Καζαντζίδης και Καραμανλής

Καζαντζίδης και Καραμανλής

Γράψαμε σε προηγούμενα άρθρα πως η Αντίσταση θα βοηθήσει τον Γρηγόρη Πετράκο να γίνει πρώτο όνομα και γενικότερα θα ανεβάσει πολλούς που η ΝΤΠ έχει κρατήσει χαμηλά. Ο Πετράκος είχε μια κόντρα με τον Σαββόπουλο γύρω από το θέμα του εμβολιασμού. Ο Σαββόπουλος τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ενώ ο Πετράκος πρωτοστάτησε στο κίνημα κατά της υποχρεωτικότητας.

Ο Πετράκος χαρακτήρισε την στάση του Σαββόπουλου ναζιστική και έγινε θέμα στα κανάλια. Έβγαλαν τον Πετράκο για να τον επιπλήξουν. Ο Σαββόπουλος επίσης τάχθηκε υπέρ της αυτοδυναμίας του Μητσοτάκη. Όταν τις δεκαετίες του '70 και του '80 ο Σαββόπουλος παρίστανε τον επαναστάτη, έμενε σε μια μονοκατοικία, στην οδό Ταϋγέτου, στο Παλαιό Ψυχικό. Για να καταλάβετε τι παίζει, θα το ξεκινήσουμε από πιο παλιά.

Ποιος κατά την γνώμη σας είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής; Δεν ρωτάμε ποιος τραγουδιστής σας αρέσει πιο πολύ. Πιθανώς, ο Στέλιος Καζαντζίδης να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό. Εμένα δεν τυγχάνει να είναι από τους αγαπημένους μου αλλά συμφωνώ πως είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής. Είχε συγκρουστεί με τα Εβραϊκά συμφέροντα και είχε κάνει δημόσιες δηλώσεις. Είναι ανεβασμένες στο Ίντερνετ. Αν ψάξει κανείς τις βρίσκει.

Σε κάποιο σημείο μιας συνέντευξης λέει πως τα Εβραϊκά συμφέροντα ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας. Αναφέρει πως μόνο μία δισκογραφική εταιρεία δεν είναι Εβραϊκών συμφερόντων. Σε αυτήν δούλευε τότε και μάλιστα είπε στην συνέντευξη πως η εταιρεία δεχόταν πόλεμο. Δεν είμαι στον χώρο να γνωρίζω ποια είναι η κατάσταση σήμερα, σε ποιο βαθμό τα Εβραϊκά συμφέροντα ελέγχουν τον χώρο της δισκογραφίας.

Ο Καζαντίζδης, χωρίς να το έχει συνειδητοποιήσει ήταν Αντινεοταξίτης. Πιθανώς ο Σαββόπουλος ευνοήθηκε από τα Εβραϊκά συμφέροντα στον χώρο της μουσικής και είχε υπογράψει λευκές επιταγές . Τα Εβραϊκά συμφέροντα είναι συνυφασμένα με την ΝΤΠ. Ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν τέτοια δύναμη στα Εβραϊκά συμφέροντα στην Ελλάδα; Έλληνες πολιτικοί με πρώτο και καλύτερο τον ψευτο - Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ας πούμε πως έχετε μια πολύ σοβαρή σχέση. Μπορεί να είναι γάμος ή όχι. Κάποια στιγμή ακούτε κάποια άσχημα πράγματα να ψιθυρίζονται για τον άνθρωπο σας για τον οποίο έχετε μια πολύ καλή γνώμη. Δεν δίνετε σημασία, το προσπερνάτε. Μετά από καιρό, σας βρίσκουν κάποιοι άνθρωποι και σας αποκαλύπτουν πως ο άνθρωπος σας (άντρας η γυναίκα), όχι μόνο σας απατά αλλά σας απατούσε από την αρχή της σχέσης.

Επίσης σας λένε πως δεν είναι αυτό που πραγματικά εμφανίζεται. Για όσα σας λένε έχουν σοβαρές ενδείξεις. Υπάρχουν δύο ειδών αντιμετωπίσεις του θέματος. Μια μερίδα ανθρώπων αρνείται να το δεχτεί, παρόλο που τα στοιχεία σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούν. Έτσι μένουν με την λανθασμένη αρχική εντύπωση και δεν πληγώνονται. Μια άλλη μερίδα, θα πονέσει πολύ, θα υποφέρει αλλά θα δεχτεί την πραγματικότητα.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν η προσωποποίηση της κεντροδεξιάς για δεκαετίες. Τον αντικατέστησε ο ανιψιός του. Δυστυχώς τα στοιχεία δείχνουν πως δεν ήταν αυτοί που παρουσιάζονταν πως ήταν. Ως κεντροδεξιός πονάω και υποφέρω από αυτή την νέα πραγματικότητα αλλά δεν μπορώ βλακωδώς να την αγνοήσω. Δυστυχώς ούτε ο θείος ούτε ο ανιψιός Καραμανλής ήταν αυτοί που παρουσιάζονταν πως ήταν. Ο θείος Καραμανλής παρουσιαζόταν ως πατριώτης, συντηρητικός κεντροδεξιός και μάλλον δεν ήταν τίποτα από όλα αυτά.

Ο ρόλος των Καραμανλήδων ήταν ύποπτος, σκοτεινός πιθανότητα να παρασύρουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους σε σοσιαλιστικές αντιλήψεις και σε ένα τελικό σοσιαλισμό σημιτικού τύπου. Ο πατέρας του Καζαντζίδη ήταν στην Αντίσταση. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο ιδρυτής της ΝΔ, ψευτο-Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν δωσίλογος, συνεργάτης των κατακτητών. Συμμετείχε στην ομάδα Σοσιαλιστική Ένωση. Γιατί να ονομάζεται μια ομάδα Σοσιαλιστική Ένωση στην διάρκεια της Κατοχής, όταν ο Εθνικιστής και Σοσιαλιστής Χίτλερ είχε ενώσει με τα όπλα την Ευρώπη;

Δημιουργείται μια σύγχυση σε ανθρώπους. Ο Καραμανλής υπηρετούσε την ΝΤΠ-ΕΕ. Από την μία λέμε πως είναι οι συνεχιστές των Ναζί και από την άλλη πως τα συμφέροντα της ΝΤΠ είναι συνυφασμένα με του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Πως γίνεται αυτό αφού ο Χίτλερ ήταν διώκτης Εβραίων, ομοφυλόφιλων κλπ. Το έχουμε εξηγήσει πολλές φορές αλλά υπάρχουν νέοι αναγνώστες που δεν έχουν διαβάσει τα παλαιότερα άρθρα. Η συμμαχία της ΝΤΠ ήταν αυτή που αρχικά ανέβασε τον Χίτλερ. Ο Χίτλερ τα έσπασε με τους αρχικούς υποστηρικτές του. Ήθελαν να τον σκοτώσουν και να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο. Για αυτό και αυτός τους σκότωνε επειδή ήθελαν να τον σκοτώσουν.

Φώτης

Scroll to Top