Καταρρέει η ΝΤΠ-ΕΕ

Καταρρέει η ΝΤΠ - ΕΕ

Στις 27 Απριλίου του 1941, εισήλθαν τα γερμανικά στρατεύματα στην Αθήνα και ύψωσαν την Ναζιστική σημαία στην Ακρόπολη. Στις 8 πμ της 12ης Οκτωβρίου 1944, ο Γερμανός στρατηγός Φέλμι και ο διορισμένος από τις κατοχικές δυνάμεις Δήμαρχος Αθηνών Γεωργάτος, κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που αργότερα ποδοπατήθηκε.

Στις 9.15 πμ, η γερμανική φρουρά της Ακρόπολης κατέβασε την Ναζιστική σημαία. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι μηχανοκίνητες μονάδες των Γερμανών, εγκατέλειπαν την ελληνική πρωτεύουσα δια μέσου της Ιεράς Οδού. Επίσημη ημερομηνία της Απελευθέρωσης είναι η 12η Οκτωβρίου, αν και γερμανικά στρατεύματα έμειναν σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας μέχρι και μετά το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια της Κατοχής υπήρξε σθεναρή Αντίσταση από τους Έλληνες, αν και δεν ήταν αυτός ο λόγος της Απελευθέρωσης. Οι Γερμανοί έπρεπε να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους καθώς οι Σοβιετικοί επέλαυναν στο Ανατολικό Μέτωπο και Αμερικάνοι, Βρετανοί, Καναδοί στο Δυτικό. Δυστυχώς υπήρξαν αρκετοί δωσίλογοι που συνεργάστηκαν με τους κατακτητές.

Αυτοί, τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους πρωταγωνίστηκαν στην Ευρωπαϊκή πορεία. Η ΝΤΠ και ο Χίτλερ είχαν τους ίδιους σκοπούς αλλά διαφορετικά μέσα. Ο σκοπός είναι ο ίδιος, η Σοσιαλιστική Ένωση της Ευρώπης και του κόσμου κάτω από μια Παγκόσμια Ολιγαρχική Δικτατορία. Άν κάνουμε τους παραλληλισμούς που βρισκόμασε τώρα;

Βρισκόμαστε ακόμη στην περίοδο της Κατοχής αλλά η Απελευθέρωση πλησιάζει. Πρέπει να γίνει κατανοητό κάτι απλό. Στις αρχές Οκτωβρίου 1944, είχαμε ακόμη Κατοχή αλλά η Απελευθέρωση δεν ήταν μακριά. Εκείνη την εποχή, όποιοι έβλεπαν τα σημάδια, καταλάβαιναν πως η Απελευθέρωση πλησιάζει. Ενδεχομένως να μην μπορούσαν να προβλέψουν ακριβώς πότε θα απέσυραν οι Γερμανοί τα στρατεύματα τους για να ενισχύσουν το Δυτικό και Ανατολικό Μέτωπο.

Στις 6 Ιουνίου 1944, έγινε η απόβαση της Νορμανδίας. Στις 19 Αυγούστου 1944, τα συμμαχικά στρατεύματα πέρασαν τον Σηκουάνα και στις 25 Αυγούστου μπήκαν στο Παρίσι. Την ίδια περίοδο, μεταξύ 22 Ιουνίου και 19 Αυγούστου, στο Ανατολικό Μέτωπο, έλαβε χώρα η επιχείρηση Μπαγκρατιόν. Προετοίμασε την μεγάλη επίθεση Βιστούλα - Όντερ που έγινε τον επόμενο Ιανουάριο. Ακολούθησε η μάχη του Βερολίνου που έφερε το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη.

Τα σημάδια είναι πολλά για το τέλος της ΝΤΠ - ΕΕ αλλά πολλοί αρνούνται να τα δουν. Είναι η εκλογή του Τραμπ, το Brexit, οι σημαντικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό στον ευρωπαϊκό νότο, η διένεξη στην Ουκρανία. Οι πολεμικές επιχειρήσεις δεν είναι κάτι καλό αλλά τους Ρώσους τους είχε στριμώξει στην γωνία η ΝΤΠ - ΕΕ και δεν τους άφησε άλλη επιλογή. Η Ουκρανία, μια Ορθόδοξη χώρα είχε περάσει στον έλεγχο του Παγκόσμιου Εβραϊσμού που είναι τμήμα της συμμαχίας της ΝΤΠ.

