Έρχεται η σειρά τους

Έρχεται η σειρά τους

Αφού διάβασα το άρθρο «Συμβόλαιο για Μητσοτάκη», μπορώ να πω πως αισθάνομαι μια απέραντη αγαλλίαση. Αν ισχύει, διότι δεν το ξέρουμε πως ισχύει, τελικά υπάρχει Θεός. Ο Θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να επικρατήσω μια παράνομη ενέργεια όπως είναι ένα συμβόλαιο θανάτου αλλά μπορώ να αισθανθώ απέραντη αγαλλίαση. Τα συναισθήματα δεν έχουν ακόμη ποινικοποιηθεί. Μπορεί να το κάνει ο Μητσοτάκης, αν προλάβει. Επαναλαμβάνω πως δεν επικροτώ μια παράνομη ενέργεια.

Πιστεύω πως του αξίζει να το βρει από εκεί που δεν το περιμένει. Ελπίζω να το βρει από εκεί που δεν το περιμένει. Να εξηγήσω κάποια πράγματα. Δεν είναι ο Μητσοτάκης που ξεκίνησε τις δοσοληψίες με την παρανομία. Είναι μια παλιά ιστορία. Η συσσώρευση πλούτου της ΝΤΠ, για απόκτηση οικονομικής και μιντιακής δύναμης, γίνεται με κάθε τρόπο, νόμιμο και παράνομο, ηθικό και ανήθικο, θεμιτό και αθέμιτο. Δύο από τις πιο προσοδοφόρες παράνομες ενέργειες είναι το ναρκεμπόριο και το λαθρεμπόριο καυσίμων.

Τα ναρκωτικά και κυρίως η κοκαΐνη έρχονται με πλοία, όπως και το πετρέλαιο. Ποιοι έχουν τα πλοία; Οι εφοπλιστές! Ποιοι έχουν τα κανάλια και τα ΜΜΕ; Οι εφοπλιστές! Δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους. Μετά θα πρέπει να τα αποδείξω σε κάποιο δικαστήριο. Δεν αναφέρομαι σε όλους τους εφοπλιστές και όλους τους μιντιάρχες αλλά σε κάποιους που δεν κατονομάζω εσκεμμένα, όχι γιατί δεν γνωρίζω τα ονόματα.

Να πάρουμε τα πιο πρόσφατα γεγονότα. Είχαμε τις παράξενες συλλήψεις για την δολοφονία του Καραϊβάζ. Υποτίθεται πως οι κατηγορούμενοι πήγαν με το βανάκι της δουλειάς που είχε τα στοιχεία της εταιρείας τους. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στα χρονικά κάτι τέτοιο. Αν είναι αυτοί πραγματικά οι δράστες, για να δρουν με τόση άνεση, είχαν κάλυψη από πολύ ψηλά.

Όσα θα εξηγήσω είναι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Μπορεί να ισχύουν αλλά μπορεί και να μην ισχύουν. Εγώ προσωπικά δεν έχω αποδείξεις για τίποτα από όλα αυτά αλλά τα καταθέτω και ας βγάλει καθένας (άνθρωπος) μόνος του τα συμπεράσματα του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκονταν σε κύκλωμα ναρκωτικών.

Ήταν στο κύκλωμα μαζί με τον Δογιάκη, συνιδιοκτήτη της ταβέρνας Κρητικός που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του. Έξω από την ταβέρνα δολοφονήθηκε ο Εκαμίτης. Τον διαδέχτηκαν ο Τραπεζίτης και ο Καππές. Συνοδοιπόρος του Καππέ ήταν ο Χρυσόπουλος. Ο πιλότος μετέφερε τα ναρκωτικά στα νησιά και περισσότερο στην Μύκονο. Η γυναίκα του Καρολάιν δολοφονήθηκε από άνθρωπο της συμμορίας και όχι τον πιλότο ή γιατί μίλησε κάπου ή προληπτικά γιατί φοβόντουσαν πως ετοιμαζόταν να μιλήσει.

Το κύκλωμα αυτό είχε διασυνδέσεις με την κυβέρνηση, για αυτό και κουκουλώθηκε η υπόθεση. Ο πιλότος παραιτήθηκε από την Έφεση για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, όπως δήλωσε. Κάτι συνέβη, σε κάποιον που συνδεόταν με την υπόθεση και αυτό τον εξανάγκασε να σταματήσει την όποια προσπάθεια έκανε για μείωση της ποινής.

