Πολιτικός σεισμός

Πολιτικός σεισμός

Ο υποδειγματικός Νίνος

Οι αποκαλύψεις του Νίνου έχουν γίνει εδώ και κάποιο διάστημα αλλά το Νεοταξικό μιντιακό σύστημα το έχει θάψει διότι ό,τι δεν τους συμφέρει το θάβουν. Έχει ξεκινήσει ένας τεράστιος πολιτικός σεισμός από τα τέλη Απριλίου που θα μεγαλώνει όσο εξαπλώνεται η ενημέρωση και προστίθενται νέες πληροφορίες. Ακόμη είναι προσεισμοί, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Νίνος λέει πως η Μαρίκα φερόταν κάπως ψυχρά στον Κυριάκο, σαν να μην ήταν παιδί της. Υπονοεί ο Νίνος, χωρίς να το λέει καθαρά πως ο Κυριάκος είναι γιος του Τέρη Χρυσού και της Ντόρας Μπακογιάννη. Διαπληκτίστηκε (ο Νίνος) για κάποιο θέμα μαζί με την Μαρίκα και τον έστειλαν στην Κατερίνα, νομίζω λέει στα Βριλήσσια. Η Κατερίνα είχε εξωσυζυγική σχέση με έναν αρχιφύλακα. Για αυτό τον λόγο είχε έρθει σε προστριβή με τον Νίνο.

Ο πατέρας Δημητριάδης ήταν καλός άνθρωπος που δεν ήθελε να πάρει καμία θέση για να μην μπλεχτεί με τις βρωμιές των Μητσοτάκηδων. Ο γιος του Γρηγόρης ενεργούσε πάντοτε για λογαριασμό της οικογένειας. Το πάνω χέρι το έχει η Μαρέβα, αυτή κατευθύνει τα πράγματα. Ο Κυριάκος δεν έχει ικανότητες. Η αδελφή του Κατερίνα, η μητέρα του Δημητριάδη είναι πιο ξύπνια και θα έκανε καλύτερα για πρωθυπουργός. Για τον Γρηγόρη Δημητριάδη νόμιζε στην αρχή πως ήταν καλό παιδί αλλά τελικά έκανε λάθος, ίσως γιατί τον παρέσυραν.

Είχε δαγκώσει διάφορους, ανάμεσα τους και εφοπλιστές. Τους έπαιρνε τα λεφτά και δεν τους έκανε την δουλειά. Φοβότανε για έναν Σέρβο που του είχε πάρει ένα εκατομμύριο, χωρίς να κάνει αυτό που υποσχέθηκε. Ο Νίνος του είχε πάει κάποιους ανθρώπους και ο Δημητριάδης τους κορόιδεψε, πήρε τα λεφτά και δεν έκανε αυτό που συμφώνησαν.

Η οικογένεια Μητσοτάκη εμπλέκεται σε αρχαιοκαπηλία. Έκαναν δώρο ένα αντικείμενο σε μια εφοπλιστική οικογένεια που κατοικεί στα Νότια προάστια. Υπονοείται πως είναι ένα πανάκριβο προϊόν αρχαιοκαπηλίας. Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει στενές σχέσεις με διάφορες εφοπλιστικές οικογένειες όπως την οικογένεια Λάτση. Έχουν πάρει από παντού λεφτά.

Ο Δημητριάδης του είχε ζητήσει να βρει ανθρώπους για να δολοφονήσουν διάφορους. Ενδεικτικά αναφέρει τον Φλώρο της Energa, τον δικηγόρο Αντωνόπουλο στην Πεντέλη, τον Μανούσο. Επειδή ο Νίνος αρνήθηκε, απευθύνθηκε σε άλλους ο Δημητριάδης καθώς είχε στενές σχέσεις με αρκετούς μαφιόζους και ιδιαίτερα με τον Καππέ. Ο Νίνος έχει καταγεγραμμένη την συνομιλία σε στικάκι.

