Το διπλό παιχνίδι της ΝΔ

Το διπλό παιχνίδι της ΝΔ

Θα συμφωνήσω πως ο Μητσοτάκης δεν είναι παντοδύναμος αλλά αδύναμος. Το 19 (38) % που παίρνει δεν είναι δικό του αλλά ανήκει επίσης σε Καραμανλικούς και Σημιτικούς. Θα συμπληρώσω πως ανήκει επιπλέον σε Σαμαρικούς και Λαοσίτες δηλαδή εκ του ΛΑΟΣ προερχόμενων. Οι τελευταίοι έχουν μικρό ποσοστό καθώς οι ψηφοφόροι του χώρου τους έχουν πάει σε Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες, Νίκη.

Εγώ θα έσπαγα ως εξής το ποσοστό που παίρνει ο Μητσοτάκης : Καραμανλικοί 7 (14) %, Σαμαρικοί 4 (8) %, Σημιτικοί 4 (8) %, Μητσοτακικοί 3 (6) %, Λαοσίτες 1 (2) %. Βέβαια αυτό είναι κατ' εκτίμηση και μπορεί να μην είναι τόσα τα ποσοστά αλλά διαφορετικά. Μάλλον όμως το μεγαλύτερο ποσοστό από το 19 (38) % ανήκει στους Καραμανλικούς.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται Δένδιας, Χατζηδάκης, Πατούλης που είναι δελφίνοι. Αν τους πάρουμε ανεξάρτητα, μειώνεται το ποσοστό των Καραμανλικών : Καραμανλικοί 4 (8) %, Σαμαρικοί 4 (8) %, Σημιτικοί 4 (8) %, Μητσοτακικοί 3 (6) %, Λαοσίτες 1 (2) %, Δενδιαϊκοί 1 (2) %, Χατζηδακικοί 1 (2) %, Πατουλικοί 1 (2) %. Κανενός δεν είναι ιδιοκτησία του ο χώρος. Ούτε του Παπάγου ήταν ιδιοκτησία του που σε αυτόν οφείλει την εκλογή του ο Μητσοτάκης.

Ο Παπάγος κέρδισε τον χώρο από τον Τσαλδάρη που μάλλον ήταν προδότης. Ο Στρατάρχης έφτιαξε νέο κόμμα και νίκησε τον (πιθανό) προδότη στις εκλογές. Ο Καραμανλής δεν ανήκε στην ηγετική ομάδα του Συναγερμού ούτε στους στενούς συνεργάτες του Παπάγου. Δεν είχε καμία πιθανότητα να αντικαταστήσει τον Παπάγο μετά τον θάνατο του. Επικρατέστεροι ήταν Στέφανος Στεφανόπουλος, Κανελλόπουλος και μετά ο Μαρκεζίνης.

Ο Καραμανλής δεν κέρδισε τον χώρο αλλά τον έκλεψε με παρέμβαση ξένων δυνάμεων, για να προδώσει την Ελλάδα και την Κύπρο. Στην συνέχεια έπαιζε διπλό παιχνίδι σε βάρος των ψηφοφόρων του. Αυτό το διπλό παιχνίδι που ξεκίνησε ο Καραμανλής το 1955, παίζεται σε βάρος των κεντροδεξιών ψηφοφόρων ακόμη και σήμερα.

Παρίστανε τον πατριώτη και συντηρητικό ενώ ήταν προδότης και ομοφυλόφιλος. Αναδείχθηκε πολιτικά μέσα από κύκλους ομοφυλόφιλων που τον έβαλαν στην συνιστώσα των ομοφυλόφιλων της ΝΤΠ. Όταν έγινε πρωθυπουργός, κρυφά προωθούσε προδότες και ομοφυλόφιλους ενώ ήταν διώκτης πατριωτών και συντηρητικών.

Έφτιαξε πολλούς μεγαλοεπιχειρηματίες. Κάποιες μεγαλοεπιχειρηματικές οικογένειες υπάρχουν μέχρι και σήμερα. Αυτοί ήταν κυρίως προδότες όπως ο Καραμανλής δηλαδή συνεργάτες των κατακτητών. Γιατί τελικά οι προδότες είναι αυτοί που πρωταγωνιστούν στο επιχειρηματικό σκηνικό; Διότι τους έφτιαξε ο Καραμανλής όπως επίσης έφτιαξε πολλούς Εβραίους επιχειρηματίες. Ελάχιστοι μεγαλοεπιχειρηματίες φτιάχτηκαν από μόνοι τους.

