Νέος Παλιός Κόσμος αντικανονικών

Νέος Παλιός Κόσμος αντικανονικών

συνέχεια από Η Αντί-ΝΤΠ σας σώζει από σφαγή

Στην πραγματικότητα ο Νέος Κόσμος που ετοιμάζουν είναι ο Παλιός αλλά κάπως διαφοροποιημένος. Δηλαδή θέλουν να μας γυρίσουν σε μια κατάσταση ανάλογη με του φεουδαρχικού συστήματος ή του οικονομικού συστήματος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όπου από την μία υπήρχε η μεγάλη μάζα των φτωχών και από την άλλη οι άρχοντες. Η διαφορά είναι πως θα προσδιορίζεται η τάξη των αρχόντων ή άρχουσα τάξη.

Στα παλιά τα χρόνια ήταν σε μεγάλο βαθμό κληρονομικό δικαίωμα, αν και υπήρχαν περιπτώσεις βασιλέων ή αυτοκρατόρων που ανέβηκαν ενώ ξεκίνησαν από χαμηλά. Στη περίπτωση της ΝΤΠ, το δικαίωμα να ανήκει κανείς στην άρχουσα τάξη, προσδιορίζεται με βάση την μη κανονικότητα δηλαδή την αντικανονικότητα. Δικαίωμα έχουν μόνο όσοι ανήκουν στις συνιστώσες της συμμαχίας, Εβραίοι, αιρετικοί, ομοφυλόφιλοι, παιδεραστές, κτηνοβάτες, ουρολάγνοι, κοπρολάγνοι, πόρνοι/ες, ναρκομανείς κλπ.

Άλλη μια διαφορά οφείλεται στην τεχνολογική και οικονομική εξέλιξη. Στο παλιό σύστημα του φεουδαρχισμού ή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, οι φτωχοί ασχολούνταν κυρίως με γεωργία και κτηνοτροφία. Στο Νέο Κόσμο των αντικανονικών της ΝΤΠ, οι φτωχοί θα ασχολούνται με όλα τα σημερινά επαγγέλματα. Αυτό που θα τους κατηγοριοποιεί στους φτωχούς, θα είναι η κανονικότητα τους και αυτό που θα καθορίζει την άρχουσα τάξη η αντικανονικότητα.

Το φεουδαρχικό σύστημα πήρε την ονομασία του από τα φέουδα. Οι τρεις τάξεις ήταν η πνευματική, η πολεμική και η εργατική. Προέρχονται από τις Ρωμαϊκές τρεις τάξεις τους πατρίκιους, τους ιππείς και τους πληβείους. Στο σύστημα της ΝΤΠ, θα μπορούσαμε να διακρίνουμε και μια άλλη τάξη, τα όργανα της άρχουσας τάξης που ίσως να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους πληβείους δηλαδή την πλέμπα.

Μέσα στις δύο τάξεις, την άρχουσα και τους πληβείους, μπορεί να υπάρχουν μικροδιαφορές εισοδήματος και πλούτου. Δηλαδή η σειρά από οικονομικής άποψης της πλέμπας μπορεί να είναι: επιστήμονες, υπάλληλοι γραφείου ή γραφιάδες, τεχνικοί και χειριστές μηχανημάτων, ειδικευμένοι εργάτες, ανειδίκευτοι εργάτες. Όμως όλη η πλέμπα των κανονικών θα βρίσκεται περίπου στα ίδια επίπεδα ενώ θα υπάρχουν τεράστιες διαφορές με την άρχουσα τάξη των αντικανονικών.

Όσον αφορά την θρησκεία, θα μας πάνε σε μια εποχή προ Χριστιανισμού και προ Μωαμεθανισμού. Θα εξηγηθεί πιο λεπτομερώς η θρησκεία των Νεοταξιτών. Μοιάζει με των Εσσαίων αλλά και αυτών όπως θα εξηγηθεί ίσως να προέρχεται από προγενέστερες θρησκείες. Το μεγάλο πρόβλημα των Νεοταξιτών είναι κυρίως ο Χριστιανισμός και δευτερευόντως ο Μωαμεθανισμός, οι δύο μεγαλύτερες θρησκείες.

