Κι άλλες συνδέσεις
Κι άλλες συνδέσεις
Δεν μπορώ παρά να μην παρατηρήσω πάλι συνδέσεις. Βέβαια κάποιες σίγουρα είναι τυχαίες συμπτώσεις αλλά δεν πρέπει να ισχύει για όλες. Θεωρώ στοιχεία που αναφέρονται εδώ ως δεδομένα, κάτι που βέβαια εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν ισχύει. Οι αδελφοί Ζιάγκα ανήκουν στο γερμανόφιλο ΠΑΣΟΚ. Ο Μιχάλης Ζιάγκας ήταν από τα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ που είχαν επαφές με την 17Ν.
Ο Κουφοντίνας ανήκε στο ΠΑΣΟΚ. Πήγε και παραδόθηκε με ταξί. Κάποιος με τόσες δολοφονίες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδράσει. Υπάρχουν τρόποι για ανθρώπους τόσο έμπειρους στην παρανομία. Μπορεί να μπει στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, να φύγει με καΐκι την νύχτα κλπ. Κάποια συμφωνία έκανε και τελικά τον έριξαν όπως τους ρίχνουν όλους με ψεύτικες υποσχέσεις που δεν πραγματοποιούν.
Οι αδελφοί Ζιάγκα είναι από τα Τρίκαλα όπως και οι αδελφοί Παλαιοκώστα. Τις αποδράσεις Παλαιοκώστα τις οργάνωσε ο Βασίλης Στεφανάκος. Το γερμανόφιλο ΠΑΣΟΚ προώθησε τον Στεφανάκο ως νονό των νονών, βοηθώντας στις εκτελέσεις Γρηγοράκων, Καλαποθαράκου. Αφού βγήκαν από την μέση, άνοιξε ο δρόμος για τον Στεφανάκο. Ο Τσακογιάννης συνεργάστηκε με τον Στεφανάκο και απηλλάγη από όλες τις κατηγορίες. Ο Ραχωβίτσας είναι από την Καρδίτσα. Καρδίτσα - Τρίκαλα είναι 28 χιλιόμετρα, λιγότερο από όσο Άλιμος - Κηφισιά.
Ο Εκαμίτης Σπύρος Παπαχρήστος ήταν άνθρωπος του Ραχωβίτσα. Είχαν παρασημοφορηθεί για επιχείρηση στον Έβρο όπου συμμετείχαν και οι δύο. Το 1996, ο Παπαχρήστος ενεπλάκη σε υπόθεση προστασίας. Εκείνη την εποχή έκανε ο Κερεμίδης ληστείες όταν απέδρασε από τις φυλακές Τρικάλων. Ο συνεργάτης του Κασαπάκης σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στο Ψυχικό. Ο Παπαχρήστος ήταν στο ΑΤ Φιλοθέης. Ο Κερεμίδης ήταν συνεργάτης του Παλαιοκώστα αλλά και του Σερεμέτη.
Ο Σερεμέτης είχε συλληφθεί με τον Χρυσόπουλο στην Λεωφόρο Μαρκοπούλου. Ο Χρυσόπουλος ήταν συνοδοιπόρος του Καπετανάκη και συνδέθηκαν με το Συνδικάτο των Εκτελεστών. Καπετανάκης και Μάλαμας διαδέχτηκαν τον Παπαχρήστο. Ο Μάλαμας εκτελέστηκε στο Χαϊδάρι, κοντά στο σημείο που εκτελέστηκε ο Στεφανάκος. Παπαχρήστος, Μάλαμας, Καπετανάκης φαίνεται να συνεργάζονται με τον Στεφανάκο.
Ο Ζιάγκας είχε διασυνδέσεις με την ΕΥΠ. Ο Καραϊβάζ είχε φιλική σχέση με τον Μάλαμα και καλές σχέσεις με την ΕΥΠ. Ο Καραΐβάζ ήταν από την Δράμα όπως και ο Κερεμίδης. Ο Κερεμίδης είχε συνδεθεί με την Ελένη Μενεγάκη, όταν πρωτοξεκίνησε να δουλεύει στον ΑΝΤ1. Ο Καραϊβάζ δούλευε για πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1. Ο Κερεμίδης προμήθευε με ναρκωτικά την καλή κοινωνία.
