Ελίτ vs ψευτοελίτ 2

Ελίτ vs ψευτοελίτ 2

συνέχεια από Ελίτ vs ψευτοελίτ

Aυτονόητο είναι πως αν νικήσει η Αντί - ΝΤΠ, η Ανατολική Ευρώπη δεν θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Δυτική. Αυτό είναι το σχέδιο της ΝΤΠ. Θα μπει σε τόση φασαρία η Αντί - ΝΤΠ να νικήσει τη ΝΤΠ και στο τέλος να εφαρμόσει το σχέδιο της ΝΤΠ; Αυτό είναι σκέτη τρέλα και αδύνατο να συμβεί. Αν δεν συμβιβαστεί η ΝΤΠ θα ηττηθεί. Τότε ενδέχεται η Αντί-ΝΤΠ να μην εφαρμόσει την συμβιβαστική λύση που σκοπός της είναι να ικανοποιήσει μερικώς τη ΝΤΠ ώστε να την δεχτεί.

Θα αποφασίσουν μετά τη νίκη πως θα είναι η εναλλακτική παγκοσμιοποίηση που θα εφαρμόσουν. Πιθανώς να πάρουν κάποια στοιχεία από την συμβιβαστική λύση αλλά μάλλον θα είναι κάτι διαφορετικό. Αφού δεν θα υπάρχει λόγος συμβιβασμού με τη ΝΤΠ, δεν θα χρειάζεται να τους ικανοποιήσουν μερικώς. Έτσι θα κάνουν αυτό που πιστεύουν πως είναι καλύτερο για τον κόσμο.

Στο παράδειγμα μιας χώρας, η ΝΤΠ έχει το 70% της ελίτ. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ποσοστό. Ανεξαρτήτως του ποσοστού, το 90% της πραγματικής ελίτ, θα συνταχθεί τελικά με την Αντί-ΝΤΠ. Διότι και το ποσοστό της πραγματικής ελίτ που δεν έχει ακόμη εκτοπισθεί από την ΝΤΠ, πρόκειται συνωμοτικά να εκτοπισθεί, αν προχωρήσει το σχέδιο της ΝΤΠ. Έτσι και αυτοί που έχουν εκτοπιστεί και όσοι πρόκειται να εκτοπισθούν, θα συνταχθούν με την Αντί-ΝΤΠ.

Έγραψα άλλους δύο λόγους που δεν μπορεί να επικρατήσει η ΝΤΠ. Αυτούς θυμάμαι από προηγούμενα άρθρα και θεωρώ από τους πιο σημαντικούς. Οι λόγοι συνδέονται μεταξύ τους. Γιατί η συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ είναι πολύ ανώτερη από το προβληματικό σχέδιο της ΝΤΠ; Γιατί απλούστατα είναι δημιούργημα της πραγματικής ελίτ. Η πραγματική ελίτ είναι ικανότερη από την ψευτοελίτ και επομένως το σχέδιο της πραγματικής ελίτ πολύ καλύτερο από της ψευτοελίτ.

Επίσης επειδή η ΝΤΠ είναι μια πολύ μικρή μειοψηφία, το πολύ 10%, έχει μια μικρή μειοψηφία της ελίτ. Οι μη κανονικοί δεν έχουν κάτι το ξεχωριστό, σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους. Ανάμεσα τους υπάρχουν και πολύ ικανοί όπως υπάρχουν πολύ ικανοί και στους κανονικούς. Αφού δεν υπάρχει κάποιος λόγος να είναι πιο ικανοί οι μη κανονικοί, τα ποσοστά τους στην ελίτ, θα είναι αναλογικά των ποσοστών τους στον συνολικό πληθυσμό δηλαδή το πολύ 10%.

Η συνωμοσία της ΝΤΠ έχει ξεκινήσει από τις Σταυροφορίες. Η συνωμοσία είναι κάτι κρυφό ή τουλάχιστον αυτή είναι η προσπάθεια. Βέβαια είχε γίνει αντιληπτή η συνωμοσία στην διάρκεια των αιώνων. Απλά είναι κάποια κέντρα που κάνουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Τα ίδια έκαναν με τον Χίτλερ. Τα ίδια κέντρα ήταν πίσω από τον Χίτλερ που είναι πίσω από την συνωμοσία της ΝΤΠ - ΕΕ.

