Λοατκιεβραϊκά συμφέροντα

Λοατκιεβραϊκά συμφέροντα

Εσύ βλάκα (ή ηλίθια) που δεν καταλαβαίνεις γιατί δεν έχεις πάει μπροστά σε αυτή την παλιοχώρα ενώ άλλοι έχουν πάει, η απάντηση είναι απλή. Δεν έχεις πάει μπροστά γιατί δεν είσαι Εβραίος, ομοφυλόφιλος, παιδεραστής, κτηνοβάτης, νεκρόφιλος, πόρνος ή κάτι άλλο από την συμμαχία της ΝΤΠ. Αυτοί κυβερνούν εδώ και δεκαετίες και έκαναν την χώρα μπουρδέλο. Και θα πας ζώον να ψηφίσεις τα κόμματα της ΝΤΠ για να πηγαίνεις από το κακό στο χειρότερο ενώ αυτοί θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Το Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ είναι κόμμα Εβραίων, ομοφυλόφιλων και Αφροαμερικάνων. Για αυτό και το εγκαταλείπουν σταδιακά όλοι οι άλλοι. Το Δημοκρατικό κόμμα είναι κόμμα της κεντροαριστεράς. Θα έπρεπε να υποστηρίζει ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα της κεντροαριστεράς όπως το ΜΕΡΑ25. Όμως υποστηρίζει τον Μητσοτάκη που υποτίθεται πως είναι κεντροδεξιά.

Πως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Κατ' αρχάς πολλοί αμφισβητούν πως οι Μητσοτάκηδες ανήκουν στην κεντροδεξιά. Μην ξεχνάμε πως είναι ιδρυτές της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα. Επίσης οι Εβραίοι είναι τα μεγάλα αφεντικά του Δημοκρατικού κόμματος και η ιδιότητα του Εβραίου είναι ανώτερη από την ιδιότητα του κεντροαριστερού, αν υποθέσουμε πως ο Μητσοτάκης δεν την έχει.

Δηλαδή οι Εβραίοι προτιμούν να στηρίξουν έναν Εβραίο, ακόμη κι αν είναι κεντροδεξιός, παρά να στηρίξουν κεντροαριστερά κόμματα. Οι υπόλοιποι κεντροαριστεροί (υποτίθεται) στους Δημοκρατικούς όπως ο Ομπάμα, κάθονται προσοχή στους Εβραίους, τα αφεντικά τους. Αλλιώς θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν και να πουν : «Εμείς, το Δημοκρατικό κόμμα, θα στηρίξουμε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25 κλπ γιατί έχουν την ίδια ιδεολογία με εμάς».

Στην υπόθεση της Ουκρανίας, απέναντι στον Παγκόσμιο Εβραϊσμό ήταν Ορθόδοξοι που είχαν μια βοήθεια από Τσετσένους Μουσουλμάνους. Η Ουκρανία είναι μια Ορθόδοξη χώρα που ελέγχεται από την ΝΤΠ και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Αυτά πρέπει να τα ξέρετε, για το πως παίζεται το παιχνίδι παγκόσμια. Επιπλέον να ξέρετε τι γίνεται στην Ελλάδα.

Εδώ δεν έχουμε τόσους πολλούς Αφρικανούς. Θα πάνε τα ζώα οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, υποτιθέμενοι Ορθόδοξοι συντηρητικοί πατριώτες, να ψηφίσουν τα πουστεβραϊκά συμφέροντα. Για να κυβερνήσουν οι Εβραίοι τον κόσμο και η Ελλάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Είναι το πρόβλημα μόνο οι Μητσοτάκηδες; Δυστυχώς είναι και οι Καραμανλήδες.

Ο σκοπός της ΝΤΠ είναι να κυβερνήσουν τον κόσμο ενώ αποτελούν μια μικρή μειοψηφία, ένα πολύ μικρό ποσοστό επί του συνόλου. Έχουν κατορθώσει να κυβερνούν την Ελλάδα τουλάχιστον από τα μέσα της δεκαετίας του '55. Η συμμαχία της ΝΤΠ είναι ευρεία. Αποτελείται από Εβραίους, ομοφυλόφιλους, γενικότερα σεξουαλικά αποκλίνοντες, διάφορες αιρέσεις και ΣΟΕ (Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού). Είναι Λοατκιεβραϊκά ή πουστεβραϊκά συμφέροντα. 

Ο Καραμανλής δεν ήταν αυτός που φαινόταν. Η δημόσια εικόνα του Καραμανλή ήταν ένας ρόλος που έπαιζε ένας δωσίλογος, διεθνιστής, ομοφυλόφιλος, σοσιαλιστής, οικολόγος. Δεν ήταν αληθινός, ήταν ψεύτικος. Δεν ήταν ειλικρινής, ήταν υποκριτής. Άλλο ήταν και άλλο έδειχνε. Άλλο φαινόταν πως έκανε και άλλο πραγματικά έκανε. Φαινόταν κεντροδεξιός, συντηρητικός πατριώτης αλλά στην πραγματικότητα πολεμούσε τους κεντροδεξιούς, συντηρητικούς, πατριώτες.