Πρόσφατα έγινε η δολοφονία του τριανταοκτάχρονου γιου του Σπύρου Νίνου στην Θήβα. Ο πατέρας Νίνος ήταν για πολλά χρόνια στην ασφάλεια της οικογένειας Μητσοτάκη και είχε κάνει αποκαλύψεις στο Μακελειό. Χτες έγινε η δολοφονία του Ρουμπέτη και του γαμπρού του στον Κορυδαλλό. Ο Ράμπο ή ταξιτζής ήταν συνεργάτης του Σκαφτούρου που εκτελέστηκε στα Δερβενοχώρια, του Στεφανάκου που εκτελέστηκε στο Χαϊδάρι και κολλητός του Πιτσίλα που εκτελέστηκε επίσης στον Κορυδαλλό και συνδεόταν με τον Μαυρίκη. Με την ομάδα Μαυρίκη ξεκίνησαν ο Κάβουρας, ο Ζαμπούνης και η Bella Mafia

Πριν ένα χρόνο έγινε η εκτέλεση του Γιώργου Μήτσου στον Γέρακα. Εικάζεται πως οι αδελφοί Λάλα, φερόμενοι δράστες της δολοφονίας Καραϊβάζ και ο Ράμπο πιθανώς να είχαν σχέση με τον Μήτσου και την δολοφονία του. Δηλαδή κατά κάποιο τρόπο όλες οι υποθέσεις είναι αλληλένδετες. Είναι γνωστό πως στον κόσμο της παρανομίας υπάρχει ξεκαθάρισμα λογαριασμών και πόλεμος για την επικράτηση.

Εδώ και πολλά χρόνια, έχουν γίνει μια σειρά εκτελέσεων* που έχουν αποδοθεί σε αυτά τα αίτια. Η φήμη που κυκλοφορεί όμως δίνει και έναν άλλο λόγο για κάποιες από αυτές. Υποστηρίζεται πως το σύστημα ΝΤΠ βγάζει από την μέση συνεργαζόμενους με αυτό παραβατικούς, όταν για οποιουσδήποτε λόγους αποτελούν κίνδυνο. Μπορεί γιατί έχουν αποκαλυφθεί και έχουν πλησιάσει οι αρχές πολύ κοντά. Μπορεί γιατί κρίνονται επίφοβοι να μιλήσουν ή να σπάσουν.

Στην συγκάλυψη δεν έχουν πλήρη έλεγχο. Οι επάνω είναι δικοί τους, του συστήματος ΝΤΠ. Όμως οι πιο κάτω στην αστυνομία και στις ανακριτικές αρχές, υποτίθεται πως κάνουν την δουλειά τους. Δεν είναι εύκολο να το συγκαλύψουν και να τους εμποδίσουν. Έτσι προτιμούν να βγάλουν από την μέση δικούς τους, για να ξεμπλέξουν όταν βλέπουν πως υπάρχει κίνδυνος.

Κάτι τέτοιο έγινε με την Καρολάιν. Δεν ήταν η ίδια μπλεγμένη αλλά ήταν δική τους, με την έννοια πως ήταν παντρεμένη με ένα δικό τους που δούλευε για αυτούς. Έκριναν πως ήταν επίφοβη και πως το καλύτερο θα ήταν να την βγάλουν από την μέση, πριν να είναι πολύ αργά και μπλέξουν χειρότερα. Σε αυτές τις δουλειές, όταν διακυβεύονται μεγάλα συμφέροντα και οι διασυνδέσεις φθάνουν μέχρι πολύ ψηλά στην κυβέρνηση, η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή σημασία.

Η ζωή των άλλων έχει μικρή σημασία, όχι των επάνω που παίρνουν τις αποφάσεις και λένε «σκοτώστε την Καρολάιν γιατί θα μας μπλέξει και άντε μετά να ξεμπλέξουμε». Τη δικιά τους την ζωούλα όμως την υπολογίζουν πάρα πολύ. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι παραβατικοί, παράνομοι που έχουν αντιληφθεί πως κάποιες εκτελέσεις δικών τους, φίλων τους, συνεργατών τους, συγγενών τους, δεν έγιναν από αντίπαλες συμμορίες.

Συνειδητοποίησαν πως οι εντολές ήρθαν άνωθεν, από κάποιους που υποτίθεται πως είναι δικοί τους, στην ίδια πλευρά με αυτούς. Κάποιοι το έχουν αντιληφθεί. Άλλοι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται πως η εντολή ήρθε από δικούς τους στο σύστημα ΝΤΠ. Ο Μητσοτάκης είναι ο μπροστινός του συστήματος. Αυτός εκπροσωπεί το σύστημα που έδωσε την εντολή και αυτός θα την πληρώσει. Έτσι σκέφτονται και είναι σωστό.

Το σύστημα είναι κάτι απρόσωπο. Θα καθαρίσουν όλο το σύστημα; Όχι, θα καθαρίσουν αυτόν που τώρα εκπροσωπεί το σύστημα. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες. Αααα καλά να πάθει ο Μητσοτάκης! Ξέφυγε πολύ, το παράκανε. Δεν γινόντουσαν τόσο πολύ στο παρελθόν. Αυτοί το ξεφτίλισαν. Όπως δεν υπολόγιζαν την ζωή των άλλων και τους έβγαζαν από την μέση με μεγάλη ευκολία, τώρα θα έρθει η δική τους η σειρά δηλαδή του Μητσοτάκη και ίσως όχι μόνο.

*Δείτε κατηγορία Αστυνομικά Ντοκουμέντα

Πάρης

Scroll to Top