Το πρόβλημα με τους Νεοταξίτες

Tο πρόβλημα με τους Νεοταξίτες

Σίγουρα η θρησκεία των Νεοταξιτών μοιάζει αρκετά με την θρησκεία των Εσσαίων που ήταν μία απο τις θρησκευτικές ομάδες των Εβραίων. Ίσως είναι εβραϊκό δόγμα ή εβραϊκή αίρεση αλλά δεν είναι σίγουρο. Η θρησκεία των Νεοταξιτών θα εξηγηθεί καλύτερα σε επόμενο άρθρο. Αυτό θα αποτελέσει συμπληρωματική ενημέρωση. Η θρησκεία αυτή καθαυτή δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά εξηγεί τα άλλα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με τους Νεοταξίτες.

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις και οι σεξουαλικές πρακτικές δεν θα πρέπει να αποτελούν πρόβλημα, όχι μόνο όσον αφορά τους Νεοταξίτες αλλά και γενικότερα. Ένα πρόβλημα είναι η άποψη για το πρόσωπο του Ιησού. Όταν κάποιος πιστεύει πως ο Ιησούς Χριστός ήταν μεγαλοαπατεώνας, ψευτοπροφήτης που έκλεψε την διδασκαλία του Ιωάννη του Προδρόμου δεν μπορεί να λέγεται Χριστιανός. Ακόμη και αν είναι παραπλήσιες οι δοξασίες, Χριστιανός δεν μπορεί να είναι αυτός που θεωρεί τον Ιησού μεγαλοαπατεώνα.

Οι Μουσουλμάνοι θεωρούν τον Ιησού αναμάρτητο και προφήτη, κατώτερο του Μωάμεθ ενώ η ψευτοελίτ πολλών χριστιανικών χωρών, όχι μόνο της Ελλάδας, τον θεωρεί απατεώνα, ψευτοπροφήτη και κλέφτη διδασκαλίας. Η άποψη αυτή συμπίπτει με των Εβραίων. Ο σύγχρονος Ιουδαϊσμός προέρχεται από τους Φαρισαίους και αυτοί ήταν που σταύρωσαν τον Χριστό, το Εβραϊκό ιερατείο.

Μπορεί η ΝΤΠ να κατάργησε την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες αλλά δεν κατάργησαν το θρήσκευμα. Αν ανοίξουν μια εγκυκλοπαίδεια θα δουν πως στην Ελλάδα οι Χριστιανοί είναι 93% και οι Ορθόδοξοι 90%. Ψηλά ποσοστά είναι σε όλες τις χριστιανικές χώρες. Δεν μπορεί σε μια χριστιανική χώρα, η ψευτο-ελίτ να πιστεύει πως ο Ιησούς Χριστός ήταν μεγαλο-απατεώνας, ψευτοπροφήτης και κλέφτης της διδασκαλίας του Ιωάννου του Προδρόμου.

Ειδικά για την Ανατολική Ευρώπη και κάθε περιοχή εκτός της Δυτικής Ευρώπης, υπάρχει πρόβλημα πως όλα αυτά προέρχονται από τους Σταυροφόρους, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι θρησκευτικές πεποιθήσεις των Νεοταξιτών. Είναι παράδοση της Δυτικής Ευρώπης. Οι Σταυροφόροι ήταν στην Δυτική Ευρώπη. Στην Ανατολική Ευρώπη ήταν το Βυζάντιο και οι Ρως του Κιέβου.

Οι Ναΐτες δεν ήταν στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια ή στην Ανατολική Ευρώπη. Οι Ναΐτες να πάνε στην Γαλλία, οι Τεύτονες στην Γερμανία, το Τάγμα του Αγίου Λαζάρου στην Ιταλία και τα Τάγματα Σαντιάγκο και Καλατράβα στην Ισπανία. Δεν έχουν σχέση όλοι αυτοί με την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και γενικότερα την Ανατολική Ευρώπη. Να φύγουν να πάνε στις χώρες τους. Θα είναι καλύτερα και για αυτούς και για εμάς τους υπόλοιπους.

Εκτός αυτού, το βασικότερο πρόβλημα με τους Νεοταξίτες είναι η συνωμοσία. Για το πως προέκυψε η συμμαχία της ΝΤΠ, υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις. Ίσως επειδή κρυφά αποτελούσαν θρησκευτική μειονότητα να ήταν ανεκτικοί σε άλλες μειονότητες όπως πχ σεξουαλικές και να τις συμπεριέλαβαν στους κύκλους τους για να ενδυναμωθούν. Ίσως επειδή είχαν αντινομιακές σεξουαλικές πρακτικές, να μπορούσαν να δεχτούν ομοφυλόφιλους και σεξουαλικά αποκλίνοντες.

Να ξεχωρίσουμε δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Είναι ένα πράγμα η ανοχή ή η αποδοχή της διαφορετικότητας, θρησκευτικής, σεξουαλικής, φυλετικής κλπ. Και είναι άλλο οι διαφορετικοί δηλαδή οι μη κανονικοί ή αντικανονικοί να έχουν κάνει συμμαχία, να συνωμοτούν σε βάρος των κανονικών, να τους κλέβουν, να τους εκμεταλλεύονται, να τους εξαπατούν και να τους καταπιέζουν. Να θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο για να επιβάλλουν τις απόψεις τους.

