Πραγματική αφανής ελίτ

Πραγματική αφανής ελίτ

Υπήρξε κάποια ένσταση από αναγνώστη στο άρθρο «Αστρονομική νεοταξική στρέβλωση», σχετικά με ποιο είναι το ποσοστό της ελίτ. Δεν έχει σημασία τι ποσοστό αποτελεί την ελίτ αλλά τι ποσοστό είναι επί του συνόλου του πληθυσμού, η συμμαχία της ΝΤΠ. Δεν υπάρχει σαφής ορισμός για το ποιοι συμπεριλαμβάνονται στην ελίτ. Επομένως είναι υποκειμενικό αν θα είναι 10%, 5%, 3%, 2%, 1%.

Αν συμπεριλάβουμε πολιτικούς, μιντιάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοεπιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη, μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους και γενικότερα πολύ «πετυχημένους» (συνωμοτικά) σε διάφορα επαγγέλματα, ίσως να μην είναι το 5%. Ας ορίσει καθένας πόσο νομίζει πως είναι η ελίτ. Εξάλλου στο άρθρο δεν υποστηρίζεται πως είναι 5% η ελίτ. Γράφει «ας πούμε πως είναι 5% η ελίτ».

Ο όρος ελίτ δεν μου αρέσει. Χρησιμοποιείται για αυτούς που βρίσκονται στην κορυφή. Όπως είναι δομημένη η κοινωνία, συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Κάποιοι είναι στην κορυφή των υπουργείων, των οργανισμών, των επιχειρήσεων, των οργανώσεων, των κομμάτων, των συλλόγων κλπ. Συνέβαινε ακόμη και στα κομμουνιστικά καθεστώτα, κάποιοι να είναι στην κορυφή. Αν θα μπορούσε να υπάρξει μια διαφορετική κοινωνική οργάνωση, είναι ένα άλλο ζήτημα.

Ελίτ ή κορυφή θα υπάρχει, εκτός αν αλλάξει η κοινωνική οργάνωση. Το ζήτημα είναι ποιοι θα αποτελούν την ελίτ. Αν υπάρχει αξιοκρατία, στην ελίτ θα είναι οι ικανότεροι. Η στάση της ΝΤΠ είναι κάτι πολύ παραπάνω από συστηματική ευνοιοκρατία υπέρ των ομάδων που αποτελούν την συμμαχία της ΝΤΠ. Είναι ένα σχέδιο δημιουργίας μιας ψευτοελίτ1, αποτελούμενης μόνο από δικούς τους, με πολλούς τρόπους και μεθοδεύσεις.

Πολλοί της σημερινής νεοταξικής ψευτοελίτ είναι εναντίον του ψευτο-εθνάρχη, ψευτο-πατριώτη, ψευτο-συντηρητικού Καραμανλή2. Μα ο Καραμανλής έβαλε τις βάσεις για την δημιουργία της ψευτοελίτ και αυτή ήταν μια από τις βασικές αποστολές που του ανατέθηκε από τη ΝΤΠ όταν τον έκανε πρωθυπουργό. Συνεχίστηκε βέβαια και από τους υπόλοιπους. Οι Νεοταξίτες δεν ενημερώνουν σωστά ούτε τους δικούς τους.

Ενώ φαινομενικά είναι διαφορετικοί, όλοι ελέγχονται από τη ΝΤΠ και όλοι υπηρετούν το σχέδιο και τους σκοπούς της ΝΤΠ. Οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Σημιτικοί αναχρονιστές, οι Συριζαίοι, είναι το ίδιο, όργανα και υπηρέτες της ΝΤΠ. Έχουν κατορθώσει να φτιάξουν μια ψευτο-ελίτ, αποτελούμενη αποκλειστικά από το 10% του πληθυσμού, την μειοψηφία της ΝΤΠ.

Η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός πως η συνωμοσία εξυφαίνεται από τις Σταυροφορίες, στην Δυτική Ευρώπη. Την εξήγαγαν και σε άλλες περιοχές, όπως στην Ανατολική Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Μάλιστα, το παράξενο είναι πως σε μια μικρή και τρισάθλια χώρα όπως η Ελλάδα, η συνωμοσία είναι πιο πετυχημένη ακόμη και σε σχέση με χώρες από όπου ξεκίνησε η συνωμοσία όπως η Γαλλία.

Στην Ελλάδα είναι σχεδόν 100% επιτυχία δηλαδή η ΝΤΠ έχει συμπληρώσει με δικούς της σχεδόν το 100% των θέσεων της ελίτ. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις. Όσοι είναι ευρωπαϊστές, είναι Νεοταξίτες. Ένα πολύ μεγάλο μέρος τους ανήκει στην συμμαχία της ΝΤΠ. Δείτε τι ποσοστό είναι ευρωπαϊστές στο πολιτικό, μιντιακό, επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό σύστημα. Αυτοί όλοι ή σχεδόν όλοι είναι φυτευτοί της ΝΤΠ για την δημιουργία της ψευτο-ελίτ.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία από το ποσοστό που θα δώσουμε στην ελίτ, είναι το ποσοστό της συμμαχίας της ΝΤΠ επί του συνόλου. Και αυτό δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε ακριβώς. Για τους ΛΟΑΤΚΙ υπάρχει μια εκτίμηση γύρω στο 4 - 5%. Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι κρυφοί; Επίσης πόσοι είναι οι σεξουαλικά αποκλίνοντες; Είναι πολλές οι κατηγορίες, παιδεραστές, κτηνοβάτες, κοπρολάγνοι, ουρολάγνοι, σαδομαζοχιστές κλπ.

