Ιδρύματα Νεοταξιτών

Ιδρύματα Νεοταξιτών

Αν δεν συνθηκολογήσει η παγκόσμια Νεοταξική συνωμοσία, θα ηττηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την Αντινεοταξική παγκόσμια συνωμοσία. Τότε θα φύγει το Νεοταξικό Καθεστώς στην Ελλάδα και θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η Αντίσταση σε ΝΤΠ – ΕΕ. Θα ακολουθήσουν χιλιάδες φυλακίσεις Νεοταξιτών και κατάσχεση όλης της περιουσίας όλων των Νεοταξιτών.

Οι φυλακίσεις θα είναι για εγκλήματα που έχουν διαπράξει ως συμμορία, σε βάρος του ελληνικού λαού. Σε αυτά περιλαμβάνονται εσχάτη προδοσία, συνωμοσία σε βάρος του ελληνικού λαού, συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού, πρόκληση μεγάλης ζημιάς στον ελληνικό λαό. Θα φυλακιστούν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιχειρηματίες, ανώτεροι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, καλλιτέχνες κλπ.

Η κατάσχεση όλης της περιουσίας όλων των Νεοταξιτών θα γίνει για να αποζημιώσουν τους Έλληνες πολίτες για την μεγάλη ζημιά που συνειδητά προκάλεσαν. Συνειδητά κατέστρεψαν την Ελλάδα για να μην διαταραχτεί η εφαρμογή του σχεδίου ΕΕ - ΝΤΠ. Καταστρέφοντας την ελληνική οικονομία προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά στους πολίτες και πρέπει να τους αποζημιώσουν.

Έχει εξηγηθεί πως συμπληρωματικά οι πολίτες πρέπει να αποζημιωθούν για ψυχική οδύνη, ψυχολογικά προβλήματα ή αρρώστιες που προκλήθηκαν και για τις αυτοκτονίες. Για τις τελευταίες αφού οι άνθρωποι δεν βρίσκονται εν ζωή, θα αποζημιωθούν οι συγγενείς τους. Έτσι θα κατασχεθεί όλη η περιουσία όλων των Νεοταξιτών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι φυλακές δεν επαρκούν για να φυλακιστούν χιλιάδες Νεοταξίτες. Με στοιχεία του 2015 ήταν περίπου δώδεκα χιλιάδες κρατούμενοι σε τριάντα τέσσερις φυλακές ενώ χωράνε περίπου εννιά χιλιάδες. Οι Νεοταξίτες κρατούμενοι θα είναι αρκετές χιλιάδες. Έτσι θα χρειαστούν νέες ειδικές φυλακές που θα φτιαχτούν από τα χρήματα που θα κατασχεθούν από τους Νεοταξίτες.

Επιπλέον, για να μπορέσουν τα μικρά ψάρια της ΝΤΠ – ΕΕ να βγουν κάποια μέρα από την φυλακή, θα πρέπει να εργαστούν ώστε να καλύπτουν το κόστος κράτησης τους. Δεν θα είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αλλά θα «αναγκαστούν» ώστε να μπορέσουν να βγουν κάποια μέρα από την φυλακή. Τα μεγάλα ψάρια δεν θα βγουν ποτέ.

Θα καταδικαστούν σε πολλές φορές ισόβια που θα είναι πραγματικά και όχι μόνο δεκαπέντε χρόνια που είναι σήμερα στην πράξη τα ισόβια. Όταν θα βγουν από τις φυλακές τα μικρά ψάρια της Νέας Τάξης, θα αποτελέσουν μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Δεν θα έχουν καθόλου περιουσία. Ακόμη και αν κατορθώσουν να κρύψουν περιουσιακά στοιχεία, το ελληνικό μετανεοταξικό κράτος θα τα ανακαλύψει, μετά την έξοδο τους από την φυλακή.

Θα προσπαθήσουν με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιήσουν τα «κρυμμένα» περιουσιακά στοιχεία τους οι Νεοταξίτες. Θα παρακολουθούνται και έτσι θα οδηγηθούν ξανά στις φυλακές και θα τους πάρει το ελληνικό κράτος για λογαριασμό των Ελλήνων πολιτών, τα κρυμμένα περιουσιακά στοιχεία. Ακόμα και αυτοί, κάποια στιγμή θα βγουν πάλι από την φυλακή.

