Η ευκαιρία του αιώνα

Η ευκαιρία του αιώνα

Μπορεί να μη περάσετε Κατοχή αλλά το διάστημα της κρίσης και των Μνημονίων ήταν πολύ άσχημο για τους περισσότερους Έλληνες. Πιθανότατα μετά την Κατοχή, ήταν η χειρότερη περίοδος που πέρασε η χώρα. Οι ίδιοι που προκάλεσαν την Κατοχή, προκάλεσαν και την χρεοκοπία της χώρας και τα Μνημόνια. Δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι αλλά οι ίδιες οικογένειες και τα ίδια κέντρα Καραμανλήδες, Ράλληδες, Σημίτηδες, Μερκούρηδες κλπ.

Υπάρχουν άνθρωποι, μεγάλης ηλικίας που πέρασαν και Κατοχή και Μνημόνια. Όποιος ήταν δέκα χρονών στην Κατοχή, στα Μνημόνια ήταν ογδόντα χρονών. Από την μία είσαστε άτυχοι γιατί περάσατε τη δεύτερη χειρότερη περίοδο μετά την Κατοχή. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, εφόσον όμως το εκμεταλλευτείτε κατάλληλα. Από την Κατοχή δεν έχει περάσει ακόμα ένας αιώνας. Σε είκοσι χρόνια και κάτι, την άνοιξη του 2045, θα συμπληρωθεί ένας αιώνας από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Σας παρουσιάζετε η ευκαιρία του αιώνα. Τις ευκαιρίες όμως πρέπει να τις αρπάζετε από τα μαλλιά και να μην τις αφήνετε να περάσουν. Δεν είναι μόνο για πολιτικούς, παρουσιαστές, δημοσιογράφους αλλά για όλους. Οι Νεοταξίτες έχουν βάλει στις κορυφαίες θέσεις της χώρας δικούς τους, δημιουργώντας μια ψευτοελίτ, πιστή στους σκοπούς και στα σχέδια της Νέας Τάξης. Αυτό δεν είναι βάσει ικανοτήτων αλλά επειδή είναι δικοί τους. Αν δεν ισχύει και για τους δέκα στους δέκα, ισχύει για τους οκτώ στους δέκα και οι δύο είναι η εξαίρεση του κανόνα. 

Να ξεκινήσω με ένα παράδειγμα. Είναι μια εταιρεία που έχει πχ εκατό (100) θέσεις εργασίας. Έχουν προσλάβει εκατόν πενήντα (150) δηλαδή είναι υπερπλήρεις. Υπάρχουν άλλες δύο χιλιάδες (2,000) που περιμένουν μάταια την σειρά τους να προσληφθούν στην εταιρεία. Είναι μια άλλη νέα εταιρεία που δεν την ξέρουν ακόμα πολλοί. Η εταιρεία αυτή αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς. Έχει εκατό (100) θέσεις εργασίας από τις οποίες έχει συμπληρώσει μόνο τις μισές δηλαδή τις πενήντα (50). Αυτό συμβαίνει επειδή η εταιρεία δεν είναι γνωστή.

Η Νέα Τάξη έπαιζε μπάλα μόνη της για δεκαετίες, προσπαθώντας να πετύχουν εκεί που απέτυχαν οι Ναζί. Η Νέα Τάξη είναι μια παγκόσμια συνωμοσία. Οι Έλληνες Νεοταξίτες έχουν την στήριξη της παγκόσμιας συνωμοσίας και έτσι κρατιούνται στην εξουσία. Βάσει σχεδίου έχουν δημιουργήσει μια ψευτοελίτ που έχει τις καλύτερες θέσεις της χώρας. Δημιουργείται μια αντίπαλη παγκόσμια συνωμοσία που αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και κάποια στιγμή θα γίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη.

Επειδή τώρα αναπτύσσεται, δεν είναι υπερπλήρης όπως η Νέα Τάξη και σε εθνικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Με την βοήθεια της αντί-Νεοταξικής παγκόσμιας συνωμοσίας, η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ θα αποκτήσει τον έλεγχο τριών καναλιών, θα διασπάσει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και θα δημιουργήσει τρία αντί-Νεοταξικά πολιτικά σχήματα. Επομένως χωράνε όλοι που είναι αντίθετοι με το σχέδιο των Ναζί (της ΕΕ-ΝΤΠ), ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης. Το μόνο που χρειάζεται να είναι αντίθετοι με το σχέδιο των Ναζί για Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία.

Η Νέα Τάξη ή θα συνθηκολογήσει ή θα ηττηθεί. Αν συνθηκολογήσει οι μισές περίπου από τις κορυφαίες θέσεις της χώρας θα ελέγχονται από την Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ ενώ τώρα όλες ελέγχονται από την Νέα Τάξη που έχει δημιουργήσει την Νεοταξική ψευτοελίτ. Μπορεί η Αντίσταση να ελέγχει και τα δύο τρίτα (2/3) ή ακόμη και τα τρία τέταρτα (3/4) των θέσεων. Εξαρτάται πόσο κοντά στην ήττα θα είναι η συνθηκολόγηση της Νέας Τάξης.

Όσο πιο κοντά στην ήττα της Νέας Τάξης είναι η συνθηκολόγηση, τόσο λιγότερα θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν. Αν οι Ναζί είχαν συνθηκολογήσει στο τέλος του 1944, θα είχαν εξασφαλίσει κάποια πράγματα παραπάνω από την παράδοση άνευ όρων. Σε περίπτωση ήττας της Νέας Τάξης, οι Νεοταξίτες θα καταδικαστούν σε πολύ βαριές ποινές για εσχάτη προδοσία και άλλα βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού. Όλη η περιουσία τους θα κατασχεθεί για να αποζημιωθούν οι Έλληνες πολίτες για την ζημιά που υπέστησαν από τους Νεοταξίτες.

Όσο πιο πολύ περιμένετε για να έρθετε στο αντί-Νεοταξικό στρατόπεδο, τόσο θα σας φεύγει η ευκαιρία. Αν δεν την αρπάξετε από τα μαλλιά, ίσως να είναι αργά. Να περιμένετε να δείτε προς τα που γέρνει η πλάστιγγα, έχει μεν μια λογική αλλά όταν φανεί πως η πλάστιγγα γέρνει υπέρ των αντί-Νεοταξιτών, θα είναι υπερπλήρεις και δεν θα υπάρχει κάποια θέση για εσάς, πέρα από του ψηφοφόρου. Ωφέλεια βέβαια θα έχετε τεράστια όπως και όλοι οι πολίτες της Ελλάδας, αν επικρατήσει η Αντίσταση σε ΕΕ-ΝΤΠ. Κενά όμως δεν θα υπάρχουν ούτε για πολιτικούς ούτε στα μίντια αλλά ούτε στις κορυφαίες θέσεις της χώρας.

Στέλιος

Scroll to Top