Δυτικοευρωπαϊκή ανωμαλία

Δυτικοευρωπαϊκή ανωμαλία

Η ΝΤΠ είναι μια ανωμαλία δυτικοευρωπαϊκής προέλευσης. Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκίνησε στις Σταυροφορίες. Οι Σταυροφορίες έγιναν από την Δυτική Ευρώπη. Τότε στην Ανατολική Ευρώπη ήταν το Βυζάντιο και οι Ρως του Κιέβου που δεν είχαν σχέση με τις Σταυροφορίες. Η σχέση του Βυζαντίου με τους Σταυροφόρους δεν ήταν σταθερή αλλά εναλλασσόταν μεταξύ φιλικής, ουδέτερης και εχθρικής.

Μάλιστα το 1204 μΧ, κατά την 4η Σταυροφορία, άλωσαν την Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε παρακμή του Βυζαντίου και η Λατινοκρατία ή όπως λέγεται λανθασμένα Φραγκοκρατία. Οι Φράγκοι ήταν γερμανικό φύλο που είχε καταλάβει την Γαλλία. Το σίγουρο είναι πως οι Σταυροφορίες είναι δημιούργημα της Δυτικής Ευρώπης και η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφορούσε την Δυτική Ευρώπη.

Κάποιοι Σταυροφόροι έφυγαν κανονικοί Χριστιανοί και γύρισαν αιρετικοί Χριστιανοί ή καθόλου Χριστιανοί. Τα ακριβή πραγματικά θρησκευτικά πιστεύω διαφόρων Ταγμάτων όπως Ναϊτών, Τευτόνων, Οσπιτάλιων ή Ιωαννιτών είναι αμφιλεγόμενα. Σύμφωνα με κάποιους μελετητές έγιναν αιρετικοί Εβραίοι ή Ιωαννίτες. Σίγουρα δεν δεχόντουσαν την θεία φύση το Ιησού που δέχονται όλα τα επίσημα δόγματα του Χριστιανισμού. Ίσως να τον θεωρούσαν απατεώνα ψευδοπροφήτη και τον Ιωάννη τον Πρόδρομο πραγματικό προφήτη. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα έρευνας.

Πάντως σίγουρα δεν ανήκαν στα επίσημα δόγματα του Χριστιανισμού, αν και επιφανειακά αυτό έδειχναν. Η συνέχεια αυτών των Ταγμάτων διατήρησε την ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αργότερα αναμείχθηκε με σοσιαλιστικές αντιλήψεις και έγινε Σοσιαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Καραμανλής και άλλοι προδότες ανήκαν στην οργάνωση Σοσιαλιστική Ένωση που ουσιαστικά εργαζόταν για την επίτευξη της Σοσιαλιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τον Χίτλερ.

Τον Χίτλερ1 αρχικά τον ανέβασε η συμμαχία της ΝΤΠ δηλαδή Εβραίοι και ομοφυλόφιλοι. Για ένα μεγάλο διάστημα ήταν αμφιφυλόφιλος. Ο πιο στενός του συνεργάτης, ο επικεφαλής των Ταγμάτων Εφόδου Έρνστ Ρεμ ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος. Από τους υψηλόβαθμους Ναζί, ο Ρεμ μόνο είχε μεγάλη οικειότητα με τον Χίτλερ. Αυτοί που ανέβασαν αρχικά τον Χίτλερ, προσπάθησαν να τον σκοτώσουν και να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο.

Έτσι ο Χίτλερ έγινε στην συνέχεια διώκτης των πρώτων συμμάχων του, αυτών που τον ανέβασαν πολιτικά. Η ΝΤΠ πίστευε πως ήλεγχε τον Χίτλερ. Ελέγχοντας τον Χίτλερ ήλεγχε το Ναζιστικό κόμμα. Ελέγχοντας το Ναζιστικό κόμμα ήλεγχε την Γερμανία. Ελέγχοντας την Γερμανία, θα ήλεγχε τον κόσμο, όταν ο Άξονας θα κατακτούσε τον κόσμο. Μόνο που ίσως να διαπίστωσαν πως δεν ελέγχουν τον Χίτλερ και για αυτό προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον βγάλουν από την μέση δηλαδή να τον σκοτώσουν.

Τα ίδια κάνουν πάλι. Σαφώς και η ΝΤΠ ελέγχει την Γερμανία. Ελέγχοντας την Γερμανία θέλουν να ελέγχουν την Ευρώπη. Ως ηγέτιδα της Ευρώπης, η Γερμανία θα αναδειχθεί σε παγκόσμια δύναμη. Για αυτό η Γερμανία είναι μια τεράστια απειλή που θα πρέπει να αντιμετωπισθεί εγκαίρως, πριν να είναι πολύ αργά, όπως συνέβη στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μάλλον και στον Πρώτο.

Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετεξελισσόταν μέσα στους αιώνες. Αρχικά ξεκίνησε με τους Σταυροφόρους. Συγκεράστηκε με τον γερμανικό επεκτατικό ιμπεριαλισμό. Η ΝΤΠ τον είδε ως ένα μέσο για να επιτευχθεί Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία. Μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα στρατόπεδα χωρίστηκαν σε κομμουνιστικό και δήθεν δημοκρατικό.

Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετεξελίχτηκε σε αντικομμουνιστική. Στο κομμουνιστικό μπλοκ, υπήρχε η Σοβιετική Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε η αντίπαλη Ένωση της Σοβιετικής. Αφορούσε πάλι την Δυτική Ευρώπη καθώς η Ανατολική ήταν στο κομμουνιστικό μπλοκ. Εξαίρεση αποτελούσε η Ελλάδα, μόνο και μόνο επειδή έχει μεγάλη ακτογραμμή και η Βρετανία ήταν ναυτική δύναμη ενώ η Σοβιετική Ένωση στρατιωτική.

Το NATO ξεκίνησε ως άμυνα κατά της Γερμανίας και εξελίχθηκε ως άμυνα κατά του κομμουνιστικού μπλοκ που έφτιαξε το Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Δηλαδή από την μία ήταν Ευρωπαϊκή Ένωση και NATO και από την άλλη Σοβιετική Ένωση και Σύμφωνο της Βαρσοβίας. Η εποχή του Ψυχρού Πολέμου ολοκληρώθηκε στο τέλος της δεκαετίας του '80 με την πτώση του κομμουνισμού.

Μόνο που το σχέδιο της ΝΤΠ είναι άκρως ελαττωματικό και έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα και ένα παγκόσμιο χάος. Στο σχέδιο της ΝΤΠ οφείλεται η οικονομική καταστροφή2 της Ελλάδας. Χρειάζεται διόρθωση κατεπειγόντως και αυτό κάνει η Αντί - ΝΤΠ με την συμβιβαστική λύση που προτείνει. Λύνονται τα περισσότερα, αν όχι όλα τα προβλήματα του ελαττωματικού σχεδίου.

Μετά την πτώση του κομμουνισμού, η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετεξελίχθηκε ώστε η Δυτική Ευρώπη να κάνει την Ανατολική αποικία της. Το Βυζάντιο και οι Ρως του Κιέβου δεν είχαν σχέση με τις Σταυροφορίες. Ας κάνουν οι απόγονοι των Σταυροφόρων το δικό τους γκρουπ, της Δυτικής Ευρώπης. Δεν υπάρχει ενιαία Ευρώπη αλλά δύο διαφορετικές περιοχές της Ευρασίας, η Δυτική Ευρώπη και η Ανατολική Ευρώπη.

Ο κομμουνισμός δεν υφίσταται πλέον και δεν υπάρχει κανένας λόγος η Ελλάδα να ομαδοποιείται με χώρες της Δυτικής Ευρώπης καθώς πέρα από κάθε αμφιβολία βρίσκεται στην Ανατολική Ευρώπη όπως και η Ρωσία. Δηλαδή Ελλάδα, Βαλκάνια, Ρωσία, Λευκορωσία, Ουκρανία θα είναι σίγουρα στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης. Ερωτηματικό υπάρχει για κάποιες χώρες που είναι στα σύνορα με την Δυτική Ευρώπη όπως πχ η Τσεχία.

Εκεί μπορεί να γίνουν κάποιες ανταλλαγές με την Δυτική Ευρώπη, αν και δεν υπάρχει κανένας λόγος. Το καλύτερο είναι όλες οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης να συμμετέχουν στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης. Ερωτηματικό επίσης αποτελούν Τουρκία και Ισραήλ, για διαφορετικούς λόγους. Η Τουρκία πιθανώς να επιλέξει το γκρουπ 8 ώστε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον ισλαμικό κόσμο. Το Ισραήλ ίσως αποκλειστεί για να μην υπάρχει πρόβλημα στο γκρουπ της Ανατολικής Ευρώπης με τα γειτονικά μουσουλμανικά, το 5 των Αραβικών χωρών και το 8.

Οι Καραμανλήδες και οι Καραμανλικοί, οι Μητσοτάκηδες και οι Μητσοτακικοί, ο Σημίτης και οι αναχρονιστές να πάνε στις χώρες τους. Το ίδιο ισχύει για όλους τους Νεοταξίτες ευρωπαϊστές. Αισθάνονται απόγονοι των Σταυροφόρων και οι Σταυροφορίες ήταν καθαρά δημιούργημα της Δυτικής Ευρώπης. Αφού αισθάνονται απόγονοι των Σταυροφόρων να πάνε στην Δυτική Ευρώπη και να μας αφήσουν να ευημερήσουμε.

1 Η απάντηση στον Χίτλερ     Τους οδηγεί ο Χίτλερ     Τα μυστήρια των Χιτλερικών

2 Συνέπειες οικονομικής καταστροφής    Η καταστροφή συνεχίζεται    Προσχεδιασμένη καταστροφή    Και ηθική καταστροφή    Καταστροφή ή ευημερία;  Βάσει σχεδίου η καταστροφή     Κατέστρεψαν την οικονομία

Υιός Θεού, προφήτης ή απατεώνας;

Παναγιώτης

Scroll to Top