Θα είναι άποροι, χωρίς καθόλου περιουσία και καμία πηγή εισοδήματος εκτός από την εργασία που δεν θα τους δίνει κανείς. Θα αντιμετωπίσουν την οργή, το μίσος και την περιφρόνηση των υπολοίπων καθώς θα έχει αποδειχθεί η προδοσία, η συνωμοσία, η συστηματική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και η μεγάλη ζημιά που προκάλεσαν στους Έλληνες πολίτες για να μην διαταραχτεί η εφαρμογή του Νεοταξικού σχεδίου.

Κάποιοι μπορεί να βρίσκονται σε ηλικία συνταξιοδότησης. Σε αυτούς θα κατασχεθεί ένα μεγάλο μέρος της σύνταξης υπέρ του ελληνικού λαού και θα τους αφήσουν όσα χρειάζονται ίσα ίσα για να κρατιούνται στην ζωή. Και αυτή θα είναι η τιμωρία τους που έκοψαν όλες τις συντάξεις των πολιτών. Όμως δεν θα έχουν βγει όλοι στην ηλικία της συνταξιοδότησης. Οι υπόλοιποι, μετά την αποφυλάκιση τους, θα είναι άνεργοι και άστεγοι και θα περιφέρονται στου δρόμους.

Φανταστείτε χιλιάδες Νεοταξίτες, άστεγους και άνεργους. Θα είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα. Για αυτό η Αντίσταση έχει προβλέψει την δημιουργία Ιδρυμάτων Νεοταξιτών όπου εκεί θα μπορούν να έχουν τα τελείως απαραίτητα για την επιβίωση αλλά θα είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται ώστε να καλύπτουν το κόστος διαβίωσης τους.

Πιθανώς και οι συνταξιούχοι αποφυλακισμένοι Νεοταξίτες να επιλέξουν τα Ιδρύματα γιατί ούτως η αλλιώς η ζωή τους θα είναι άθλια, με την σύνταξη που θα τους αφήσει το ελληνικό μετανεοταξικό κράτος. Η διαφορά με τους μη συνταξιούχους είναι πως οι συνταξιούχοι δεν θα χρειάζεται να δουλεύουν αλλά θα δίνουν την σύνταξη τους για να καλύπτουν το κόστος διαβίωσης στα Ιδρύματα αποφυλακισμένων Νεοταξιτών.

Υπάρχει περίπτωση οι φυλακές Νεοταξιτών να μετατραπούν σε Ιδρύματα Νεοταξιτών. Αφού εκτίσουν όλη την ποινή τους οι Νεοταξίτες, θα μείνουν μόνο τα μεγάλα ψάρια της Νέας Τάξης στις φυλακές από τις οποίες δεν θα βγουν ποτέ. Αυτοί θα είναι αρκετές δεκάδες ή λίγες εκατοντάδες. Έτσι οι φυλακές που θα φτιαχτούν για να φυλακιστούν χιλιάδες Νεοταξίτες δεν θα χρειάζονται.

Μπορεί λοιπόν να υπάρξει πρόβλεψη για μετατροπή των φυλακών Νεοταξιτών σε Ιδρύματα αποφυλακισμένων Νεοταξιτών. Δηλαδή μετά την αποφυλάκιση τους, πολλοί Νεοταξίτες θα γυρίσουν πάλι στην φυλακή. Η διαφορά θα είναι πως θα μπορούν να φεύγουν όταν τελειώνουν την εργασία τους. Βέβαια επειδή δεν θα έχουν λεφτά δεν θα μπορούν να πηγαίνουν κάπου να ξοδέψουν. Ενδεχομένως να κάνουν περιπάτους γύρω από τα Ιδρύματα αποφυλακισμένων Νεοταξιτών ή να πηγαίνουν με λεωφορείο στην πιο κοντινή κατοικημένη περιοχή, πόλη, κωμόπολη ή χωριό. 

Σταύρος

Scroll to Top