Ελίτ vs ψευτοελίτ

Ελίτ vs ψευτοελίτ

Έκαναν πάλι συνάντηση οι Ευρωπαίοι Νεοταξίτες, για την ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων και της Ουκρανίας στην ΕΕ. Όσο και να χτυπιούνται, η Ανατολική Ευρώπη θα είναι διαφορετικό γκρουπ από την Δυτική. Γράφουμε συνεχώς πως η ΝΤΠ αποκλείεται να επικρατήσει. Έχουν δοθεί διάφορες εξηγήσεις για αυτό, σε προηγούμενα άρθρα.

Δύο από τις πιο σημαντικές που μπορώ να θυμηθώ είναι οι εξής. Η συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ είναι πολύ ανώτερη σε όλα τα σημεία από το ελαττωματικό και ενίοτε καταστροφικό σχέδιο της ΝΤΠ που έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο χάος. Λύνει τα περισσότερα, αν όχι σχεδόν όλα, από τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το βλακώδες σχέδιο της ΝΤΠ. Επίσης η ΝΤΠ είναι μια μικρή μειοψηφία.

Ίσως ο σημαντικότερος λόγος που αποκλείεται να επικρατήσει η ΝΤΠ και το βλακώδες σχέδιο της, είναι διαφορετικός αλλά συνδέεται με τους άλλους δύο που προανέφερα. Είναι δυνατόν ποτέ η ψευτοελίτ να κερδίσει την πραγματική ελίτ; Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο και μπορεί να το καταλάβουν ακόμη και οι πιο χαζοί ανάμεσα στους ανθρώπους. Επομένως υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις. Η μία είναι να δεχτεί η ΝΤΠ την συμβιβαστική λύση που προτείνει η Αντί - ΝΤΠ. Η άλλη είναι να ηττηθεί η ΝΤΠ.

Και στις δύο περιπτώσεις, η Ανατολική Ευρώπη θα είναι διαφορετικό γκρουπ από την Δυτική. Η συμβιβαστική λύση θα εφαρμοστεί σε περίπτωση συμβιβασμού. Αν η Αντί - ΝΤΠ επικρατήσει της ΝΤΠ, δεν δεσμεύεται πως θα εφαρμόσει την συμβιβαστική λύση. Μπορεί να την εφαρμόσει και μπορεί να μην την εφαρμόσει. Θα αποφασίσουν αφού έχουν εξολοθρεύσει τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα που δεν είναι άλλη από τη ΝΤΠ. Πάντως είτε με συμβιβασμό είτε με ήττα της ΝΤΠ, η Ανατολική Ευρώπη δεν θα είναι ενιαίο γκρουπ με την Δυτική.

Είναι σημαντικό να εξηγήσω σε μεγαλύτερη λεπτομέρεια τον σημαντικότερο ίσως λόγο που αποκλείεται να επικρατήσει η ΝΤΠ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προτιμούν να πηγαίνουν με τους νικητές. Αυτοί λοιπόν να είναι βέβαιοι πως η ΝΤΠ δεν θα είναι οι νικητές. Στην καλύτερη περίπτωση να έχουν ισοπαλία δηλαδή συμβιβασμό.

Η ΝΤΠ είναι μια δυτικοευρωπαϊκή συνωμοσία. Ξεκίνησε μετά τις Σταυροφορίες. Η συμμαχία της ΝΤΠ δημιουργούνταν σταδιακά, μέσα στους αιώνες. Σήμερα περιλαμβάνει ομοφυλόφιλους, σεξουαλικά αποκλίνοντες, Εβραίους, αιρετικούς κλπ. Είναι δύσκολο να υπολογιστεί ακριβώς το ποσοστό τους. Σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση δεν ξεπερνάει το 10%.

Μπορεί να διαφέρουν οι εκτιμήσεις καθενός αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να δίνει παραπάνω από 20%. Πιστεύω πως οι περισσότερες εκτιμήσεις είναι στο εύρος 5 - 15 %. Δηλαδή το 10% είναι ένας μέσος όρος των διαφόρων εκτιμήσεων. Αφού η συμμαχία της ΝΤΠ είναι περίπου 10%, τότε θα έχουν το 10% της πραγματικής ελίτ.

Δηλαδή το 10% της πραγματικής ελίτ αποτελείται από μη κανονικούς και το 90% από κανονικούς. Όμως έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη στρέβλωση λόγω της συνωμοσίας της ΝΤΠ. Σύμφωνα με το συνωμοτικό σχέδιο της ΝΤΠ, οι μη κανονικοί δηλαδή το 10% προσπαθούν να αποτελέσουν το 100% της ελίτ ενώ θα έπρεπε να είναι μόνο το 10% αφού τόσο είναι επί του συνόλου.

