Μέτρο-μέτρο με κάθε όπλο

Μέτρο - μέτρο με κάθε όπλο

Σήμερα και αύριο, η 8η και 9η Μαΐου, είναι δύο μεγάλες ημέρες για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στην Ευρώπη. Από την άλλη είναι μια μαύρη μέρα για όλους τους Νεοταξίτες, αυτούς που υπηρετούν το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Σαν σήμερα και αύριο, το 1945, τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στη Ευρώπη. Η Ευρώπη ήταν το βασικό πεδίο διεξαγωγής του πολέμου. Οι Ναζί κατέκτησαν κυρίως την Ευρώπη.

Ξεκίνησε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος την 1η Σεπτεμβρίου 1939, όταν η Γερμανία επιτέθηκε στη Πολωνία. Βέβαια αρκετές πολεμικές συγκρούσεις είχαν ξεκινήσει από το 1935. Η άνευ όρων συνθηκολόγηση της Γερμανίας, υπεγράφη από τον στρατάρχη Κάιτελ, τον ναύαρχο Φρίντερμπουργκ και τον στρατηγό Αεροπορίας Στουμπφ. Η διαδικασία ξεκίνησε αργά το βράδυ της 8ης Μαΐου και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, όταν είχε αρχίσει η επόμενη μέρα, η 9η Μαΐου.

Επίσημη ώρα της υπογραφής θεωρείται 0.43 πμ της 9ης Μαΐου. Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν στην Ασία και επίσημα μέρα λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θεωρείται η 2η Σεπτεμβρίου 1945, όταν έγινε ή άνευ όρων παράδοση της Ιαπωνίας, στο θωρηκτό Μιζούρι. Ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, σύμφωνα με τις επίσημες ημερομηνίες έναρξης και λήξης, διήρκεσε έξι χρόνια και μία ημέρα.

Τα γερμανικά στρατεύματα είχαν ήδη αποχωρήσει από την Ελλάδα, ένα χρόνο πριν την επίσημη λήξη το πολέμου, για να πολεμήσουν τους Σοβιετικούς που επελαύναν από τα ανατολικά και Αμερικάνους - Βρετανούς - Καναδούς που επελαύναν από τα δυτικά. Ως ημερομηνία ορόσημα της Απελευθέρωσης, θεωρείται η 12η Οκτωβρίου 1944, όταν τα γερμανικά στρατεύματα εκκένωσαν την Αθήνα.

Για αυτούς που υπηρετούν το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ, είναι δύο μαύρες μέρες. Οι Νεοταξίτες είναι οι συνεχιστές των Ναζί. Τα μέσα άλλαξαν αλλά οι σκοποί παραμένουν ίδιοι. Δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμη στην αντίστοιχη φάση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου όπου ο Άξονας είχε αρχίσει να υποχωρεί και να χάνει εδάφη. Είμαστε ακόμη μακριά από το τέλος του πολέμου ενάντια σε ΝΤΠ - ΕΕ.

Πίσω από τα ωραία λόγια, κρύβεται η προσπάθεια των Δυνάμεων του Κακού, να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, να την εκμεταλλεύονται, να την χειραγωγούν, να την εξαπατούν, να την ελέγχουν. Τα όπλα των Ναζί άλλαξαν. Τα όπλα της ΝΤΠ - ΕΕ είναι η εξαπάτηση, ο έλεγχος των ΜΜΕ, η δημιουργία μιας ψευτοελίτ, η συσσώρευση πλούτου, η προπαγάνδα, η πλύση εγκεφάλου κλπ.

Στην Ελλάδα, κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο υπήρξε σθεναρή Αντίσταση. Δυστυχώς υπήρξε μια μικρή μειοψηφία που συνεργάστηκε με τους κατακτητές. Ήταν όλοι που συμμετείχαν στην φιλοναζιστική οργάνωση Σοσιαλιστική Ένωση: Κωνσταντίνος Καραμανλής, Κωνσταντίνος Τσάτσος, Γεώργιος Μαύρος, Πέτρος Γαρουφαλιάς, Άγγελος Αγγελόπουλος, Ξενοφώντας Ζολώτας κλπ. Ήταν η Μελίνα Μερκούρη, ο θείος της Σπύρος, ο πατέρας του Ράλλη, ο πατέρας του Σημίτη, ο παππούς του Σκυλακάκη, ο παππούς του Παπαχελά, ο παππούς του Βαρβιτσιώτη, ο θείος του Μεϊμαράκη κλπ.

