Καταστροφή ή ευημερία

Καταστροφή ή ευημερία;

Τα σιχαμερά νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μαζί με τους δωσίλογους νεοταξίτες πολιτικούς, αντί να πουν την αλήθεια, την παραποιούν με αισχρό τρόπο. Περιμένει την χώρα η ευημερία και έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στους ανθρώπους πως αυτό που στην πραγματικότητα είναι η καταστροφή της χώρας, η ευρωπαϊκή πορεία, αποτελεί τον ενδεδειγμένο δρόμο.

Δεν είναι η ευημερία της χώρας αλλά η δική τους ευημερία στην οποία στοχεύουν. Αυτή είναι η Νέα Τάξη. Μία σατανική νεοταξική ψευτοελίτ, παρόμοια με τη αυτή των Ναζί, ευημερεί με εξαπάτηση, εκμετάλλευση, κλεψιά και καταπίεση της μεγάλης πλειοψηφίας. Όλο το σχέδιο της Νέας Τάξης στηρίζεται σε παράνομες και εγκληματικές ενέργειες, προπαγάνδα, χειραγώγηση, λογοκρισία. Είναι σατανάδες, κακοί δαίμονες που φορούν ένα προσωπείο δήθεν καλών ανθρώπων.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε τους μέσους ρυθμούς ανάπτυξης σε % την περίοδο 2013-2018 για μερικές χώρες: Νέα Ζηλανδία 3.25, Αυστραλία 2.59, ΗΠΑ 2.28, Καναδάς 2.13, Ηνωμένο Βασίλειο 2.08, Γερμανία 1,70, Γαλλία 1.18, Ιταλία 0.46, Ελλάδα 0.04. Οι Αγγλόφωνες χώρες έχουν άλλο οικονομικό μοντέλο από την ηπειρωτική Ευρώπη. Το Ηνωμένο Βασίλειο είχε την χαμηλότερη μεταξύ των αγγλόφωνων γιατί ήταν εντός της ΕΕ αλλά την ψηλότερη μεταξύ των μεγάλων οικονομιών της Ευρώπης γιατί ήταν εκτός Ευρωζώνης.

Χώρες μη αναπτυγμένες έχουν ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης. Όποιες όμως βρίσκονται χαμηλά, έχουν περισσότερα περιθώρια ανάπτυξης. Η Ιρλανδία είναι αγγλόφωνη χώρα και είχε τον εξωφρενικό για αναπτυγμένη οικονομία ρυθμό 8.60. Αυτό οφείλεται σε διάφορους λόγους που θέλουν ανάλυση. Εν μέρει οφείλεται σε αμερικανικά κεφάλαια. Η ηπειρωτική Ευρώπη έχει ένα σοσιαλιστικοειδές οικονομικό μοντέλο, με κάποιους διαβολικούς Κομισάριους να κάνουν κεντρικό σχεδιασμό Σοβιετικού τύπου χωρίς να ξέρουν ούτε την τύφλα τους.

Οι οικονομίες στις αγγλόφωνες χώρες τρέχουν με γρηγορότερους ρυθμούς και θα τρέξουν ακόμη περισσότερο αν κάνουν κάποια σύνδεση μεταξύ τους. Μην περιμένετε να προστεθούν όλες οι χώρες, με την μία, στο γκρουπ των Συμμάχων. Θα γίνει σταδιακά. Η Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες και μάλλον η πρώτη δηλαδή ως προς αυτό θα είναι πρωτοπόρος. Για αυτό έχουν λυσσάξει όλοι οι δωσίλογοι. Από εκεί που είναι μία κατεστραμμένη οικονομία εντός της ΕΕ, θα αρχίσει να ευημερεί. Θα το δουν και άλλες χώρες και θα κάνουν το ίδιο.