Δεν το έχουν πετύχει στο ίδιο ποσοστό, σε κάθε χώρα. Το ποσοστό της ΝΤΠ στην ελίτ, δείχνει τον βαθμό της αθλιότητας κάθε χώρας. Όσο μεγαλύτερο ποσοστό έχουν πετύχει, τόσο πιο άθλια είναι η χώρα. Στην Ελλάδα πιθανώς να έχουν πετύχει πάνω από 90% επειδή είναι μια ελεεινή και τρισάθλια χώρα. Αυτό έκανε ο ιδρυτής της ΝΔ, μεγαλοαπατεώνας, ψευτοεθνάρχης, ψευτοπατριώτης, ψευτοσυντηρητικός Καραμανλής.

Κορόιδευε τους πατριώτες, συντηρητικούς, οικογενειάρχες, ετεροφυλόφιλους, χριστιανούς ψηφοφόρους. Υφάρπαζε την ψήφο τους και δημιουργούσε μια ψευτοελίτ αποτελούμενη από προδότες, ομοφυλόφιλους, σεξουαλικά αποκλίνοντες, Εβραίους, αιρετικούς κλπ δηλαδή από το 10% των μη κανονικών. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τοποθετήθηκε στην πρωθυπουργία από τη ΝΤΠ. Το συνέχισαν και άλλοι Νεοταξίτες πρωθυπουργοί.

Ας πάρουμε ως παράδειγμα μια χώρα δεν είναι τόσο άθλια όσο η Ελλάδα και η ΝΤΠ έχει κατορθώσει να έχει το 70% της ελίτ. Πως αναλύεται αυτό; Αφού οι μη κανονικοί δηλαδή η συμμαχία της ΝΤΠ είναι 10%, τότε το 10% είναι πραγματική ελίτ. Το υπόλοιπο 60% (70 - 10) είναι ψευτοελίτ δηλαδή δεν θα ήταν ελίτ, αν δεν υπήρχε η συνωμοσία της ΝΤΠ.

Τόσο είναι και το ποσοστό της πραγματικής ελίτ που έχουν εκτοπίσει. Το εναπομείναν 30% (100 - 70) είναι η πραγματική ελίτ που δεν έχουν ακόμη κατορθώσει να εκτοπίσουν οι Νεοταξίτες αλλά πρόκειται να το κάνουν στο μέλλον. Να κάνω μια ανακεφαλαίωση. Η ελίτ στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι κατά 40% πραγματική και κατά 60% ψευτοελίτ. Από την πραγματική ελίτ, το 10% είναι οι μη κανονικοί και το 30% είναι οι κανονικοί.

Το ποσοστό της πραγματικής ελίτ των κανονικών που έχει κατορθώσει να εκτοπίσει η ΝΤΠ είναι ίσο με το ποσοστό της ψευτοελίτ δηλαδή 60%. Αυτοί νόμιζαν πως ο λόγος που δεν έγιναν ελίτ, αν και το άξιζαν, ήταν η κακοτυχία. Διαπίστωσαν όμως πως ο λόγος δεν ήταν η κακοτυχία αλλά η συνωμοσία της ΝΤΠ. Θέλουν αυτό που τους αξίζει, να είναι ελίτ.

Υπάρχει ένα ποσοστό 30% της πραγματικής ελίτ (στο συγκεκριμένο παράδειγμα) που ακόμη είναι ελίτ. Όμως έχουν διαπιστώσει πως ο σκοπός της ΝΤΠ είναι να τους εκτοπίσει και αυτούς ώστε όλη η ελίτ δηλαδή το 100% να αποτελείται από το 10% των μη κανονικών. Για αυτό και οι δύο κατηγορίες της πραγματικής ελίτ συντάσσονται με την Αντί - ΝΤΠ.

Δηλαδή και αυτοί που η ΝΤΠ έχει εκτοπίσει και αυτοί που πρόκειται να εκτοπίσει συντάσσονται με την Αντί-ΝΤΠ. Το 90% της πραγματικής ελίτ θα είναι με την Αντί - ΝΤΠ και μόλις το 10% θα είναι με τη ΝΤΠ. Λέω ΘΑ διότι τώρα αρχίζει σιγά - σιγά να οργανώνεται η πραγματική ελίτ και να συντάσσεται με την Αντί - ΝΤΠ. Διότι τώρα διαπιστώνουν πως η ΝΤΠ ή τους έχει συνωμοτικά εκτοπίσει ή πρόκειται συνωμοτικά να τους εκτοπίσει.

Όταν η Αντί - ΝΤΠ έχει το 90% της πραγματικής ελίτ και η ΝΤΠ μόνο το 10%, ποιοι θα επικρατήσουν; Νομίζω πως ακόμη και οι πιο χαζοί μπορούν να καταλάβουν πως τελικά θα νικήσει η Αντί-ΝΤΠ. Και αφού μπορεί να κερδίσει η Αντί-ΝΤΠ, γιατί προτείνει συμβιβαστική λύση; Για να γλυτώσει την φασαρία και την καθυστέρηση. Ας την δεχτεί λοιπόν η ΝΤΠ διότι αποκλείεται να περάσει το δικό τους. Η ψευτοελίτ δεν μπορεί να νικήσει την ελίτ.

Βασίλειος

συνέχεια σε Ελίτ vs ψευτοελίτ 2

Scroll to Top