Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια

Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια

Αυτές τις μέρες βλέπουμε τις διακαναλικές συνεντεύξεις πολλών μικρών κομμάτων. Φαίνεται πως έχει πέσει γραμμή στους Νεοταξίτες δημοσιογράφους να αγνοήσουν τα μικρά κόμματα, κυρίως τα Αντινεοταξικά. Κανονικά θα έπρεπε να δέχονται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Ελλείψει δημοσιογράφων, είναι σκέτες παρουσιάσεις.

Παρατηρούμε επίσης πως δυστυχώς η Αντινεοταξική και αντισυστημική ψήφος (ενάντια στα κόμματα που κυβέρνησαν) θα κατακερματιστεί. Ως επακόλουθο είναι να μην μπορέσουν να μπουν αρκετά μικρά κόμματα στην Βουλή. Δεν πρέπει να απογοητεύονται ούτε από την σχεδιασμένη περιφρόνηση των δημοσιογράφων ούτε από το γεγονός πως μπορεί να μην μπουν στην Βουλή, γιατί αποκτούν Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια που θα τους ωφελήσουν μακροχρόνια.

Η πρώτη επιλογή της ΝΤΠ είναι ο Μητσοτάκης. Τα Εβραϊκά συμφέροντα είναι συνυφασμένα με της ΝΤΠ. Κάποιοι θεωρούν πως οι Μητσοτάκηδες και οι Βενιζέλοι είναι από τους κρυφο - Εβραίους της Κρήτης. Ακόμη και να μην είναι, από την στιγμή που έχει παντρευτεί Εβραία, θεωρείται δικός τους, ωσάν Εβραίος. Η δεύτερη επιλογή της ΝΤΠ είναι το ΠΑΣΟΚ και η τρίτη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή τους πήγε κόντρα στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Δυστυχώς υπάρχουν και άλλα κόμματα Νεοταξικά.

Τους δικούς τους, τους προβάλουν συνεχώς τα Νεοταξικά ΜΜΕ. Αυτή την στιγμή, βάσει σχεδίου, η ΝΤΠ και ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός ελέγχουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να αποκτήσει τον έλεγχο των μισών τουλάχιστον μεγάλων καναλιών και ΜΜΕ. Θα προκύψει από την δημιουργία Αντινεοταξικών keiretsus, αντίπαλων στα Νεοταξικά δίκτυα εταιρειών. Η ήττα της ΝΤΠ θα γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο, αν δεν συμβιβαστεί. Όσο καθυστερεί τον συμβιβασμό, τόσο οι συνθήκες θα είναι χειρότερες για αυτούς.

Σε περίπτωση συμβιβασμού, τουλάχιστον τα μισά μεγάλα ΜΜΕ θα ελέγχονται από την Αντί - ΝΤΠ και τουλάχιστον η μισή Νεοταξική ψευτοελίτ, θα αντικατασταθεί από Αντινεοταξίτες. Σε περίπτωση ήττας της ΝΤΠ, όλα τα ΜΜΕ θα είναι φιλικά προς την Αντί - ΝΤΠ και όλη η Νεοταξική ψευτοελίτ θα αντικατασταθεί από Αντινεοταξίτες. Αν δεν προβληθούν αρκετά κάποια νέα κόμματα δεν θα καταφέρουν να μπουν στην Βουλή. Μια διακαναλική συνέντευξη που προβάλλεται μια φορά από κάθε κανάλι δεν είναι αρκετή. Ο κόσμος χρειάζεται να σε δει πολλές φορές για να σε μάθει.

Τα Αντινεοταξικά ΜΜΕ θα προβάλλουν συνεχώς τους Αντινεοταξίτες. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει δημιουργήσει μια ψευτοελίτ. Όλες τις καλές τις θέσεις σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, τις έχουν δικοί τους δηλαδή της συμμαχίας της ΝΤΠ. Όταν λέω όλες δεν κυριολεκτώ. Αυτός είναι ο κανόνας που έχει όμως εξαιρέσεις. Μπορούμε όμως να πούμε πως τουλάχιστον τα 3/4 των καλών θέσεων τις έχουν Νεοταξίτες ενώ το 1/4 που δεν είναι Νεοταξίτες αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα.