Από την μία θα έχουμε αυτονομία και μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, στο γκρουπ των Συμμάχων. Από την άλλη θα έχουμε μεγάλη εξάρτηση και χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης, στο γκρουπ του Άξονα που τώρα λέγεται ΕΕ. Για την Ελλάδα είναι καταστροφή και υποδούλωση ή ευημερία και ανεξαρτησία; Δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως δίλημμα. Η απάντηση στο ερώτημα αν προτιμούν τους Συμμάχους ή τον Άξονα θα είναι προφανέστατη. Σιγά σιγά θα αρχίσουν να βγαίνουν διάφορες χώρες από το γκρουπ του Άξονα και να μπαίνουν στο γκρουπ των Συμμάχων.

Σε όλα τα πράγματα όμως η αρχή είναι δύσκολη. Είναι αυτό που λέμε μέχρι να το πάρει κανείς απόφαση. Ο Τραμπ πρόσφερε στην Μεγάλη Βρετανία εμπορική συμφωνία περίπου ελεύθερου εμπορίου για να αντισταθμίσει την αγορά που θα έχανε από την έξοδο της. Η αγορά των ΗΠΑ είναι μεγαλύτερη από όλη την ΕΕ. Δηλαδή μία χώρα κάνει περισσότερο από όσο 27 άλλες. Το ίδιο που ισχύει για την Βρετανία, ισχύει και για την Ελλάδα.

Οι ΗΠΑ από μόνες τους αρκούν για να αντικαταστήσουν την καταραμένη ΕΕ. Ο Τραμπ δεν είναι κατά της απελευθέρωσης του εμπορίου αλλά θεωρεί πως αυτό πρέπει να γίνεται σχεδιασμένα. Όπου είναι απαραίτητος ο προστατευτισμός, να γίνεται. Τα σατανικά, νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σε ΗΠΑ και Ευρώπη χτυπάνε τον Τραμπ γιατί τους χάλασε το σχέδιο για Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Κάνουν το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο.

Παρουσιάζουν μία εικόνα του Τραμπ που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Κατ’ αρχάς είναι ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, δισεκατομμυριούχος. Οι Ρεπουμπλικάνοι είναι το κόμμα της επιχειρηματικότητας. Οι Δημοκρατικοί δεν έχουν σχέση με τις επιχειρήσεις. Είναι το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ στην Αμερική. Με τον Κλίντον πρωτοξεκίνησαν να δείχνουν μια πιο φιλική στάση στην επιχειρηματικότητα. Απλά όπως είχε και το ΠΑΣΟΚ, έτσι και αυτοί έχουν μεγαλοεπιχειρηματίες με το μέρος τους που είναι σε τελείως διαφορετική τάξη μεγέθους από τους Έλληνες.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι τους έχουν «φτιάξει» αυτοί, τα κέντρα της ακραίας παγκοσμιοποίησης, όπως το ΠΑΣΟΚ «έφτιαξε» πολλούς δικούς του επιχειρηματίες. Μάλλον από πίσω υπάρχει βρώμικο χρήμα από διάφορες παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Δηλαδή τα χρήματα που έκλεβαν από τους Έλληνες πολίτες με κάθε δυνατό τρόπο, τα επένδυαν σε εταιρείες όπως η Microsoft και η Amazon.

Παρομοίως βρώμικο χρήμα βρίσκεται πίσω από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που χτυπάνε τον Τραμπ. Ο Τραμπ βέβαια το γνωρίζει αλλά δεν θέλει μετωπική σύγκρουση, τουλάχιστον προς το παρόν. Υπάρχουν στοιχεία που τα έχει το επιτελείο του Τραμπ για τις ΗΠΑ και η Οργάνωση Τραμπ για την Ελλάδα. Για λόγους στρατηγικής δεν βγαίνουν ακόμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βγουν ποτέ. Πριν την μετωπική σύγκρουση επιχειρείται η συνεννόηση. Αν δεν επιτευχθεί όμως, επέρχεται η σύγκρουση.

Όλοι οδηγούν στην Ρώμη

Πέτρος

Scroll to Top