Ο Πιτσίλας εκτέλεσε τους δύο Χρυσαυγίτες στο Νέο Ηράκλειο με την ανάμειξη του Στεφανάκου. Το 2008, είχε κάνει την ληστεία της Alpha Bank στην Καλαμάτα μαζί με τον Νικήτα Μαυρίκη. Αυτός ήταν ξάδελφος του Χρήστου Μαυρίκη, γνωστού για την υπόθεση των υποκλοπών που είχε σχέση με την ΕΥΠ. Ο Μαυρίκης είχε κατά δήλωση του νοικιάσει διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο στον Βασίλη Γρηγοράκο και βρέθηκε οπλισμός. Από την ομάδα του Μαυρίκη ξεκίνησαν ο Κάβουρας, ο Ζαμπούνης και η Bella Mafia.
Τα σημεία εκτέλεσης Κάβουρα, Μαυρίκη και απόπειρας κατά Ζαμπούνη είναι πολύ κοντά. Ο Μαυρίκης είχε σχέσεις με το Συνδικάτο των Εκτελεστών όπως και ο Καλαποθαράκος. Η Ευαγγελία Βλαστού ενέπλεξε τον Ζαμπούνη με τον Παναγιώτη Βλαστό, σε κάποιες υποθέσεις. Ο Βλαστός συνεργαζόταν με τον Στεφανάκο. Υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία του Ζαμπούνη με Νοτιαμερικάνο μεγαλέμπορο κοκαΐνης για λογαριασμό του οποίου έκανε εισπράξεις. Είχε σχέσεις με τον Γιαννουσάκη του Noor 1.
Ο Πιτσίλας ήταν κολλητός με τον ταξιτζή Ράμπο, Βασίλη Ρουμπέτη, φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού, ειδικό στα μαχαιρώματα. Είχε κατηγορηθεί για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού στην Παιανία, σε οπαδικό ραντεβού για συμπλοκή. Ο Πιτσίλας εκτελέστηκε στον Κορυδαλλό. Ο Παύλος Φύσσας μαχαιρώθηκε με έμπειρο τρόπο στο Κερατσίνι από τον Γιώργο Ρουπακιά. Οι γονείς του ήταν μετανάστες στην Γερμανία.
Η δολοφονία του Φύσα ήταν το πολιτικό τέλος της Χρυσής Αυγής που απειλούσε πολύ σοβαρά την Νέα Δημοκρατία να πάρει την πρωτιά στην κεντροδεξιά. Ο Παπαχρήστος ήταν συνεργάτης με τον Γιάννη Μακρή και τον Σπηλιωτόπουλο και κουμπάρος Καμένου και Πατέρα. Ο Καμένος είχε ισχυριστεί σε έκτακτη συνέντευξη πως ο Παπαχρήστος είχε αναλάβει την προστασία του Μαρινάκη. Ο Μάλαμας είχε επαφές με τον Δημήτρη Καμένο που ο Πάνος Καμένος κατηγόρησε ως υπεύθυνο για την διάλυση των ΑΝΕΛ.
Το συμπέρασμα παραμένει πάλι το ίδιο. Πολιτικό σύστημα, οικονομικοί - μιντιακοί παράγοντες, μυστικές υπηρεσίες, οργανωμένο έγκλημα, τρομοκρατικές οργανώσεις βρίσκονται σε μία περίεργη σχέση μεταξύ τους. Αυτό είναι πολύ εύκολο να το συμπεράνει κανείς. Το δύσκολο είναι να παρακολουθήσει ποιος είναι με ποιον γιατί αυτά αλλάζουν και στην πολιτική και στο οργανωμένο έγκλημα.
Άρης