Όσον αφορά τον Χριστιανισμό, δεν έχουν τόσο πρόβλημα με τις πεποιθήσεις αλλά με το πρόσωπο του Ιησού Χριστού που τον θεωρούν μεγαλοαπετεώνα, ψευτοπροφήτη και κλέφτη της διδασκαλίας του Ιωάννου του Προδρόμου που ήταν η θρησκεία των Εσσαίων. Αφού η διδασκαλία του Ιησού βασίστηκε εν μέρει στην θρησκεία των Εσσαίων, υπάρχουν ομοιότητες αλλά επίσης και σημαντικές διαφορές μεταξύ της θρησκείας των Νεοταξιτών και του Χριστιανισμού.

Το κοινωνικό σύστημα που θέλουν να εγκαθιδρύσουν μοιάζει με το σύστημα των καστών που υπήρχε στην Ινδία αλλά σιγά σιγά εγκαταλείπεται. Στην περίπτωση της Ινδίας, οι κάστες είναι πάρα πολλές. Στην περίπτωση της Νέου Κόσμου της ΝΤΠ, οι κάστες θα είναι δύο, οι φτωχοί κανονικοί και η άρχουσα τάξη που θα αποτελείται από τους μη κανονικούς. Μέσα στις δύο βασικές κάστες θα υπάρχουν υπό - κάστες. Δηλαδή θα έλεγα πως το πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικό σύστημα της ΝΤΠ είναι ένας συνδυασμός σοσιαλισμού, ακραίου ευνοιοκρατικού καπιταλισμού και αριστοκρατίας.

Η αριστοκρατία δεν θα καθορίζεται βάσει κληρονομιάς και καταγωγής αλλά βάσει μη κανονικότητας. Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι κομμουνιστές συγκρούονται με την άρχουσα τάξη στον πόλεμο των τάξεων για να την νικήσουν. Ο σοσιαλιστές αναδεικνύονται συνωμοτικά και ύπουλα μέσα από το υπάρχον σύστημα για να γίνουν η νέα άρχουσα τάξη και το νέο σύστημα. Μόνο που οι Νεοταξίτες δεν είναι καθαροί σοσιαλιστές αλλά συνδυάζουν στοιχεία σοσιαλισμού, ακραίου ευνοιοκρατικού καπιταλισμού και αριστοκρατίας.

Στο Νέο Κόσμο των αντικανονικών, θα είναι κάθε κανονικός καταδικασμένος να βρίσκεται για πάντα σε μια κατώτερη κάστα, όχι μόνο αυτός αλλά και όλοι οι απόγονοι του, εκτός κι αν βγουν μη κανονικοί. Δεν είναι μόνο η φτώχεια που θα ισχύει για την μεγάλη μάζα των κανονικών. Δεν θα μπορεί να έχει κανείς άποψη, γνώμη και ελεύθερη βούληση. Θα είναι μόνο ο τρόπος ζωής, οι συνθήκες, η νοοτροπία, οι θρησκευτικές αντιλήψεις, η πολιτική ιδεολογία που θα έχουν επιβάλλει οι αντικανονικοί και δεν θα μπορεί να κάνει κανένας τίποτα.

Δηλαδή το σχέδιο της ΝΤΠ δεν είναι μόνο Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αμερικανική και Αφρικανική Ένωση κάτω από μια Παγκόσμια Δικτατορική Κυβέρνηση. Είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Βασικά σημεία είναι α) φτωχοποίηση των κανονικών β) δημιουργία δύο τάξεων γ) τεράστια διαφορά εισοδήματος και πλούτου μεταξύ των δύο τάξεων γ) πλήρης έλεγχος των κανονικών από τους αντικανονικούς δ) επιβολή απόψεων, αντιλήψεων, νοοτροπίας, τρόπου ζωής των αντικανονικών δ) δημιουργία ψευτο-ευτυχίας με ψευτο-ικανοποίησης με πλύση εγκεφάλου.

Από αυτή την Κόλαση προσπαθεί να σας σώσει η Αντί-ΝΤΠ. Πρέπει να στηρίξετε μαζικά την Αντί-ΝΤΠ και να πολεμήσετε τη ΝΤΠ. Σταματήστε να πέφτετε θύματα της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου της ΝΤΠ. Είναι μια διαδρομή προς την Κόλαση, για την μεγάλη μάζα των κανονικών. Οι αντικανονικοί σας πάνε για σφαγή και μόνο η Αντί - ΝΤΠ μπορεί να σας σώσει από το σφαγείο.

Αντώνιος

Scroll to Top