Εξ αιτίας των Νεοταξιτών δεν μπορείτε να πάτε μπροστά1 στην ζωή σας. Αν δεν είστε ΛΟΑΤΚΙ, Εβραίοι, αιρετικοί, παιδεραστές, κτηνοβάτες, ουρολάγνοι, κοπρολάγνοι κλπ δηλαδή αν δεν ανήκετε σε μια από τις συνιστώσες της ΝΤΠ δεν μπορείτε να καταλάβετε μεγάλες θέσεις. Οι θέσεις της ψευτοελίτ είναι δεσμευμένες και αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των ομάδων της συμμαχίας της ΝΤΠ και όλους τους υπόλοιπους τους κρατάνε χαμηλά. Είναι μια αναξιοκρατία τεραστίων διαστάσεων.

Αυτό έκανε ο Καραμανλής2 και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η ΝΤΠ τον τοποθέτησε στην διακυβέρνηση. Για να προωθήσει ανθρώπους που ανήκαν στις ομάδες που αποτελούσαν την συμμαχία της ΝΤΠ. Δεν προωθούσε μόνο ομοφυλόφιλους αλλά όλους της Νεοταξικής συμμαχίας δηλαδή Εβραίους, αιρετικούς, παιδεραστές, κτηνοβάτες, ουρολάγνους, κοπρολάγνους κλπ. Και δεν το έκανε μόνο ο Καραμανλής αλλά όλοι οι Νεοταξίτες που κυβέρνησαν.

Το κάνουν ακόμη και σήμερα. Να είναι αναλογική η εκπροσώπηση. Να δηλώσουν οι Νεοταταξίτες την πραγματική θρησκεία τους για να τους μετρήσουμε και να ξέρουμε πόσοι είναι. Οι ΛΟΑΤΚΙ υπολογίζονται περίπου 5% στο συνολικό πληθυσμό και είναι πάνω από 50% στην Βουλή. Αυτό εξαιτίας της συνωμοσίας της ΝΤΠ. Θα έπρεπε να είναι γύρω στο 5% οι ΛΟΑΤΚΙ βουλευτές δηλαδή περίπου 15.

Ξυπνήστε επιτέλους βλάκες! Μην πάτε σαν τα πρόβατα για σφαγή. Αν δεν είσαστε Εβραίοι, ομοφυλόφιλοι, σεξουλικά αποκλίνοντες, αιρετικοί κλπ μην τους υποστηρίζετε γιατί αυτοί δεν σας υποστηρίζουν3. Αυτοί συνωμοτούν σε βάρος σας, σας εξαπατούν, σας κλέβουν, σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και θέλουν να σας μετατρέψουν σε πρόβατα για σφαγή. Μην τους υποστηρίζετε γιατί κάνετε μεγάλο κακό στον εαυτό σας.

Σύμφωνοι, να μην έχετε πρόβλημα αν κάποιος έχει αντικανονικές θρησκευτικές πεποιθήσεις ή αντικανονικές δηλαδή ασυνήθιστες σεξουαλικές πρακτικές. Αν όμως αυτοί οι αντικανονικοί δηλαδή οι μη κανονικοί, συνωμοτούν σε βάρος σας, σας εξαπατούν, σας κλέβουν, σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και θέλουν να σας κάνουν πρόβατα για σφαγή, θα πρέπει να έχετε τεράστιο πρόβλημα μαζί τους.

Όχι για αυτό που είναι από θρησκευτικής ή σεξουαλικής άποψης αλλά για αυτά που κάνουν σε βάρος σας. Είναι οι εχθροί σας και πρέπει να πολεμήσετε εναντίον τους, αντί να τους υποστηρίζετε διότι διακυβεύεται η ζωή σας. Δεν έχουν καλό σκοπό για εσάς, απλά έχουν εφεύρει ένα καλό αφήγημα, για να κρύψουν το πραγματικό τους σχέδιο, την κρυφή ατζέντα που δεν είναι καθόλου καλή για εσάς τους κανονικούς. Μας μισούν και θέλουν να μας καταστρέψουν.

1   Ανεβείτε με την Αντίσταση     Ανεβείτε επίπεδα     Η ευκαιρία του αιώνα     Ζητούνται παρουσιαστές     Προώθηση από Αντίσταση     Προαγωγές και ευκαιρίες     Είναι δικοί τους     Γιατί δεν θα μπείτε στο σύστημα     System bypass     Σύστημα μη και αντί     Τα πάνω κάτω     Γίνε και εσύ ελίτ     Νέα Αντινεοταξική ελίτ     Ανέβασμα αδικημένων     Λοατκιεβραϊκά συμφέροντα     Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια     Τα στραβά και τα ανάποδα διαιωνίζονται

2   Το αδελφάτο της ΝΔ     Gay party     Καραμανλής και Καζαντζίδης     Το διπλό παιχνίδι της ΝΔ     Πατριωτική και προδοτική κεντροδεξιά     Το λάθος του βασιλιά  Θα τελειώσουν οι προδότες

3   Περιθωριακοί τύραννοι     Θα μας καβαλήσουν     Ψευτοελίτ παλιανθρώπων     Βανγκαρντισμός και ψευτοελίτ 

Απόστολος

Scroll to Top