Μετά την μεγάλη κουράδα

Μετά την μεγάλη κουράδα

Ψάχνουν όλοι να βρουν το μυστικό της δύναμης του Ερντογάν. Είναι απλό! Υπηρετεί τα συμφέροντα του τουρκικού λαού και όχι της ΝΤΠ. Αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των Αντινεοταξιτών όπως χαρακτηριστικό όλων των Νεοταξιτών είναι πως υπηρετούν τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού που είναι αλληλένδετα με της ΝΤΠ.

Το Ισραήλ έχει πληθυσμό λίγο λιγότερο από την Ελλάδα, 9.720.320 κατοίκους. Από αυτούς το 73% είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα, 18% είναι Μουσουλμάνοι, 2% Χριστιανοί. Άλλοι τόσοι Εβραίοι, όσοι είναι στο Ισραήλ, βρίσκονται στις ΗΠΑ, περίπου έξι - εφτά εκατομμύρια. Ως ποσοστό είναι χαμηλό, 2%. Όμως για τους Εβραίους, οι ΗΠΑ είναι σημαντικό κέντρο. Τα δύο κέντρα του Εβραϊσμού είναι το Ισραήλ και οι ΗΠΑ.

Σε ΗΠΑ και Ισραήλ βρίσκεται το 80% των Εβραίων ενώ το υπόλοιπο 20% βρίσκεται σε διάφορες άλλες χώρες. Το κέντρο του Παγκόσμιου Εβραϊσμού, ήταν πάντοτε η εκάστοτε υπερδύναμη. Παλαιότερα ήταν η Γαλλία, μετά η Βρετανία και τις τελευταίες πολλές δεκαετίες οι ΗΠΑ. Η πολιτική τους δύναμη στις ΗΠΑ είναι πολύ μεγαλύτερη από τα ποσοστά τους.

Οφείλεται σε διάφορους λόγους. Έχουν κάνει μια παγκόσμια κλίκα και το υπόλοιπο 60% του Παγκόσμιου Εβραϊσμού που βρίσκεται εκτός ΗΠΑ, συνδράμει με κάθε τρόπο το 40% που βρίσκεται στις ΗΠΑ. Επίσης έχουν μεγάλη αλληλεγγύη μεταξύ τους και έτσι έχουν ανέβει επαγγελματικά και έχουν αποκτήσει οικονομική δύναμη. Επιπλέον έχουν κάνει διάφορες συμμαχίες.

Επειδή στις Χριστιανικές χώρες της Ευρώπης, Αμερικής και Ωκεανίας είναι θρησκευτική μειονότητα, έχουν συμμαχήσει με διάφορες άλλες μειονότητες, θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές. Η συμμαχία της ΝΤΠ είναι σε μεγάλο βαθμό, η συμμαχία των Εβραίων. Δεν είναι μόνο Εβραίοι αλλά οι Εβραίοι διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο. Οι Έλληνες είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί και δεν πρέπει να υποστηρίζουν τα Εβραϊκά συμφέροντα που είναι συνυφασμένα με της ΝΤΠ.

Το ευρώδουλο Νεοταξικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα έχει προσπαθήσει να παρουσιάσει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως κάτι το μεγαλειώδες. Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων πως αν είναι κάτι το μεγαλειώδες, τότε είναι μια τεράστια μπαρούφα ή να το θέσω πιο χοντρά μια μεγαλειώδης κουράδα. Ευτυχώς όπως όλα δείχνουν, αυτή η ηλιθιότητα, το βλακώδες και καταστροφικό σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ τελειώνει.

Το ερώτημα είναι τι θα ακολουθήσει. Κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργηθούν 4 - 10 γκρουπ χωρών παγκόσμια, χωρίς να αποκλείεται να είναι περισσότερα. Τα γκρουπ θα έχουν διαφορετικά μοντέλα από το καταστροφικό της ΕΕ. Ίσως ό,τι απομείνει από την ΕΕ να διατηρήσει το ίδιο αποτυχημένο μοντέλο. Αυτό είναι πρόβλημα τους, όχι δικό μας γιατί η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στο γκρουπ που θα απομείνει από την ΕΕ.

Η σημαντικότερη ευρωπαϊκή χώρα που τυγχάνει να είναι Ορθόδοξη είναι η Ρωσία, όχι η Γερμανία που έχει περάσει η Νεοταξική προπαγάνδα. Η Ρωσία έχει το ίδιο μέγεθος οικονομίας (σε ισοτιμία αγοραστικής δύναμης) με τη Γερμανία. Είναι η 2η στρατιωτική δύναμη ενώ η Γερμανία είναι 25η, έχει 1,7 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό και την μεγαλύτερη έκταση στον κόσμο.