Ο Μπακογιάννης ήταν καλός άνθρωπος. Η εντολή δολοφονίας του δόθηκε από άτομο της οικογένειας Μητσοτάκη. Στην δολοφονία συμμετείχαν τρομοκράτες και ποινικοί, ο Θόδωρος Καλλιμώρος και ο Τζίμης Μανιαβός. Βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους δύο ίσα μεγάλα ποσά, ως αμοιβή για την δολοφονία αλλά το κουκούλωσαν. Τους σκότωσαν τρομοκράτες μετά από λίγο για να τους κλείσουν το στόμα.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έδωσε εντολή και τρία άτομα γάζωσαν τον αρχιφύλακα που διατηρούσε σχέση με την κόρη του Κατερίνα. Τον πυροβόλησαν, με δεκατέσσερις σφαίρες, από την μέση και κάτω, έξω από το Υγεία. Είχαν πάει βόλτα προς την παραλία για να συζητήσουν με ποιο τρόπο θα γίνει η επίθεση. Η οικογένεια Μητσοτάκη εμπλέκεται σε πολλές δολοφονίες.

Για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Χίου, η εντολή ήρθε από την Μαρέβα και ο Δημητριάδης βρήκε τον άνθρωπο. Αυτό το επιβεβαίωσε ο Ρουμπέτης (Ράμπο, ταρίφας ή ταξιτζής). Είναι σε πρόσφατο βίντεο (9/6) των Ραδιομακελάρηδων. Ο Χίος εικάζει πως ίσως αυτός που τον πυροβόλησε να ήταν ο Ρουμπέτης. Τον προσέγγισε (ο Ρουμπέτης τον Χίο) για να εξοντώσει δημοσιογραφικά, με αποκαλύψεις, αντιπάλους τους στον χώρο των καυσίμων.

Σε μία συνάντηση, στα γραφεία του Μακελειού στους Αμπελόκηπους ήταν επίσης μαζί ένα γνωστό πρόσωπο του αντάρτικου πόλεων και έναν Ελληνογερμανό επιχειρηματία. Είχε και μια δεύτερη συνάντηση, μάλλον μόνο με τον Ρουμπέτη, κάπου στην ορεινή Μάνη, σε εξωτερικό χώρο. Εκεί ο Ρουμπέτης ήταν πιο αποκαλυπτικός διότι στα γραφεία φοβόταν κάμερες και μικρόφωνα.

Ο Χίος λέει πως έχει κάποιες αποκαλύψεις του Ρουμπέτη καταγεγραμμένες, χωρίς να εξηγεί τι και πως αν δηλαδή έγιναν με την συγκατάθεση του Ράμπο. Όταν εκτελέστηκε ο Ρουμπέτης, οδηγούσε αυτοκίνητο του Ομίλου των Αλαφούζων, κάτι που επιβεβαίωσαν αλλά δήλωσαν πως δεν ξέρουν πως βρέθηκε να το χρησιμοποιεί ο ταρίφας.

Το δύο φορτηγά που πυρπολήθηκαν στον Ασπρόπυργο, ήταν σε βενζινάδικο που ανήκει στον γιο του Σκαφτούρου που εκτελέστηκε στα Δερβενοχώρια και με τον οποίο είχε σχέσεις ο Ρουμπέτης. Υπάρχει στενή σύνδεση Μαξίμου (επί Μητσοτάκη), Ομίλου Αλαφούζων και παραβατικών με βασικό πρωταγωνιστή τον δολοφονηθέντα Καππέ.

Για τον Καραϊβάζ, ο Χίος λέει πως ήταν βρώμικος, έπαιζε διπλό παιχνίδι, έδινε πληροφορίες στην Αστυνομία αλλά και στην Μαφία. Έχει καταθέσει σε δικαστήριο υπέρ εκτελεσθέντος μεγαλομαφιόζου (του τραπεζίτη;) πως ήταν πολύ καλός άνθρωπος!!!! Πως γίνεται ένας μεγαλομαφιόζος να είναι πολύ καλός άνθρωπος είναι απορίας άξιον.

Τελειώνοντας να επαναλάβω πως η κρίση που κάνω για τον Νίνο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο βίντεο. Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα άλλο για αυτόν. Σε προηγούμενο άρθρο υποστηρίζεται πως ο πιλότος Αναγνωστόπουλος παραιτήθηκε από την Έφεση επειδή κάτι συνέβη σε κάποιον που συνδεόταν με την υπόθεση. Η δολοφονία (ή αυτοκτονία) του γιου του Νίνου συνέπεσε χρονικά. Μπορεί να δύο περιστατικά να συνδέονται ή να είναι άσχετα μεταξύ τους.

Σταύρος

Scroll to Top