Η κόντρα ΝΤΠ vs ΑντίΝΤΠ δεν έχει μόνο σχέση με τα πολιτικά αλλά και τα επαγγελματικά. Παρακολουθούσα την διακαναλική συνέντευξη του κόμματος Ενώνω. Ήταν ο Μαυραγάνης των ΑΝΕΛ, o Πρόεδρος των Ελλήνων Κυνηγών και Αλιέων και ο τραγουδιστής και μουσικός Γρηγόρης Πετράκος. Έχει γίνει κάπως γνωστός αλλά σίγουρα δεν είναι στα πρώτα ονόματα. Πήρε την δεύτερη θέση στο Fame Story του 2002 - 2003.

Είχε δεσμό με την Τάμτα και συνεργάστηκαν δισκογραφικά. Είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά. Τάχθηκε κατά της υποχρεοτικότητας των εμβολίων και πήγε με το κόμμα του Τράγκα, τους Ελεύθερους Ανθρώπους. Δυστυχώς υπάρχει τουλάχιστον άλλο ένα κόμμα αντιεμβολιαστών, οι Ελεύθεροι Ξανά του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη που διοργάνωσε κάποιες αντιεμβολιαστικές συγκεντρώσεις. Λέω δυστυχώς επειδή έτσι κατακερματίζεται η ψήφος των αντιεμβολιαστών.

Ο Πετράκος είναι αρκετά δραστήριος στα social media. Πρόσφατα χαρακτήρισε την άποψη του Σαββόπουλου υπέρ της υποχρεοτικότητας των εμβολίων ως ναζιστική και τον έβγαλαν σε κάποια κανάλια για να του τα χώσουν. Ο Σαββόπουλος δεν είναι αυτός που ήταν. Άλλος ο Σαββόπουλος της δεκαετίας του '70 και του '80 και άλλος ο σημερινός που διαβρώθηκε από το σύστημα. Είναι ο πιο συστημικός από τους συστημικούς και ακραίος Νεοταξίτης.

Ο Πετράκος έχει πολύ καλές θεωρητικές γνώσεις μουσικής την οποία σπουδάζει από την ηλικία των πέντε ετών. Δεν είμαι ειδικός σε καλλιτεχνικά θέματα αλλά μου ακούγεται καλή η φωνή του, είναι εμφανίσιμος και φαίνεται ταλαντούχος. Δεν έχει γίνει πρώτο όνομα γιατί το σύστημα ΝΤΠ προωθεί τους δικούς του για να δημιουργήσει βάσει σχεδίου την Νεοταξική ψευτοελίτ.

Η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, όταν αποκτήσει τα μέσα, θα προωθήσει και πολιτικά και επαγγελματικά αριστερούς - κεντρώους - δεξιούς Αντινεοταξίτες που η ΝΤΠ τους κράτησε χαμηλά επειδή δεν ήταν δικοί τους. Επομένως όλοι αυτοί να μην απογοητεύονται γιατί αποκτούν Αντινεοταξικά διαπιστευτήρια και χτίζουν γερό Αντινεοταξικό βιογραφικό που θα τους βγει σε βάθος χρόνου, σε πολιτική και επαγγελματική σταδιοδρομία. Βέβαια θα γίνει πιο προσεκτικός έλεγχος. Ευρωπαϊστής και Αντινεοταξίτης είναι δύο ιδιότητες τελείως ασύμβατες καθώς ΝΤΠ και ΕΕ είναι το ίδιο. Η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα της ΝΤΠ.

Βέβαια ενδεχομένως κάποιοι να μην έχουν αντιληφθεί πλήρως τι συμβαίνει και επομένως η Αντίσταση θα κάνει μια συζήτηση μαζί τους. Ούτως η άλλως στο σχέδιο ΝΤΠ δεν θα προχωρήσει και σε ό,τι απομείνει από την ΕΕ δεν θα συμμετέχει η Ελλάδα. Αυτά προκύπτουν από συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων. Την Αντίσταση σε ΝΤΠ την έχει πιάσει μεγάλο άγχος, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να επικρατήσει η ΝΤΠ αλλά γιατί περνάνε τα χρόνια. Ο Πετράκος έχει γεννηθεί το 1975. Πότε θα γίνει το πρώτο όνομα; Μετά τα πενήντα;

Αναστάσιος

Scroll to Top