Όσους δεν έφτιαξε ο Καραμανλής, τους έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ στην μεταπολίτευση. Αυτό έγινε σύμφωνα με το σχέδιο της ΝΤΠ, για την δημιουργία της ψευτοελίτ. Ελάχιστοι πετυχημένοι στην Ελλάδα, πέτυχαν με την αξία τους. Τους περισσότερους τους έφτιαξαν όργανα της ΝΤΠ όπως ο Καραμανλής. Η δημιουργία ψευτοελίτ δεν ήταν απόφαση του Καραμανλή αλλά εφαρμογή του συνωμοτικού σχεδίου της ΝΤΠ που τον έκανε πρωθυπουργό.

Ο Καραμανλής προωθούσε ομοφυλόφιλους και προδότες στον κομματικό και κρατικό μηχανισμό. Τους συντηρητικούς πατριώτες τους κρατούσε χαμηλά. Αν κάποιος πατριώτης και συντηρητικός ήταν επικίνδυνος να ανέβει, του έκοβαν τον δρόμο. Δηλαδή ενώ απευθυνόταν σε συντηρητικούς και πατριώτες που αποτελούσαν την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του, αυτός τους έπαιζε διπλό παιχνίδι και κρυφά ήταν διώκτης τους.

Έτσι έχουμε μια τεράστια αναντιστοιχία μεταξύ της κορυφής και της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Στην ηγεσία, όλοι ανήκουν σε κάποια από της συνιστώσες της ΝΤΠ. Είναι ομοφυλόφιλοι, σεξουαλικά αποκλίνοντες, Εβραίοι ή Εβραιόδουλοι, αιρετικοί, μη ελληνικής καταγωγής κλπ. Όσο πηγαίνουμε από την κορυφή στην βάση, αυτό αντιστρέφεται. Στον μέσον είναι μοιρασμένοι. 

Στην βάση, η πλειονότητα των ψηφοφόρων είναι πατριώτες, συντηρητικοί και Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Μπορεί οι περισσότεροι να μην είναι θρησκευόμενοι αλλά πάντως πιστεύουν. Χρειάζεται να αποκατασταθεί αυτή η αναντιστοιχία πολλών δεκαετιών. Έγινε εσκεμμένα από τη ΝΤΠ, για να παρασύρουν τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους σε σοσιαλιστικές αντιλήψεις όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι καθαρά σοσιαλιστικής προέλευσης.

Δεν είναι απλώς ή αναντιστοιχία. Είναι μια μεγάλη εξαπάτηση, ένα διπλό παιχνίδι σε βάρος των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς, από την ηγεσία του πρώτου κόμματος του χώρου, της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκίνησε το 1955 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Δεν μπορεί ομοφυλόφιλοι, Εβραίοι ή Εβραιόδουλοι και προδότες να συνεχίσουν να διαφεντεύουν τον συντηρητικό, πατριωτικό χώρο, θρησκευόμενων ή πιστών Ορθοδόξων Χριστιανών.

Τα ποσοστά που έδωσα παραπάνω είναι πριν τους τελειώσουν πολιτικά. Αφού τους τελειώσουν πολιτικά, τα ποσοστά τους θα είναι σχεδόν 0%. Θα πρέπει να τελειώσει το διπλό παιχνίδι που παίζεται σε βάρος των ψηφοφόρων και η αναντιστοιχία μεταξύ βάσης και κορυφής. Αν οι Νεοταξίτες, δεχτούν την συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ, θα έχουν κάποιο ρόλο.

Θα μπορέσουν να πάρουν κάποια υπουργεία. Αφού το σχέδιο είναι της Αντί - ΝΤΠ, στην ηγεσία θα βρεθούν άνθρωποι της Αντί - ΝΤΠ. Δηλαδή ο νέος ηγέτης (ή νέα ηγέτις) της κεντροδεξιάς και ο στενός του κύκλος θα είναι της Αντί - ΝΤΠ. Θα πλαισιωθούν από Νεοταξίτες σε διάφορα υπουργεία, αν δεχτούν τον συμβιβασμό. Αν δεν τον δεχτούν, περιμένει φυλακή και φτώχεια, όσους κατορθώσουν να επιζήσουν από τον απελευθερωτικό πόλεμο της Ανατολικής Ευρώπης.

Σωτήριος

Scroll to Top