομική ευημερία. Κατ' αυτό τον τρόπο κάλυπταν την κακή κατάσταση της οικονομίας λόγω της συμμετοχής στην ΕΕ και την Ευρωζώνη. Όχι μόνο δεν φαινόντουσαν τα χάλια αλλά δημιουργούνταν η ψευδαίσθηση πως όλα πηγαίνουν καλά. Έτσι κορόιδευαν τον κόσμο και δεν ήταν ο μόνος τρόπος. Οι τεχνικές εξαπάτησης των ευρωπαϊστών Νεοταξιτών είναι πολλές.

Συμπληρωματικά με τον κρατικό δανεισμό, παρέσυραν τους ανθρώπους να δανειστούν. Αυτό αύξανε περαιτέρω την ψευδαίσθηση της οικονομικής ευημερίας. Επιπλέον υπήρχε και η επίδραση του πολλαπλασιαστή. Δηλαδή ενώ στην πραγματικότητα η οικονομία βρισκόταν σε κακά χάλια, με διάφορα τεχνάσματα δημιουργούσαν την εντύπωση της οικονομικής ευημερίας.

Ο δανεισμός αυτός καθ' αυτός δεν είναι κακός είτε είναι κρατικός είτε ιδιωτικός. Αν όμως συμβαίνει, θα πρέπει να γίνεται στον κατάλληλο βαθμό και την κατάλληλη στιγμή. Ο υπέρμετρος δανεισμός είναι κακός και ιδίως πριν από μια μεγάλη οικονομική κρίση. Διότι όλοι αυτοί οι απατεώνες ήξεραν που θα καταλήξει η ιστορία του υπερβολικού δημόσιου δανεισμού. Κάποια στιγμή θα τέλειωναν τα δανεικά και θα ερχόταν μια μεγάλη κρίση.

Αυτό ήταν σίγουρο και το ήξεραν πολύ καλά. Αντί λοιπόν να πάρουν μέτρα και να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για την κρίση που θα ερχόταν, έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Το μόνο που ένοιαζε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που εναλλάσσονταν στην εξουσία ήταν να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές. Όταν θα ερχόταν η ώρα της κρίσης, θα έβρισκαν ψέματα να πουν στους ταλαίπωρους πολίτες αφού ελέγχουν τα ΜΜΕ.

Θα έκαναν το μαύρο-άσπρο και τη νύχτα-μέρα και θα εξαπατούσαν τους πολίτες. Έτσι ακριβώς έγινε. Ενώ η καταστροφή πλέον ήταν προφανής μετά το 2010, είπαν τόσα ψέματα και έπεισαν τους χαζούς που δυστυχώς είναι πολλοί. Το ΠΑΣΟΚ σωστά έπεσε σε μονοψήφια ποσοστά και κακώς ανέβηκε σε διψήφια. Και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έπρεπε να είναι σε μονοψήφια και μάλιστα εκτός Βουλής.

Οι ανυποψίαστοι πολίτες, πήγαιναν και δανείζονταν, συχνά υπέρμετρα, διότι δεν περίμεναν μια μεγάλη κρίση. Αν ήξεραν πως θα ερχόταν μια μεγάλη κρίση, θα ήταν πολύ προσεκτικοί. Έτσι τώρα χιλιάδες χάνουν τα σπίτια τους εξαιτίας αυτών των απατεώνων. «Και αν δεν είχαν πάρει δάνειο θα πλήρωναν ενοίκιο» λένε κάποιοι. Το θέμα είναι πως η ζημιά του ανθρώπου που χάνει το σπίτι του, είναι πολύ μεγαλύτερη από το κόστος του ενοικίου.

Κατ' αρχάς η δόση του δανείου είναι πολύ μεγαλύτερη από το ενοίκιο. Επίσης αυτοί που χάνουν τα σπίτια τους, συνήθως μένουν να χρωστάνε μετά τον πλειστηριασμό. Διότι είναι τέτοια τα κυκλώματα των πλειστηριασμών ώστε να ζημιώνεται αυτός που χάνει το σπίτι του ή την περιουσία του. Δεν πρέπει να δεχτούν να χάσουν τα σπίτια τους διότι οι άνθρωποι αυτοί δεν φταίνε. Πρέπει να αντισταθούν και να τους στηρίξουν όλοι οι δίκαιοι πολίτες με στοιχειώδη αντίληψη, αντί να υποστηρίζουν τα τέρατα που έφεραν την καταστροφή.

Θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχαν πάρει δάνειο και απλώς νοίκιαζαν. Πάρα πολλοί από αυτούς που πήραν δάνειο, θα είχαν μείνει στο ενοίκιο, αν ήξεραν τι θα ακολουθήσει. Ή θα είχαν αγοράσει ένα πιο φθηνό σπίτι, αν ήξεραν πως έρχεται μεγάλη οικονομική κρίση και θα μειωθεί ο μισθός ή η σύνταξη τους ή θα χάσουν την δουλειά τους. Οι απατεώνες ευρωπαϊστές το γνώριζαν και το απέκρυπταν, για τις δικές τους σκοτεινές σκοπιμότητες.

Ψηφίζουμε κάποιους στην διακυβέρνηση της χώρας για να μας προφυλάσσουν από τις κακοτοπιές και όχι για να μας στήνουν συνεχώς παγίδες και να μας εξαπατούν διαχρονικά. Διότι οι ευρωπαϊστές που κυβερνούσαν τους έστησαν παγίδα και αυτοί έπεσαν μέσα. Τους παρέσυραν να δανειστούν ενώ γνώριζαν πως είναι αναπόφευκτο να ακολουθήσει κρίση. Στην κρίση πολλοί δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα δάνεια διότι θα είχαν μείωση εισοδήματος.

Και ο ιδιωτικός δανεισμός βοήθησε στο να δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση ευημερίας ενώ στην πραγματικότητα η οικονομία είχε πολύ σοβαρά προβλήματα λόγω της συμμετοχής σε ΕΕ και Ευρωζώνη και της κακοδιαχείρισης των ευρωπαϊστών. Ενδεχομένως να το είχαν στήσει εξαρχής έτσι, περιμένοντας πως θα βγουν χιλιάδες σπίτια στον πλειστηριασμό. Ίσως αυτή να είναι μια ακόμη μεγαλύτερη ληστεία από αυτή του Χρηματιστηρίου.

Βασικό σημείο του σχεδίου της ΝΤΠ είναι η συσσώρευση πλούτου, σε βάρος των υπολοίπων. Αυτός είναι ένας τρόπος, να κλέψουν λεφτά από τους δανειολήπτες. Διότι η ΝΤΠ ελέγχει τράπεζες, funds και κυκλώματα πλειστηριασμών. Η Αντί - ΝΤΠ θα κάνει ό,τι είναι δυνατό ώστε να δικαιωθούν οι άνθρωποι που ζημιώθηκαν από τη ΝΤΠ και έχασαν τις περιουσίες τους. Δεν μπορεί να υποσχεθεί πως όλοι θα τα πάρουν πίσω αλλά πως θα μειωθεί όσο είναι δυνατόν η ζημιά που τους προκάλεσε η ΝΤΠ.

Παναγιώτης

Scroll to Top