Και γιατί;

Και γιατί;

Πως; Ποιος;

Η Καρολάιν δολοφονήθηκε για κάποιο σοβαρό λόγο. Έχει δημοσιευτεί πως ο λόγος μπορεί να ήταν μια ασφάλεια ενός εκατομμυρίου. Μπορεί να ισχύει, αν υπάρχει πράγματι ασφάλεια και δεν είναι «ράδιο αρβύλα». Ο Κατερινόπουλος έχει πει ότι υπάρχει παρασκήνιο, «κουρτίνα πίσω από την κουρτίνα που φαίνεται». Μπορεί να συνδέεται με την ενοικίαση βίλας στην Σούδα. Πρόσθεσε πως ο Μπάμπης έκανε ένα περίεργο επάγγελμα. Ο Χίος έχει δημοσιεύσει πως μπορεί να ήταν ταχυδρόμος της Μαφίας και πως έχει πολύ ψηλές διασυνδέσεις με μεγάλα ονόματα της ελληνικής κοινωνίας που συγκαλύπτουν την υπόθεση.

Ο πιλότος δούλευε για την Superior Air. Δεν είναι μυστικό καθώς η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν. Μάλιστα η εταιρεία διαθέτει και Σχολή πιλότων, την Superior Air Academy, στην οποία ήταν εκπαιδευτής. Βάσεις αλλά και συνηθισμένοι προορισμοί είναι ανάμεσα σε άλλους κάποια από τα πιο τουριστικά νησιά όπως Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος. Την περίοδο του καλοκαιριού γίνεται μεγάλη κατανάλωση ναρκωτικών σε αυτά τα νησιά, ειδικά κοκαΐνης.

Η προμήθεια γίνεται σε μεγαλύτερες ποσότητες στις αρχές της σαιζόν. Γεμίζουν δηλαδή τις αποθήκες τους με αποθέματα, στον βαθμό που τους επιτρέπουν οι συνθήκες ώστε να είναι έτοιμοι. Κατά την διάρκεια της σαιζόν, αναπληρώνουν ότι πουλήθηκε και στο τέλος της σαιζόν μειώνουν τον ρυθμό ώστε στο τέλος να τους μείνουν όσο το δυνατόν λιγότερα. Λειτουργούν δηλαδή όπως οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση. Βέβαια ότι μείνει το φέρνουν στην Αθήνα αλλά αποφεύγουν τα πήγαινε - έλα όσο το δυνατόν.

Τα ναρκωτικά μεταφέρονται πάνω σε ρόδες, ράγες, νερό και εναέρια. Οι δύο πρώτοι τρόποι αποκλείονται για τα νησιά. Προτίμηση δίνουν σε ιδιωτικά μέσα δηλαδή αποφεύγουν πλοία και αεροπλάνα της γραμμής. Κότερα και ελικόπτερα είναι συνηθισμένα μέσα μεταφοράς. Μπορεί να είναι εν γνώσει ή εν αγνοία της εταιρείας μεταφοράς. Αυτά μπορεί να μην είναι γνωστά στο ευρύ κοινό αλλά τα ξέρουν όσοι είναι «μέσα στα κόλπα» που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ασχολούνται με αυτά αλλά απλά τα γνωρίζουν.   

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τι να τολμήσει να πει ο άνθρωπος; Ξέρετε είμαι ανακατεμένος σε διακίνηση ναρκωτικών. Τότε είναι που θα μπλέξει ακόμα χειρότερα, όχι μόνο με την Δικαιοσύνη αλλά και τους συνεργάτες του. Μπορεί να παρασύρθηκε επειδή του άρεσε η χλιδάτη ζωή ή απλά χρειαζόταν για κάποιο λόγο παραπάνω χρήματα. Μήπως η Καρολάιν ήξερε πράγματα και έπρεπε να της κλείσουν το στόμα; Έχει αναφερθεί στο Μακελειό. Μήπως ήρθε σε ρήξη με κάποιους πρώην συνεργάτες του και αντί να σκοτώσουν τον ίδιο, σκότωσαν την γυναίκα του επειδή αυτόν τον προτιμούσαν ζωντανό;

Μήπως η Καρολάιν, με την αφέλεια των είκοσι χρόνων της άνοιξε το στόμα της, μίλησε κατά λάθος ή επίτηδες και αυτή ήταν η τιμωρία της; Μήπως αυτά τα μπλεξίματα του πιλότου ήταν και η αιτία των τσακωμών τους;  Αυτές είναι όλες ερωτήσεις που ζητούν κάποια απάντηση. Ένα άλλο σημείο που μπορεί να σχετίζεται είναι πως λίγο πριν την δολοφονία, είχαν επιστρέψει  από το Ντουμπάι. Εκεί ζουν κάποιοι Narcos (ναρκέμποροι) διεθνούς βεληνεκούς και αποτελεί βάση για διάφορες παρανομίες που γίνονται όμως σε άλλες χώρες.

Βέβαια όσα αναφέρω παραπάνω δεν είναι τίποτα άλλα πάρα κάποιες προσωπικές σκέψεις μου βασιζόμενες σε πληροφορίες από τα ΜΜΕ. Δεν έχω ούτε την δικογραφία ούτε επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να έχει η Αστυνομία. Η Αστυνομία έχει και την εμπειρία και την πληροφόρηση να κάνει πολύ καλύτερη δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές φορές «πέφτουν διαταγές άνωθεν» που εμποδίζουν το έργο της. Αν τυχόν μπλέκονται μεγάλα ονόματα, θα κάνουν το κάθε τι για να ξεμπλέξουν.

Κουκούλωμα;

Αλέξης

Scroll to Top