Ανέβασμα αδικημένων

Ανέβασμα αδικημένων

Αν δεν έλεγχε η ΝΤΠ - ΕΕ τα ΜΜΕ και ιδίως τα κανάλια, τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ήταν εκτός Βουλής και ο ΣΥΡΙΖΑ στα παλιά του νούμερα, λίγο πάνω από το 3%. Αυτό που έκαναν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι φοβερό, εξωφρενικό. Μας παραμύθιαζαν για δεκαετίες πως δήθεν θα γίνουμε εύπορη χώρα, με την συμμετοχή στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη και ήρθε ακριβώς το αντίθετο, η οικονομική καταστροφή και υποδούλωση. Επιστημονικά, με βάση τα οικονομικά, η συμμετοχή και στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη είναι επιζήμιες για την οικονομία της Ελλάδας.

Τα έχουμε εξηγήσει αρκετά και θα συνεχίσουμε μετά τις εκλογές. Τα βασικά έχουν εξηγηθεί. Αν δεν ήλεγχε η ΝΤΠ - ΕΕ τα ΜΜΕ, αυτά που εξηγούμε, θα έπρεπε να τα παρουσιάζουν τα κανάλια και μεγάλα ΜΜΕ. Όταν η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ αποκτήσει έλεγχο καναλιών και μεγάλων ΜΜΕ, θα γίνει μεγάλη αντιστροφή του κλίματος διότι η αλήθεια θα βγει προς τα έξω μαζικά. Ελπίζουμε πως ακόμη και τώρα, με την αλυσιδωτή δικτυακή ενημέρωση, θα φθάσει η αλήθεια σε πολύ μεγαλύτερο κοινό από τα αναγνωστικό αυτού του ιστότοπου.

Για να σε ψηφίσει ο κόσμος, ακόμη χρειάζεται τηλεοπτική προβολή. Όσοι πέτυχαν να μπουν στην Βουλή είχαν τηλεοπτική προβολή. Ο Καρατζαφέρης είχε δικό του κανάλι, το ίδιο και ο Βελόπουλος. Ο Λεβέντης και ο Θεοδωράκης είχαν επίσης τηλεοπτική προβολή. Αν τα έκαναν σωστά μπορεί να ήταν ακόμη στην Βουλή, το ΛΑΟΣ, η Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.

Ο κόσμος δεν ψάχνει για κόμματα που θα είναι στον ίδιο δρόμο της καταστροφής, με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατηθεί, θα γυρίσει στα παλιά του επίπεδα, αν κατορθώσει να μπαίνει στην Βουλή. Αν υπάρχει ένα άλλο κόμμα, σε έναν άλλο δρόμο από της καταστροφής που μπορεί να έχει προβολή από τα ΜΜΕ και ειδικά τα κανάλια, οι ψηφοφόροι θα το προτιμήσουν.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι η τηλεοπτική προβολή. Και το Ίντερνετ παίζει ένα σημαντικό ρόλο αλλά ακόμη χρειάζεται η τηλεοπτική προβολή. Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να μην χρειάζεται αλλά δεν έχουμε φθάσει ακόμη εκεί. Σε προηγούμενο άρθρο γράφτηκε πως η Αντίσταση σε ΝΤΠ θα κάνει τον Πετράκο πρώτο όνομα. Υπήρξαν κάποιες ερωτήσεις και αντιρρήσεις.

Ο κόσμος είναι τελικά που κάνει κάποιον/α πρώτο όνομα όπως ο κόσμος κάνει κάποιο πρώτο κόμμα. Όμως η προβολή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, για να κάνει τελικά ο κόσμος κάποιον/α πρώτο όνομα ή πρώτο κόμμα. Και για τις δύο περιπτώσεις δεν χρειάζεται να αρέσουν σε όλους αλλά σε αρκετούς. Το 2019, η ΝΔ βγήκε πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία  ενώ την ψήφισε το 1/5 των ψηφοφόρων. Αν ψήφιζαν όλοι, τότε τα ποσοστά της ΝΔ δεν θα ήταν 39,85% αλλά 22,5%.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ θα ανεβάσει όσους η ΝΤΠ κράτησε χαμηλά επειδή δεν ήταν δικοί τους. Ως παράδειγμα χρησιμοποιήθηκε ο Πετράκος. Είναι χιλιάδες άλλοι σαν τον Πετράκο σε πολλά επαγγέλματα. Από την Αντίσταση θα έχει την απαιτούμενη προώθηση για να γίνει πρώτο όνομα. Από εκεί και πέρα είναι δικό του θέμα να κερδίσει τον κόσμο που έχει τον τελευταίο λόγο για το ποιος/α θα είναι το πρώτο όνομα του πενταγράμμου.