Ο Χίτλερ είχε κατορθώσει να καταλάβει σχεδόν όλη την Ευρώπη. Για κάποιο διάστημα, κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, φαινόταν αδύνατο να χάσει τον πόλεμο. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Η ΝΤΠ έχει κατορθώσει να επικρατήσει προς το παρόν, σε αρκετές χώρες αλλά είναι κάτι το προσωρινό όπως ήταν η κατάκτηση της Ευρώπης από τον Χίτλερ. Οι ψεύτες και οι κλέφτες τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Στο τέλος ο Χίτλερ δεν είχε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο. Τελικά δεν θα επικρατήσει η ΝΤΠ. Αυτό αποκλείεται.

Η ψευτοελίτ δεν μπορεί να νικήσει την πραγματική ελίτ. Όταν μιλάμε για μια συνωμοσία μιας χιλιετίας, η Αντί - ΝΤΠ δεν μπορεί να επικρατήσει σε μερικούς μήνες ή σε 1 - 2 χρόνια. Επιπλέον θα γίνει μεγάλη «φασαρία». Ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο και στο τέλος δεν όριζε ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο. Όμως για να συμβεί αυτό, σκοτώθηκαν 75 εκατομμύρια άνθρωποι. Τους περισσότερους νεκρούς σε εκατομμύρια είχαν α) Σοβιετική Ένωση 27 β) Κίνα 20 γ) Γερμανία 7,5 δ) Πολωνία 5 ε) Ιαπωνία 3 ζ) Ινδία 2. Από την Σοβιετική Ένωση, περισσότερους στρατιώτες έχασε η Ρωσία και μετά η Ουκρανία.

Μπορεί ΗΠΑ και Βρετανία να συνέβαλαν σημαντικά στην νίκη επί του Χίτλερ αλλά το κόστος τους σε ανθρώπινες ζωές ήταν πολύ μικρό συγκριτικά, λιγότερο από μισό (0,5) εκατομμύριο. Το μεγάλο βάρος σε ανθρώπινο κόστος έπεσε πρώτα στην Σοβιετική Ένωση και μετά στην Κίνα. Στην Ελλάδα υπολογίζονται πάνω από μισό (0,5) εκατομμύριο νεκροί ενώ στην Γιουγκοσλαβία ένα (1) εκατομμύριο. Στην Τσεχοσλοβακία ήταν σχεδόν τετρακόσιες (400) χιλιάδες.

Αναλογικά με τον πληθυσμό, η Ανατολική Ευρώπη είχε μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές, σε χώρες όπως Ρωσία, Ουκρανία, Πολωνία, Σερβία, Ελλάδα. Τώρα Ουκρανία, Πολωνία, Ελλάδα, Τσεχία έχουν συνταχθεί με το νέο Άξονα, τη ΝΤΠ. Αυτό βέβαια θα αλλάξει όταν επικρατήσει η πραγματική ελίτ σε αυτές τις χώρες. Η Αντί-ΝΤΠ με την οποία συντάσσεται η πραγματική ελίτ δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία πως μπορεί να κερδίσει τη ΝΤΠ. Με την συμβιβαστική λύση, προσπαθεί η Αντί-ΝΤΠ να αποφύγει τις απώλειες που θα είναι και από τις δύο μεριές.

Η Αντί-ΝΤΠ θα κάνει ό,τι χρειαστεί ώστε να μην επικρατήσει η ΝΤΠ, αν δεν επέλθει κάποιος συμβιβασμός. Οι ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ του πλανήτη, οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΝΟΙΕΣ, ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ με την Αντί-ΝΤΠ σε μια ΑΝΤΙ-ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Ετοιμάζουν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ «ΧΟΥΝΕΡΙΑ» στους Νεοταξίτες. Το προχωράνε από τις ηπιότερες ενέργειες προς τις πιο ακραίες. Αν δεν δουλέψουν οι πιο ήπιο τρόποι, θα φθάσουν σε ακραίες λύσεις, ακόμη και στις πιο ακραίες. Επομένως είναι μεγάλη βλακεία να μην δέχεται η ΝΤΠ την συμβιβαστική λύση διότι η ψευτοελίτ αποκλείεται να κερδίσει την πραγματική ελίτ.

