Εξέλιξη αιώνων της συνωμοσίας

Εξέλιξη αιώνων της συνωμοσίας

Πριν εξηγηθεί καλύτερα η θρησκεία των Νεοταξιτών, θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως διαμορφώθηκε η συνωμοσία της ΝΤΠ μέσα σε πολλούς αιώνες, πάνω από μία χιλιετία. Αυτό που ξεκίνησε ως προσπάθεια διαφύλαξης μιας θρησκευτικής διαφορετικότητας, εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια συνωμοσία των διαφορετικών σε βάρος των κανονικών.

Ταυτόχρονα είναι μια προσπάθεια των ηγετών των διαφορετικών, της κλίκας που ονομάζουμε ΝΤΠ, να γίνουν οι δικτάτορες του κόσμου και να επιβάλλουν μια Παγκόσμια Νεοταξική Δικτατορία. Η θρησκεία ήταν η αρχή αλλά πλέον το ζήτημα είναι πολιτικοοικονομικό και η διαφορετικότητα παντός είδους. Η συνωμοσία της ΝΤΠ σκοπό έχει οι μη κανονικοί (αντικανονικοί) να καταδυναστεύουν τους κανονικούς.

Την περίοδο των Σταυροφοριών, στην Δυτική Ευρώπη υπήρχε μεγάλη θρησκευτική αυστηρότητα. Στην Ανατολική Ευρώπη και στην Μέση Ανατολή, υπήρχε μεγαλύτερη θρησκευτική ελευθερία. Όταν ήρθαν οι Σταυροφόροι στην Μέση Ανατολή, γνώρισαν θρησκευτικές δοξασίες, αντιλήψεις και απόψεις που δεν υπήρχαν στην Δυτική Ευρώπη, λόγω της μεγάλης θρησκευτικής αυστηρότητας.

Έτσι ενώ ξεκίνησαν Χριστιανοί και μάλιστα πολλοί από αυτούς μοναχοί, επέστρεψαν αιρετικοί ή αλλόθρησκοι. Κάποιοι υιοθέτησαν την άποψη πως ο Ιησούς Χριστός ήταν μεγαλοαπατεώνας, ψευτοπροφήτης που έκλεψε την διδασκαλία του Ιωάννη του Προδρόμου. Ο Ιωάννης ήταν Εσσαίος ή Μανδαίος και αυτά που δίδασκε ήταν η θρησκεία των Εσσαίων ή ο Μανδαϊσμός.

Η πρώτη Σταυροφορία ξεκίνησε το 1095 μΧ. Τα κράτη των Σταυροφόρων στην Μέση Ανατολή διήρκεσαν δύο αιώνες, από το 1098 μΧ μέχρι το 1291 μΧ. Οι Ναΐτες ή Ιππότες του Ναού, ιδρύθηκαν το 1119 μΧ. στην Ιερουσαλήμ για την προστασία των προσκυνητών. Ανάλογα μοναστικά Τάγματα ήταν οι Οσπιτάλιοι, οι Τεύτονες κλπ που επίσης υπήρχαν στα κράτη των Σταυροφόρων. Οι Ναΐτες απέκτησαν μεγάλη οικονομική δύναμη.

Δύο αιώνες αργότερα, μεταξύ 1305 μΧ και 1314 μΧ, οι Ναΐτες κατηγορήθηκαν ως αιρετικοί και οι ηγέτες τους θανατώθηκαν. Μεταξύ των κατηγοριών ήταν ομοφυλοφιλία, ειδωλολατρία, οικονομική διαφθορά, εξαπάτηση, συνωμοσία και πως έφτυναν ή πατούσαν τον σταυρό. Αυτά συνάδουν με τις αντιλήψεις και πρακτικές των Νεοταξιτών. Ο σταυρός είναι το σύμβολο του Χριστού κι αν ο Χριστός είναι μεγαλοαπατεώνας, το φτύσιμο ή πάτημα του σταυρού είναι μια συμβολική πράξη απαξίωσης ενός μεγαλοαπατεώνα ψευτοπροφήτη.

Οι θρησκευτικές δοξασίες των Ναϊτών και παρόμοιων Ταγμάτων διατηρήθηκαν σε κρυφές ομάδες και οργανώσεις στην Δυτική Ευρώπη. Ήταν τουλάχιστον αιρετικοί και πιθανώς αλλόθρησκοι και αποτελούσαν θρησκευτική μειονότητα. Συμπληρώθηκαν για να ενδυναμωθούν από άλλες θρησκευτικές και σεξουαλικές μειονότητες. Είχαν αντινομιακές σεξουαλικές πρακτικές και έτσι μπορούσαν να δεχτούν ομοφυλόφιλους και άλλους σεξουαλικά αποκλίνοντες.

