Ιδεολογική ανωτερότητα Αντί-ΝΤΠ

Ιδεολογική ανωτερότητα Αντί-ΝΤΠ

Είναι βέβαιο πως σε περίπτωση αντιπαράθεσης μέχρι τέλους, η Αντί-ΝΤΠ θα επικρατήσει της ΝΤΠ – ΕΕ. Η άλλη εναλλακτική είναι ο συμβιβασμός. Λόγοι που θα επικρατήσει η Αντί-ΝΤΠ έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα όπως και σε άρθρα του Globalization. Ένας ακόμα πολύ σημαντικός λόγος είναι η ιδεολογική ανωτερότητα της Αντί – ΝΤΠ.

Θα πρέπει να καταλάβετε πως έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους ψυχικά διαταραγμένους. Τα ίδια κέντρα που είναι πίσω από την ΝΤΠ – ΕΕ, προκάλεσαν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπου σκοτώθηκαν ογδόντα (80) εκατομμύρια άνθρωποι. Το έκαναν για να επιβάλλουν τον σοσιαλισμό παγκόσμια σε μια Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορική Ένωση.  

Πάλι έχουν κάνει τον κόσμο άνω – κάτω, για να επιτύχουν το ίδιο αποτέλεσμα, με διαφορετικούς τρόπους. Η κατάσταση στην Ουκρανία, η οικονομική καταστροφή της Ελλάδας και άλλα πολλά προβλήματα είναι απόρροια του αποτυχημένου και καταστροφικού Νεοταξικού σχεδίου. Δημιουργούν αριστερούς και δεξιούς σοσιαλισμούς για να παρασύρουν αριστερούς και δεξιούς στον δρόμο του σοσιαλισμού. Στο τέλος όμως, οι διάφοροι σοσιαλισμοί θα συγκλίνουν σε ένα και θα επικρατήσει ένα πολιτικοοικονομικό σύστημα σε όλο τον κόσμο, αν πετύχει το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ.  

Μέσα στην παραζάλη τους και στην διαρκή σύγχυση στην οποία βρίσκονται, αρκετοί από αυτούς νομίζουν πως ο σοσιαλισμός είναι το καλύτερο σύστημα και επομένως έχουν δικαίωμα να τον επιβάλλουν στον κόσμο με το «έτσι θέλω». Άλλοι απλώς θέλουν να γίνουν μέρος της ψευτοελίτ που δημιουργεί ο σοσιαλισμός για να συσσωρεύσουν πλούτο και δύναμη.

Όπως έχει εξηγηθεί, ο σοσιαλισμός είναι το χειρότερο σύστημα. Η ελεύθερη οικονομία είναι το καλύτερο σύστημα για την μεγάλη πλειονότητα. Με το σύστημα της ελεύθερης οικονομίας, η μεγάλη πλειονότητα ευημερεί περισσότερο. Όμως η αλήθεια είναι πως αφήνει κάποιους απέξω, μη ικανούς ή απλά άτυχους. Δεν είναι τέλειο σύστημα αλλά ατελές. Για αυτούς τους πιο αδύναμους οικονομικά είτε λόγω ελλείψεως προσόντων ή λόγω ατυχίας, ο κομμουνισμός είναι καλύτερος από τον σοσιαλισμό.

Δηλαδή ο σοσιαλισμός δεν είναι καλύτερος για καμία κατηγορία. Η μεγάλη πλειονότητα είναι καλύτερα με την ελεύθερη οικονομία αλλά μένει απέξω ένα μικρό ποσοστό που είναι καλύτερα με τον κομμουνισμό και όχι τον σοσιαλισμό. Το πρόβλημα είναι πως ο κομμουνισμός δεν μπορεί να εναλλάσσεται στην εξουσία με την ελεύθερη αγορά όπως ο σοσιαλισμός. Ο κομμουνισμός δέχεται πως τα μέσα παραγωγής ανήκουν στο κράτος.

Ο Τρίτος Δρόμος είναι μια δημοφιλής ιδεολογία ανάμεσα στους Νεοταξίτες. Ίσως ο τελικός σοσιαλισμός όπου θα συγκλίνουν όλοι οι σοσιαλισμοί να είναι ο Τρίτος Δρόμος. Τότε, αν πετύχει το σχέδιο των Νεοταξιτών, θα είναι το μοναδικό σύστημα που θα υπάρχει στον κόσμο. Ο Τρίτος Δρόμος είναι μια προσπάθεια των σοσιαλιστών να βελτιώσουν κάποιες αδυναμίες του σοσιαλισμού.

Έχει σαν βάση τον σοσιαλισμό και ενσωματώνει κάποια στοιχεία από την δεξιά. Κάπου είναι καλύτερος σε σχέση με τον σοσιαλισμό και κάπου είναι χειρότερος, ανάλογα βέβαια και με το που βρίσκεται ιδεολογικά αυτός που το κρίνει. Σε γενικές γραμμές, ο Τρίτος Δρόμος είναι ένα μέτριο πολιτικοοικονομικό σύστημα, στην καλύτερη περίπτωση. Διαμορφώνεται ένα σύστημα Αντί –Τρίτος Δρόμος από την Αντινεοταξική συνωμοσία.

Η Αντινεοταξική συνωμοσία είναι Αντί – συνωμοσία που σκοπό έχει να εμποδίσει την Νεοταξική συνωμοσία να πετύχει τα σχέδια της για Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία. Η Αντινεοταξική συνωμοσία δεν προσπαθεί να επιβάλλει την εναλλακτική ιδεολογία (Αντί – Τρίτος Δρόμος) όπως κάνουν οι Νεοταξίτες. Θέλει να εξασφαλίσει πως θα υπάρχει τουλάχιστον άλλη μια ιδεολογία διότι αν επικρατήσει μόνο μία ιδεολογία, θα έχουμε δικτατορία.

Ο Αντί – Τρίτος Δρόμος είναι υπό διαμόρφωση. Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο προτάσεις και τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Μια πιθανή ονομασία είναι Πέμπτος Δρόμος. Είναι απλά μια πρόταση και ίσως τελικά επικρατήσει μια άλλη ονομασία. Προς το παρόν, θα αναφερόμαστε με αυτή την ονομασία στην ιδεολογία Αντί – Τρίτος Δρόμος.

Είναι βέβαιο πως ο Πέμπτος Δρόμος θα είναι ανώτερος από τον Τρίτο Δρόμο που είναι μέτριος στην καλύτερη περίπτωση. Άλλος ένας σοβαρός λόγος που θα επικρατήσει η Αντί – ΝΤΠ, είναι η ιδεολογική ανωτερότητα όπως προαναφέρθηκε. Όταν κάποιοι έχουν ιδεολογική ανωτερότητα, δεν χρειάζεται να επιβάλλουν την ανώτερη ιδεολογία με μηχανορραφίες, δολοπλοκίες, συνωμοσίες όπως κάνουν οι σοσιαλιστές.

Επειδή οι διάφοροι σοσιαλισμοί που έχουν δημιουργήσει είναι άκρως ελλιπείς και ελαττωματικοί, «αναγκάζονται» να τον επιβάλουν με όλους αυτούς τους δόλιους τρόπους. Μια ανώτερη ιδεολογία δεν χρειάζεται επιβολή. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα της και την αποδέχονται. Ένα μεγάλο μέρος των πολιτών σε διάφορες χώρες δεν αποδέχονται τον σοσιαλισμό επειδή δεν είναι ανώτερη ιδεολογία αλλά θα αποδεχτούν τον Πέμπτο Δρόμο, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα του.   

Εμμανουήλ

Scroll to Top