Αν δεχτεί τον συμβιβασμό, θα γλυτώσει όλους από μεγάλες φασαρίες και περισσότερο από όλους τους εαυτούς τους. Το μέλλον τους διαγράφεται εξαιρετικά δυσοίωνο, όταν επικρατήσει τελικά η Αντί-ΝΤΠ, με οποιοδήποτε τρόπο ακόμη και πολύ ακραίο. Ισχύει ειδικά στην Ανατολική Ευρώπη. Ενδέχεται στην Δυτική Ευρώπη να βολευτούν με την συμβιβαστική λύση, όταν δουν πως δεν τους παίρνει και να αφήσουν τους Ανατολικοευρωπαίους Νεοταξίτες τελείως ξεκρέμαστους.

Η συμβιβαστική λύση της Αντί ΝΤΠ είναι ένα πακέτο. Στο επίκεντρο του έχει την δημιουργία 10 + 2 γκρουπ όπου κάθε γκρουπ θα έχει το δικό του μοντέλο οργάνωσης, ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες. Αυτό που είναι ήδη έτοιμο για την Ανατολική Ευρώπη, είναι πολύ διαφορετικό από της ΕΕ που θα το κληρονομήσει η Δυτική Ευρώπη. Πιθανώς να γίνουν αλλαγές (στης Δυτικής Ευρώπης) ώστε να ενταχθούν Βρετανία, Νορβηγία, Ελβετία.

Η αύξηση και ενδυνάμωση της Αντί-ΝΤΠ θα είναι εκθετική. Ή να το πω αλλιώς θα μοιάζει με φαινόμενο της χιονόμπαλας. Ξεκινάει μικρή σε μέγεθος και με μικρή ταχύτητα. Όσο περνάει ο χρόνος μεγαλώνει το μέγεθος και ταχύτητα της. Έτσι η Αντί - ΝΤΠ θα μεγαλώνει διαρκώς και το ποσοστό της ελίτ που θα συντάσσεται μαζί της επίσης θα μεγαλώνει.

Όπως μεγαλώνει η ταχύτητα της χιονόμπαλας, έτσι θα μεγαλώνει η αποτελεσματικότητα και το μέγεθος της επίδρασης των «κτυπημάτων» της Αντί-ΝΤΠ στην μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα, τη ΝΤΠ. Υπάρχει ο εύκολος τρόπος και ο δύσκολος τρόπος. Στον εύκολο τρόπο, την συμβιβαστική λύση, η Αντί- ΝΤΠ κάνει μια τεράστια παραχώρηση στη ΝΤΠ ώστε να δεχτεί τον συμβιβασμό.

Τους αφήνει να διατηρήσουν τις μισές θέσεις της ελίτ που έχουν συνωμοτικά αποκτήσει ενώ δικαιούνται μόνο το 10%. Δηλαδή τους χαρίζει μέχρι και το 40% των θέσεων της ελίτ. Δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο το ποσοστό. Ας καταλάβουν επιτέλους στη ΝΤΠ πως δεν μπορούν να νικήσουν την πραγματική ελίτ. Είναι θέμα χρόνου να ηττηθούν. Ας δεχτούν ΑΜΕΣΑ την συμβιβαστική λύση της Αντί-ΝΤΠ για να γλυτώσουμε όλοι από τις φασαρίες.

Βασίλειος

Δείτε επίσης :   Η ψευτοελίτ των Ναζί   Βανγκαρντισμός και ψευτοελίτ   Ψευτοελίτ παλιανθρώπων   Νεοταξικός έλεγχος ΜΜΕ  Γίνε κι εσύ ελίτ   Η ευκαιρία του αιώνα   Νέα αντινεοταξική ελίτ   Τα λεφτά και τα κανάλια   Ζητούνται παρουσιαστές   Ανεβείτε επίπεδα   Ανεβείτε με την Αντίσταση   Το διπλό παιχνίδι της ΝΔ   Το χειρότερο είδος ανθρώπων   Πατριωτική και προδοτική κεντροδεξιά  Το αδελφάτο της ΝΔ   Gay Party   Βαλλιανάτος για Πρόεδρος ΝΔ   Το διπλό παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας   Όσκαρ Ερμηνείας   Εικόνα πολιτικών  Περιθωριακοί τύραννοι   Θα μας καβαλήσουν   Μας μισούν και μας καταστρέφουν   Τάγματα Εφόδου   Τους οδηγεί ο Χίτλερ   Αιώνιοι προδότες   Βαθμός εξαπάτησης   Η Αντί - ΝΤΠ σας σώζει από σφαγή   Νέος Παλιός Κόσμος Αντικανονικών   Νεοταξίτες όπως Ιακωβίνοι  Στα πρότυπα του Ιζνογκούντ

Scroll to Top