Οι ίδιοι, τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία προς την καταστροφή και την υποδούλωση. Η Ελλάδα έχει στα σπλάχνα της μια συνωμοτική προδοτική κλίκα που την καταστρέφει. Είναι οι συνεχιστές των Ναζί και ανάλογοι βρίσκονταν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως ο φιλοναζιστής Μιτεράν, από τους βασικούς πρωταγωνιστές της Ευρωπαϊκής βλακείας.

Είναι ξεκάθαρα συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού και εσχάτη προδοσία. Δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, Κατοχή δεν είχε μόνο η Ελλάδα αλλά σχεδόν όλη η Ευρώπη. Όλοι οι συνωμότες και ο προδότες, θα τιμωρηθούν με πολύ βαριές ποινές όταν ηττηθεί η ΝΤΠ - ΕΕ.

Η τελευταία μάχη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ήταν η μάχη του Βερολίνου. Με αυτή τέλειωσε ο πόλεμος. Κατά την διάρκεια του πολέμου, δόθηκαν εκατοντάδες ή χιλιάδες μάχες, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο. Όπως οι Ναζί απέτυχαν να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα, έτσι θα αποτύχουν και οι Νεοταξίτες. Στο τέλος η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, θα επικρατήσει.

Πρέπει όμως όλοι να τους πολεμήσουμε, με όποιο τρόπο έχουμε. Αυτές οι εκλογές είναι μόνο μια μάχη, από τις εκατοντάδες ή χιλιάδες στον πόλεμο κατά της ΝΤΠ - ΕΕ. Με την αλυσιδωτή ή δικτυακή ενημέρωση / πληροφόρηση μπορούμε να επιφέρουμε ένα σοβαρό πλήγμα στους εγχώριους συνεργάτες των κατακτητών. Δεν θα είναι το τέλος του πολέμου αλλά θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην τελική νίκη. Η χρησιμοποίηση το όπλου της αλυσιδωτής ενημέρωσης δεν θα σταματήσει στις εκλογές.

Θα συνεχιστεί και μετά από τις εκλογές. Μπορούμε να αχρηστεύσουμε τον έλεγχο των ΜΜΕ και την προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου του συστήματος. Πριν την μάχη του Βερολίνου, ήταν η επίθεση Βιστούλα - Όντερ (Vistula - Oder). Είχε προηγηθεί η επιχείρηση Μπαγκρατιόν (Bagration) που συνέπεσε περίπου χρονικά με την Απόβαση στην Νορμανδία. Ένας πόλεμος δεν κερδίζεται με την μία αλλά λίγο - λίγο, μάχη - μάχη. Κάποιες μάχες δόθηκαν στην κυριολεξία μέτρο - μέτρο.

Τελικά οι πόλεμοι κερδίζονται μέτρο - μέτρο, με την χρήση οποιουδήποτε όπλου διαθέτει κανείς ενάντια στους κατακτητές και στους συνεργάτες τους. Οι Σύμμαχοι έχασαν πολλές μάχες κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου αλλά στο τέλος κέρδισαν τον πόλεμο. Δεν θα έρθει η Απελευθέρωση από την ΝΤΠ - ΕΕ, με αυτές τις εκλογές.

Όμως μπορούμε να καταφέρουμε ένα κτύπημα σε βάρος των κατακτητών και των εγχώριων συνεργατών τους, των προδοτών που συνωμοτούν κατά του ελληνικού λαού. Όταν πέταγαν πέτρες στα φορτηγά των Γερμανών δεν περίμεναν πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θα έφευγαν οι κατακτητές από την χώρα. Όμως ακόμη και αυτό το μικρό, συνετέλεσε ώστε τελικά να φθάσουμε στην Απελευθέρωση.

Βασίλης

Scroll to Top