Ομολόγησε ο Ευαγγελάτος

Ομολόγησε ο Ευαγγελάτος

Κουκούλωμα;

Στην εκπομπή του Ευαγγελάτου, ο Λαμπρόπουλος είχε κατά κάποιο τρόπο αποκλείσει την περίπτωση να υπάρχουν συνεργοί. Ο Κατερινόπουλος μίλαγε για μία βίλα ή ένα διαμέρισμα στην Σούδα που μπορεί να έχει σχέση. Ο Ευαγγελάτος το έδειξε στη εκπομπή του αλλά δεν εξήγησε ποιος πήγε εκεί και γιατί. Πως ξέρει ποιο είναι το ακίνητο και δεν ξέρει τίποτα παραπάνω; Ο Κατερινόπουλος είπε πως στις αρχές Απριλίου, ο Μπάμπης ή η Καρολάιν πήγαν στην Σούδα με άτομο του άλλου φύλλου για να δουν κάποιο ακίνητο προς ενοικίαση. Ήταν η περίοδος του lock down και πήγαν δια αέρος.

Πέρα από αυτό δεν είπε τίποτε άλλο. Ή η Καρολάιν πήγε με έναν άνδρα ή ο Μπάμπης πήγε με μία γυναίκα με ελικόπτερο. Αφού ο Μπάμπης είναι πιλότος ελικοπτέρων, το πιθανότερο είναι να πήγε αυτός με μία γυναίκα. Κάποιοι προσπάθησαν να πουν ότι ήταν η Καρολάιν (με άντρα). Άλλοι να υπονοήσουν ότι είχε εξωσυζυγική σχέση ο Μπάμπης. Σε κάποια εφημερίδα, νομίζω το Μακελειό, δημοσιεύτηκε πως ήταν κυρία της καλής κοινωνίας. Ένα σενάριο είναι πράγματι αυτό και δεν αποκλείεται να ισχύει.

Όμως γιατί την σκότωσε αφού αυτός ήταν που είχε την εξωσυζυγική σχέση; Αν την είχε η Καρολάιν, ενδεχομένως να δικαιολογείται η δολοφονία εν βρασμώ ψυχής, κάτι όμως που δεν υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως για αυτό κάποιοι προσπάθησαν να πουν πως ήταν η Καρολάιν αυτή που πήγε στην Σούδα. Αυτά είναι λίγο περίεργα. Η Καρολάιν πήγε και πήρε ένα ελικόπτερο σε περίοδο lock down... για να πάει στην Σούδα με έναν άντρα... να δουν ένα ακίνητο για να το νοικιάσουν; Δεν στέκουν αυτά. Ο πιλότος πέταγε συνέχεια λόγω της δουλειάς του.

Υπάρχει και ένα άλλο σενάριο. Πρώτα πρέπει να εξηγήσω κάποια πράγματα που τα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά όσοι είναι μέσα στα κόλπα. Αυτοί βρίσκονται σε δύο μεριές, τους παράνομους ή τους διώκτες του εγκλήματος. Εγώ δεν είμαι ούτε παράνομος ούτε διώκτης αλλά η πληροφόρηση μου είναι από έγκυρες πηγές που είναι ή το ένα ή το άλλο. Δεν θα πω από ποια μεριά είναι οι πληροφορίες μου.

Η διακίνηση ναρκωτικών έχει πολλά κοινά με την διακίνηση νόμιμων εμπορευμάτων. Οι ποσότητες που έρχονται είναι μεγάλες και επομένως σε πρώτη φάση πρέπει να βρουν αποθήκες χονδρικής. Αυτές μπορεί να είναι αποθήκες άλλων νόμιμων εμπορευμάτων όπου κρύβεται και το παράνομο εμπόρευμα ή ένα οποιοδήποτε ακίνητο όπως γραφείο ή διαμέρισμα. Σε αποθήκες άλλων εμπορευμάτων μπορεί να είναι πρόβλημα, αν δουλεύουν πολλά άτομα.

Στην συνέχεια πρέπει να προωθηθεί στον τελικό καταναλωτή. Την περίοδο του καλοκαιριού υπάρχει μεγάλη ζήτηση στα νησιά. Επομένως χρειάζονται αποθήκες λιανικής και πωλητές λιανικής. Ως αποθήκες λιανικής συχνά χρησιμοποιούνται διαμερίσματα ή σπίτια γιατί οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές έχουν καλύτερο έλεγχο. Βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί οτιδήποτε όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη κλπ.

Οι πωλητές λιανικής είναι περισσότερο δημοσιοσχετίστες και λιγότερο έως ελάχιστα μαφιόζοι. Η κοκαΐνη είναι ναρκωτικό της καλής κοινωνίας και οι πωλητές κινούνται στα σαλόνια της καλής κοινωνίας. Βέβαια την βρίσκει κανείς και στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω όπου εκεί είναι άλλου είδους οι πωλητές. Η καλή κοινωνία των βορείων και νοτίων προαστείων δεν θα πάει στην Αγία Βαρβάρα να την πάρει αλλά θα τους την δώσει κάποιος ή κάποια που κινείται στον επαγγελματικό ή κοινωνικό κύκλο τους. Τα βρίσκουν επίσης σε κλαμπ, εστιατόρια, μπαρ κλπ. 

Επίσης η κυρία της καλής κοινωνίας ταιριάζει με το προφίλ της πωλήτριας των «σαλονιών». Μπορεί ο Μπάμπης να πήγε στην Σούδα μαζί με μία κυρία της καλής κοινωνίας για να νοικιάσουν το διαμέρισμα (ή σπίτι) και να ζήσουν τον έρωτα τους. Μπορεί όμως και το διαμέρισμα να προοριζόταν για να κάνει χρέη αποθήκης και η κυρία της καλής κοινωνίας να είναι η πωλήτρια της κοκαΐνης.

Κάποια δημοσιογράφος δήλωσε πως η αστυνομία ζητάει από όποιον έχει πληροφορίες να τις καταθέσει. Τι να τους πει αφού αυτοί τα ξέρουν πολύ καλύτερα; Έλα παππούλη να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου; Εδώ ενημερώνουμε το κοινό που δεν τα ξέρει τόσο καλά. Κι η Αστυνομία και ο Ανακριτής όλα αυτά τα ξέρουν πολύ καλά. Σε κάποιους έμπειρους, αμέσως πηγαίνει το μυαλό τους προς τα εκεί. Ο Κατερινόπουλος δήλωσε όλο νόημα «μακάρι να βρει το κουράγιο ο Ανακριτής να το προχωρήσει μέχρι τέλους». Μπορεί να μην ήταν αυτά τα λόγια αλλά αυτό ήταν το νόημα.

Το φαινόμενο της χιονοστιβάδας

Αλέξης

Scroll to Top