Εκτός από την τηλεοπτική και ραδιοφωνική προώθηση, η Αντίσταση θα του φτιάξει ένα μαγαζί όπου το όνομα του θα είναι πρώτο στην μαρκίζα. Θα επιλέξει ποιους θα τον πλαισιώσουν, αρκεί να μην είναι σιχαμεροί Νεοταξίτες. Επίσης οι τιμές πρέπει να είναι καλές για τον λαό. Αν γράψει ή βρει πιασάρικα τραγούδια, αν φτιάξει ένα καλό σχήμα θα μπορέσει να γίνει πρώτο όνομα. Η Αντίσταση ό,τι μπορεί να κάνει θα το κάνει.

Θα το κάνει και για πολλούς άλλους που η ΝΤΠ αδίκησε, τους κράτησε χαμηλά για να προωθήσει δικούς της (όπως τον Σαββόπουλο) ώστε να φτιάξει την Νεοταξική ψευτοελίτ. Θα ανεβάσει πάρα πολλούς αδικημένους από την ΝΤΠ-ΕΕ. Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί, έχουμε παγκόσμιο πόλεμο. Τα στρατόπεδα είναι δύο, η ΝΤΠ και η Αντί-ΝΤΠ. Η ΝΤΠ αποκλείεται να επικρατήσει. Ή θα ηττηθεί ή θα συνθηκολογήσει.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ είχε έρθει σε επαφή με πολλά μικρά κόμματα στο παρελθόν. Οι περισσότεροι ήταν στον δρόμο της καταστροφής, στον ίδιο δρόμο με ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Προσπάθησε να τους συνετίσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είναι κολλημένοι στο παρελθόν και δεν μπορούν να δουν τις αλλαγές που έρχονται στο μέλλον. Ό,τι και να υποστηρίζουν, τον δρόμο της καταστροφής, την ευρωπαϊκή μ@λ@κία, δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα.

Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, σε αυτή την παλιοχώρα, στην Φτωχοκώσταινα, πηγαίνουν στον Μακρόν και στον Σολτς για να μάθουν τι γίνεται. Τους λένε την μισή αλήθεια και αλλαγμένη. Επιπλέον σε λίγο δεν θα υπάρχουν ο Μακρόν και ο Σολτς, θα έχουν αντικατασταθεί όπως πολύ σωστά είπε κάποιος Ρώσος αξιωματούχος, νομίζω ο Μεντβέντεφ. Οι καταστάσεις έχουν δρομολογηθεί από τις μεγάλες δυνάμεις για μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Αυτά που γράφουμε προέρχονται από την Διεθνή Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ. Το βλακώδες και καταστροφικό σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ έχει καταργηθεί. Το τι υποστηρίζει ένα μικρό κόμμα σε μια μικρή χώρα δεν έχει καμία επίπτωση. Ούτε το τι υποστηρίζουν τα μεγάλα κόμματα, (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) σε μια μικρή χώρα έχει καμία σημασία. Το ΠΑΣΟΚ είναι πρώην κόμμα εξουσίας και πιθανώς συγκυβερνήτης των άλλων δύο πρώτων Νεοταξικών κομμάτων.

Δηλαδή δεν μας πέφτει λόγος; Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μας λένε οι μεγάλες δυνάμεις; Όχι! Οι μεγάλες δυνάμεις θα κανονίσουν τον αριθμό και την σύνθεση των γκρουπ. Πιθανώς να έχουμε επιλογή αν θέλουμε να πάμε με Ρωσία (το πιθανότερο) ή με ΗΠΑ - Βρετανία. Μπορούμε επίσης να βρεθούμε εκτός γκρουπ, μόνοι μας, σε ένα κόσμο που οι περισσότερες χώρες θα είναι σε γκρουπ. 

Επομένως, κάτι μικρά κόμματα που είναι στον Νεοταξικό δρόμο της καταστροφής, μόνο κακό στον εαυτό τους κάνουν. Δεν θα έχουν καμία προώθηση από τα Αντινεοταξικά κανάλια. Ας πάνε να τους παίξουν τα Νεοταξικά, αν υπάρχουν. Διότι σε περίπτωση ήττας της ΝΤΠ δεν θα υπάρχουν καθόλου Νεοταξικά κανάλια ούτε Νεοταξική ψευτοελίτ. Ενώ όσοι έχουν αποκτήσει Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια, θα προωθηθούν πολιτικά και επαγγελματικά, θα ανέβουν επιτέλους διότι έχουν αδικηθεί από την ΝΤΠ-ΕΕ.

Δημοσθένης

Scroll to Top