Πέρα από τα δικά τους συμφέροντα, η Ρωσία ως η ισχυρότερη Ορθόδοξη χώρα, υπερασπίζεται τις Ορθόδοξες χώρες που περνούν στον έλεγχο του Παγκόσμιου Εβραϊσμού και της ΝΤΠ. Ο καλός ο άνθρωπος Πούτιν εργάζεται για την ενδυνάμωση της Ορθοδοξίας ενώ ο κακός άνθρωπος Μητσοτάκης για την αποδυνάμωση της Ορθοδοξίας και για την ενδυνάμωση του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Και δεν είναι ο μόνος, δυστυχώς είναι πάρα πολλοί σε αυτή την χώρα που πολεμούν την Παγκόσμια Ορθοδοξία και υπηρετούν τα συμφέροντα του Παγκόσμιου Εβραϊσμού.

Η τελευταία ήττα της ΝΤΠ - ΕΕ ήταν στην Τουρκία. Δεν εξετάζω την στάση των δύο επικρατέστερων υποψηφίων απέναντι στην Ελλάδα. Νεοταξίτες πολιτικοί και Νεοταξικά ΜΜΕ υποστήριζαν τον Κιλιντσάρογλου και «έδωσαν τα ρέστα τους» εναντίον του Ερντογάν. Οι δημοσκοπήσεις έδιναν τον εκλεκτό της ΝΤΠ - ΕΕ πέντε μονάδες μπροστά. Τελικά ο Ερντογάν κέρδισε με σχεδόν τόσες μονάδες διαφορά (4,4%) και οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω. Κάποιοι μιλούν για νίκη του Πούτιν. Είναι νίκη της Αντί - ΝΤΠ στην οποία ανήκουν μεταξύ άλλων Ερντογάν και Πούτιν και ήττα της ΝΤΠ - ΕΕ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα και τα τρία πρώτα κόμματα έχουν προσκυνήσει την ΝΤΠ - ΕΕ. Οι δημοσκοπήσεις μπορούν να ανατραπούν και ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν στα χαμηλά του 20%. Ψηφίστε Απελευθέρωση και φέρτε την Απελευθέρωση από την ΝΤΠ - ΕΕ πιο σύντομα. Μετά την Απελευθέρωση, οι συνεργάτες των κατακτητών θα εξαφανιστούν, θα μπουν στην φυλακή και θα κατασχεθεί η περιουσία τους, αν δεν προλάβουν να συνθηκολογήσουν. Αν συνθηκολογήσουν, θα αντικατασταθεί τουλάχιστον η μισή Νεοταξική ψευτοελίτ από Αντινεοταξίτες και η κεντροδεξιά θα είναι σίγουρα Αντινεοταξική.

Ακόμη και να υπερισχύουν οι Νεοταξίτες στην κεντροαριστερά, το σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ, θα εγκαταλειφθεί. Ήδη έχει συμφωνηθεί μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων η δημιουργία 4 -10 γκρουπ χωρών παγκόσμια. Το κάθε γκρουπ θα καθορίζει πόσο στενές ή χαλαρές σχέσεις θέλει εντός, μεταξύ των χωρών μελών. Σε γενικές γραμμές, για τα περισσότερα γκρουπ, θα είναι πολύ πιο χαλαρές οι σχέσεις δηλαδή θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία των χωρών. Αυτό θα κάνει την είσοδο αλλά και την έξοδο πιο εύκολη.

Ενώ έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε αυτά τα σημεία, δεν έχει καθοριστεί η σύνθεση και ο αριθμός των γκρουπ. Πάντως η Ελλάδα δεν θα είναι σίγουρα με την Γερμανία. Θα είναι με Ρωσία ή με ΗΠΑ - Βρετανία. Και τα τρία κόμματα, ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ, έχουν προσκυνήσει την Γερμανία. Βρισκόμαστε στις παραμονές της αποχώρησης των Γερμανών από την Ελλάδα και τα κόμματα που στηρίζουν την δύναμη τους στους Γερμανούς θα εξαφανιστούν.

Ευάγγελος

Scroll to Top