Να διευκρινίσω πως δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς κάποιοι που ενδεχομένως είχαν μία εμπειρία με άτομο του ίδιου φύλου ή δοκίμασαν κάποια φορά κάτι ασυνήθιστο στα ερωτικά. Είναι οι κατ' εξακολούθηση που το έχουν κάνει πολλές φορές. Ειδικά για να τους βάλουν στην ελίτ, πρέπει να τους ξέρουν από δικά τους κυκλώματα. Όπως υπάρχουν κύκλοι ομοφυλόφιλων, έτσι υπάρχουν κύκλοι παιδεραστών, κτηνοβατών, σαδομαζοχιστών κλπ.

Ο αριθμός των Εβραίων εκτιμάται γύρω στις πέντε χιλιάδες δηλαδή το 0,05% του πληθυσμού. Υπάρχουν βέβαια και οι κρυφοί Εβραίοι, οι Εβραϊκής καταγωγής ή παντρεμένοι/ες με Εβραίες/ους. Μια εκτίμηση είναι γύρω στο 10%, για όλες αυτές τις κατηγορίες που αποτελούν την συμμαχία της ΝΤΠ. Είναι οι μη κανονικοί3, θρησκευτικές και σεξουαλικές μειονότητες.

Ακόμη και παραπάνω να είναι, σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνούν το 20%. Δηλαδή ακόμη και να μην είναι το 1/10 των αντικανονικών εναντίον των 9/10 των κανονικών, το πολύ να είναι τα 2/10 εναντίον των 8/10. Εγώ θα χρησιμοποιήσω το 10% αλλά καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την δική του εκτίμηση, για το ποσοστό της συμμαχίας της ΝΤΠ, επί του συνόλου.

Υπάρχει μια ΑΦΑΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ την ΑΝΤΙ - ΝΤΠ4. Αν δεν υφίστατο η συνωμοσία της ΝΤΠ, θα ήταν αυτοί στις θέσεις της ελίτ. Η ΝΤΠ τους έχει κόψει τον δρόμο διότι είναι κανονικοί και δεν ανήκουν σε κάποια από τις συνιστώσες της ΝΤΠ που είναι μη κανονικοί δηλαδή αντικανονικοί. Έτσι η πραγματική ελίτ έχει συνταχθεί με την Αντί - ΝΤΠ.

Από τους 300 βουλευτές, τα 9/10 ή οι 270 θα ήταν διαφορετικοί. Δεν συμβαίνει μόνο στην σημερινή Βουλή αλλά και σε όλες. Πόσοι είναι οι υπουργοί και οι υφυπουργοί; Σήμερα είναι παραπάνω από 60 (64). Από αυτούς, τα 9/10 ή περίπου 57 - 58 θα ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. Πόσοι είναι οι μιντιάρχες; Ας πούμε πως είναι 10. Από αυτούς, οι 9 θα ήταν διαφορετικοί άνθρωποι, αν δεν υφίστατο η συνωμοσία της ΝΤΠ.

Πόσες είναι οι μεγαλοεπιχειρηματικές οικογένειες; Ας πούμε πως είναι 10. Από αυτές οι 9 θα ήταν διαφορετικές, αν δεν υπήρχε η συνωμοσία της ΝΤΠ. Μπορεί καθένας να προχωρήσει τους υπολογισμούς στην υπόλοιπη ελίτ και να προσαρμόσει το ποσοστό της συμμαχίας της ΝΤΠ σύμφωνα με την εκτίμηση του. Αν πχ θεωρεί πως είναι 20%, τότε για τους βουλευτές θα ήταν 240 αντί για 270 διαφορετικοί άνθρωποι. Για υπουργούς - υφυπουργούς θα ήταν 51 διαφορετικοί άνθρωποι.

Στην συμβιβαστική λύση της Αντί - ΝΤΠ, περιλαμβάνεται η αντικατάσταση τουλάχιστον της μισής ψευτοελίτ, γενικότερα διεθνώς και ειδικότερα για την Ελλάδα. Μπορεί κατ' αρχάς να φαίνεται πολύ αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ λίγο. Διότι θα έπρεπε να αντικατασταθεί το 90% (ή 80%) της ψευτο-ελίτ από την πραγματική αφανή ελίτ που η ΝΤΠ έχει εκτοπίσει συνωμοτικά επειδή είναι κανονικοί. Δηλαδή η Αντί - ΝΤΠ αφήνει στη ΝΤΠ ένα 40% (ή 30%) που δεν δικαιούται.

Μιχαήλ

1   Η ψευτοελίτ των Ναζί   Βανγκαρντισμός και ψευτοελίτ   Ψευτοελίτ παλιανθρώπων   Νεοταξικός έλεγχος ΜΜΕ

2   Το διπλό παιχνίδι της ΝΔ   Το χειρότερο είδος ανθρώπων   Πατριωτική και προδοτική κεντροδεξιά  Το αδελφάτο της ΝΔ   Gay Party   Βαλλιανάτος για Πρόεδρος ΝΔ   Το διπλό παιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας   Όσκαρ Ερμηνείας   Εικόνα πολιτικών

3   Περιθωριακοί τύραννοι   Θα μας καβαλήσουν   Μας μισούν και μας καταστρέφουν   Τάγματα Εφόδου   Τους οδηγεί ο Χίτλερ   Αιώνιοι προδότες   Βαθμός εξαπάτησης   Εξέλιξη αιώνων συνωμοσίας   Η Αντί - ΝΤΠ σας σώζει από σφαγή   Νέος Παλιός Κόσμος Αντικανονικών   Νεοταξίτες όπως Ιακωβίνοι 

4   Γίνε κι εσύ ελίτ   Η ευκαιρία του αιώνα   Νέα αντινεοταξική ελίτ   Τα λεφτά και τα κανάλια   Ζητούνται παρουσιαστές   Ανεβείτε επίπεδα   Ανεβείτε με την Αντίσταση

Scroll to Top