Ο σκοπός του ήταν να παρασύρει τους συντηρητικούς κεντροδεξιούς, σε μη συντηρητικές πρακτικές όπως η ομοφυλοφιλία και μη κεντροδεξιές αντιλήψεις όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και η οικολογία. Ένας από τους βασικούς σκοπούς του Καραμανλή ήταν η εκπούστευση ή πουστοποίηση του συντηρητικού χώρου. Να προωθήσει ομοφυλόφιλους στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό και σε άλλες μεγάλες θέσεις της χώρας.

Αν δεν ελέγχει πλήρως τη ΝΔ το αδελφάτο, σίγουρα έχει τεράστια επιρροή. Επίσης προωθούσε τα Εβραϊκά συμφέροντα στον ιδιωτικό τομέα των επιχειρήσεων. Ένας άλλος βασικός σκοπός του Καραμανλή ήταν να κοροϊδέψει του κεντροδεξιούς και να τους πείσει πως σοσιαλιστικές αντιλήψεις όπως η ΕΕ και η οικολογία βρίσκονται στην κεντροδεξιά ιδεολογία.

Ο Σπύρος Νίνος δήλωσε στον Χίο πως το πάνω χέρι το έχει η Εβραία Γκραμπόφσκι στην διακυβέρνηση της χώρας. Δεν χρειαζόταν να μας το πει ο Νίνος, το ξέραμε. Ο Νίνος επιβεβαίωσε αυτό που ήταν κοινό μυστικό σε όλους όσους είναι μέσα στα πράγματα. Η Εβραία σύζυγος του Μητσοτάκη κυβερνάει την χώρα ως η εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Εβραϊσμού στην Ελλάδα.

Τυπικά είναι πρωθυπουργός ο σύζυγος της Κυριάκος αλλά ουσιαστικά πρωθυπουργός της χώρας είναι η Ελληνο-Πολωνο-Εβραία Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για λογαριασμό του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Πρωθυπουργεύουσα είναι η Γκραμπόφσκι με Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης την Θοδώρα. Βασικά συγκυβερνούν η οικογένεια Μητσοτάκη μαζί με Σημίτη, Βενιζέλο, Λοβέρδο.

Κάποιοι λένε πως οι Μητσοτάκηδες, οι Βενιζέλοι και οι Σημίτηδες (όνομα και πράγμα) είναι Εβραϊκής καταγωγής. Σίγουρα τον Σημίτη τον υποστήριξε ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός. Για τους Εβραίους, η Μαρέβα βρίσκεται σε ανώτερη κλίμακα Εβραϊσμού, διότι οι Εβραίοι είναι ανώτεροι από αυτούς που είναι Εβραϊκής καταγωγής. Και να μην είναι ΕβραΪκής καταγωγής οι Μητσοτάκηδες, ο Κυριάκος θεωρείται Εβραίος αφού παντρεύτηκε Εβραία.

Η διάλυση της χώρας ξεκίνησε από τον εκπρόσωπο των ομοφυλόφιλων Καραμανλή. Συνεχίστηκε με τον εκπρόσωπο των Εβραίων Σημίτη, τον ανιψιό Καραμανλή, επίσης εκπρόσωπο των ομοφυλόφιλων και την εκπρόσωπο των Εβραίων Γκραμπόφσκι, δια μέσου του συζύγου της Κυριάκου που τον υποστηρίζουν Εβραίοι και ΛΟΑΤΚΙ. Μάλλον γιατί έχει και τις δύο ιδιότητες. Οι Μητσοτάκηδες και οι Καραμανλήδες είναι το μεγαλύτερο διπλό κακό που έχει βρει την χώρα. Αν δεν απαλλαγούμε από αυτούς δεν θα μπορέσουμε να προοδεύσουμε.

Να επαναλάβω την συμμαχία της ΝΤΠ. Βασικά είναι Εβραίοι, ΛΟΑΤΚΙ και ΣΟΕ (Συνωμοτικές Οργανώσεις Εσωτερισμού). Αυτός είναι ο πυρήνας. Πλαισιώνονται από σεξουαλικά αποκλίνοντες και αιρετικούς. Αν δεν είσαστε ένα από αυτά, όταν υποστηρίζετε και ψηφίζετε κόμμα της ΝΤΠ, είναι σαν να πυροβολείτε το πόδια σας, ζώα. Αν δεν είσαστε με την Αντί - ΝΤΠ, τουλάχιστον να είσαστε ουδέτεροι βόδια.

Αν δεν ανήκετε στην συμμαχία της ΝΤΠ, θα πρέπει να είσαστε με την Αντί - ΝΤΠ ή ουδέτεροι. Είναι ασύλληπτη βλακεία να μην είσαστε ένας από αυτούς της συμμαχίας και να υποστηρίζετε κόμματα της ΝΤΠ. Αυτοί θα υπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα, όχι τα δικά σας ζώα. Ξυπνήστε βόδια γιατί από την μεγάλη σας την βλακεία αυτοκαταστρέφεστε και καταστρέφετε και εμάς του άλλους που δεν είμαστε τόσο βλάκες.

Πέτρος

Scroll to Top