Επιπλέον έχει σχέσεις αιώνων με χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς Ρωσία δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτό δεν θα το δεχτούν οι ΗΠΑ, επομένως θα συμμετέχουν και οι ΗΠΑ. Βρίσκονται σε άλλη ήπειρο αλλά οι κάτοικοι είναι κυρίως ευρωπαϊκής καταγωγής. Επειδή ΗΠΑ και Ρωσία δεν μπορούν να βρεθούν στο ίδιο γκρουπ, θα έχουμε διάσπαση σε 2 - 4 τμήματα του NATO + Σύμφωνο Βαρσοβίας.

Έχει αναφερθεί σε πολλά προηγούμενα άρθρα για την επιτακτική ανάγκη δημιουργίας Αντινεοταξικού Ορθόδοξου λόμπι καθώς η ΝΤΠ και Παγκόσμιος Εβραϊσμός είναι στενά συνδεδεμένα. Αυτό θα είναι σε δύο επίπεδα, όπως γίνεται με τους Εβραίους. Το ένα επίπεδο θα είναι η συνεργασία Ορθόδοξων που ζουν εκτός Ορθόδοξων χωρών και κυρίως στην υπερδύναμη που είναι οι ΗΠΑ. Το άλλο επίπεδο θα είναι η συνεργασία μεταξύ Ορθόδοξων χωρών.

Στην Ελλάδα έχουμε σημείο αναφοράς το Βυζάντιο, όχι τις Σταυροφορίες. Οι Ορθόδοξες χώρες βρισκόντουσαν εντός των διοικητικών ορίων του Βυζαντίου ή εντός της πολιτισμικής επιρροής του Βυζαντίου. Να θυμίσω πως οι Ορθόδοξες χώρες είναι οι Βαλκανικές, Ουκρανία, Λευκορωσία, Ρωσία, Γεωργία, Αρμενία, Κύπρος. Από τις Βαλκανικές εξαιρούνται Βοσνία και Αλβανία που είναι Μουσουλμανικές όπως και Κροατία, Σλοβενία που είναι Καθολικοί οι κάτοικοι. Με άλλα λόγια μένουν Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία*, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία. 

Συνεχώς αυξάνονται οι πιθανότητες, οι Ορθόδοξες χώρες να αποτελέσουν ένα γκρουπ ή τμήμα ενός ευρύτερου γκρουπ. Σε περίπτωση που είναι τμήμα ενός γκρουπ οι Ορθόδοξες χώρες, μπορεί να προστεθούν χώρες των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης, της Ανατολικής Μεσογείου. Σε ένα από τα πολλά σενάρια προστίθενται ακόμη και Ιταλία - Γαλλία. Βέβαια και η Ουκρανία θα είναι εντός αλλά ίσως με φιλορωσική κυβέρνηση. Ακόμη και να μην είναι φιλορωσική, άλλη η δύναμη της Ουκρανίας και άλλη η δύναμη της Ρωσίας.  

Να δούμε τότε που θα ψάχνουν να κρυφτούν ο Μητσοτάκης και όλα τα Νεοταξικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ κλπ) που τάχθηκαν εναντίον της Ρωσίας και υπέρ του Παγκόσμιου Εβραϊσμού στην διένεξη της Ουκρανίας. O καλός άνθρωπος Πούτιν, θέλει την Ορθοδοξία ισχυρή. Δεν θέλει η ΝΤΠ και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός να ελέγχουν μια Ορθόδοξη χώρα όπως η Ουκρανία. Τα Νεοταξικά μέσα τον παρουσιάζουν ως τέρας γιατί θέλουν την Ορθοδοξία αδύναμη και τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό ισχυρό. 

Βέβαια τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και δεν αποκλείεται η Ελλάδα να είναι στο ίδιο γκρουπ με ΗΠΑ - Βρετανία. Τότε δεν θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. Πάντως έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες για το σενάριο, οι Ορθόδοξες χώρες να είναι γκρουπ χωρών ή τμήμα ενός ευρύτερου γκρουπ. Έρχονται πολλές αλλαγές στην Ελλάδα που θα δρομολογηθούν από αλλαγές παγκόσμια.

*Η Βόρεια Μακεδονία έχει 46% Ορθοδόξους, 14% άλλους Χριστιανούς και 32% Μουσουλμάνους. Οι Ορθόδοξοι έχουν το ψηλότερο ποσοστό αλλά δεν είναι η πλειονότητα όπως στις άλλες Ορθόδοξες χώρες.

Θεόδωρος

Scroll to Top