Οι ομάδες αυτές ή οργανώσεις είχαν σχέση με κάποιες ομάδες της Γαλλικής Επανάστασης. Οι Ιακωβίνοι θεωρούσαν πως θα πρέπει να γίνουν η νέα αριστοκρατία που θα αποφάσιζε για το καλό του λαού καθώς ο λαός δεν ήταν σε θέση να αποφασίσει για το καλό του. Το ζητούμενο τους ήταν να αντικατασταθεί η αριστοκρατία από αυτούς, όπως σχεδιάζουν να κάνουν οι Νεοταξίτες, να γίνουν η άρχουσα τάξη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επειδή από την Γαλλική Επανάσταση έχουν περάσει πάνω από δύο αιώνες, δεν ξέρουμε με βεβαιότητα τον βαθμό συσχέτισης των ομάδων ή οργανώσεων που προήλθαν από τους Ναΐτες και των ομάδων ή οργανώσεων της Γαλλικής Επανάστασης. Σίγουρα υπήρχε σχέση αλλά πόσο στενή είναι το ερώτημα. Επειδή από την άνοδο του Χίτλερ είναι πολύ λιγότερος χρόνος, περίπου ένας αιώνας, γνωρίζουμε πως αρχικά τον ανέβασαν πολιτικά οι μη κανονικοί, Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι κλπ.

Από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν και έτσι έχασαν τον έλεγχο του Ναζιστικού κόμματος και της Γερμανίας. Για αυτό προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Χίτλερ και να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο. Ο Χίτλερ τα πληροφορήθηκε και έγινε διώκτης των αρχικών συμμάχων του που όμως τελικά ήθελαν να τον σκοτώσουν γιατί δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν.

Οι Σταυροφόροι, οι Ναΐτες, η Γαλλική Επανάσταση, ο Χίτλερ ήταν στην Δυτική Ευρώπη. Η μεγάλη θρησκευτική αυστηρότητα υπήρχε στην Δυτική Ευρώπη. Στην Ανατολική Ευρώπη, την περίοδο των Σταυροφοριών ήταν το Βυζάντιο και οι Ρως το Κιέβου. Δεν υπήρχε τόση αυστηρότητα όπως στην Δυτική. Η ΝΤΠ είναι μια παγκόσμια συνωμοσία δυτικοευρωπαϊκής προέλευσης. Ας κάνουν το δικό τους γκρουπ όπως προτείνει η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ για να λύσουν τα προβλήματα τους και ας αφήσουν την Ανατολική Ευρώπη να λύσει τα δικά της οικονομικά προβλήματα.

Το ζήτημα μπορεί να ξεκίνησε ως θρησκευτική ελευθερία και διατήρηση αιρετικών ή αλλόθρησκων δοξασιών αλλά εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά. Το κατά πόσο έχουν οι μεν ή οι δε δίκιο σε θρησκευτικά ζητήματα, δεν μπορώ να το κρίνω. Πιστεύω πως δεν μπορεί να το κρίνει οποιοσδήποτε δεν έχει ειδικές γνώσεις. Θα το κρίνουν θεολόγοι και ιερείς και σίγουρα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Ήταν ο Ιησούς Χριστός Υιός του Θεού ή ήταν μεγαλοαπατεώνας, ψευτοπροφήτης που έκλεψε την διδασκαλία του Ιωάννη του Προδρόμου; Ποια είναι η σχέση του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού με την θρησκεία των Εσσαίων ή τον Μανδαϊσμό που δίδασκε ο Ιωάννης Πρόδρομος; Αλλοιώθηκε η διδασκαλία το Ιησού με το πέρασμα των αιώνων όπως εκφράζεται στα επίσημα χριστιανικά δόγματα;

Αυτές είναι ερωτήσεις για να απαντήσουν θεολόγοι και ιερείς. Καθένας βέβαια μπορεί να έχει τις δικές του θρησκευτικές αντιλήψεις. Το πρόβλημα είναι πως βρισκόμαστε απέναντι σε μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία των μη κανονικών ή αντικανονικών, σε βάρος των κανονικών. Οι μη κανονικοί θέλουν να καταδυναστεύουν, να εξαπατούν, να εκμεταλλεύονται, να κλέβουν τους κανονικούς. Η ΝΤΠ είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε.

Δημήτριος

Scroll to Top