Καλυμμένος αντιαμερικανισμός

Καλυμμένος αντιαμερικανισμός

american flag burn

Ηγεσία Δύσης

Οι Αμερικάνοι (ΗΠΑ) όπως οι Καναδοί, οι Αυστραλοί και οι Νεοζηλανδοί είναι στην συντριπτική πλειονότητα τους Ευρωπαϊκής καταγωγής. Είναι Ευρωπαίοι και αυτοί, όχι ως προς την ήπειρο διαμονής αλλά ως προς την καταγωγή. Οι ομογενείς των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας δεν είναι ελληνικής καταγωγής; Τι είναι, κινεζικής καταγωγής;

Ένα είναι το βασικό καλυμμένο χαρακτηριστικό ΕΕ και Νέας Τάξης. Η προσπάθεια Γερμανών και Γάλλων να αποκόψουν την φυσική ηγέτιδα δύναμη της Δύσης, τις ΗΠΑ, από την Δύση. Δευτερευόντως θέλουν να αποκόψουν Βρετανούς, Καναδούς, Νεοζηλανδούς, Αυστραλούς.

Τους Αυστραλούς και τους Νεοζηλανδούς τους βάζουν στην Ασιατική Ένωση όπου θα εξαφανιστούν τελείως. Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία μπορεί να υπάρχουν σαν περιοχές αλλά δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτό που είναι σήμερα. Θα είναι όπως στην Κίνα. Τι στην Κίνα να βρίσκεται κανείς, τι στην Αυστραλία και στην Νέα Ζηλανδία, θα είναι το ίδιο και το αυτό.

Η σχέση των ΗΠΑ με Βρετανία και Γερμανία είναι καλή αλλά πολύ διαφορετική. Οι Βρετανοί είναι οι σύμμαχοι τους που πολέμησαν δίπλα τους, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και στον προηγούμενο, τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Γερμανοί είναι οι αντίπαλοι τους του ηττήθηκαν και η χώρα τους αποτέλεσε βάση τους για ένα μεγάλο τμήμα της μεταπολεμικής περιόδου. Δηλαδή στην σχέση τους με την Γερμανία υποβόσκει μία έχθρα, είναι κάπως σαν λυκοφιλία.

Στην πολιτική υπάρχει η επιφάνεια και πράγματα που γίνονται υπόγεια και παρασκηνιακά. Επιφανειακά η σχέση ΗΠΑ με Γερμανία - Γαλλία είναι «αγάπες και λουλούδια». Υπόγεια όμως υπάρχει μία διαμάχη για την ηγεσία της Δύσης. Αυτή ο Τραμπ την έβγαλε στην επιφάνεια. Δηλαδή ο Τραμπ παρουσίασε αυτό που υπήρχε υπόγεια. Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, Ιράν και Βόρεια Κορέα, κατονόμασε επίσης Γερμανία και Κίνα, τους πυλώνες της Νέας Τάξης. Το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι καλυμμένα μεν αλλά βαθιά αντιαμερικανικό.

Όπως και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Γάλλοι είναι ντεμί και για αυτό δεν τους κατονόμασε. Οι Γάλλοι τυπικά ήταν με τους Συμμάχους στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στην πραγματικότητα ήταν μοιρασμένοι. Ένα μεγάλο μέρος της ψευτοελίτ, ειδικά αυτοί που πρωταγωνίστησαν στην ΕΕ, ήταν με τους Ναζί. Ίσως ο Τραμπ να μην γνώριζε για την 17Ν. Στα πλαίσια του αποκλεισμού των ΗΠΑ από το μεγαλύτερο τμήμα της Δύσης, την Ευρώπη, είναι λογική η ανάμειξη γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, στις δολοφονίες Αμερικανών από την 17Ν.

Εγώ προσωπικά δεν έχω αποδείξεις αλλά κρίνοντας από την όλη κατάσταση, το βρίσκω αρκετά πιθανό. Γερμανία και Γαλλία είχαν κάνει έναν άτυπο διαχωρισμό και ασκούσαν μεγαλύτερη επιρροή σε κάποιες χώρες. Η Ελλάδα είχε αυξημένη επιρροή της Γαλλίας χωρίς να σημαίνει ότι η Γερμανία ήταν αμέτοχη. Επομένως λογικό ακούγεται να είναι οι γαλλικές κυρίως μυστικές υπηρεσίες που είχαν εμπλοκή στις δολοφονίες Αμερικανών από την 17Ν.

Δεν τα έχουν καταλάβει όλα αυτά οι Αμερικανοί; Προδότες και ανόητοι υπάρχουν παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εκτός αυτού, όσοι δεν είναι ούτε προδότες κι ούτε ανόητοι, έχουν δύο στάσεις, την ήπια και την σκληρή. Δηλαδή κάποιοι ναι μεν έχουν καταλάβει τι παιχνίδι παίζουν Γερμανοί και Γάλλοι αλλά πιστεύουν ότι το σωστότερο είναι να τους πάρουν με το μαλακό. Βέβαια την κατάσταση πρέπει να την δούμε δυναμικά και όχι στατικά.

Πολλοί ανόητοι ξυπνάνε, πολλούς προδότες τους παίρνει η αμερικανική Αντίσταση (κατά της ΝΤΠ) με το μέρος της. Επίσης πολλοί που προέκριναν την ήπια στάση, βλέποντας πως δεν οδηγεί πουθενά, αρχίζουν να την σκληραίνουν. Επιπλέον πολλοί συνειδητοποιούν ότι οι δήθεν αμερικανόφιλοι που υποστηρίζουν την ΕΕ δεν είναι στην πραγματικότητα αμερικανόφιλοι γιατί το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ είναι βαθύτατα αντιαμερικανικό και σκοπεύει να αποκόψει τις ΗΠΑ από το μεγαλύτερο τμήμα της Δύσης. Πλέον αισθάνονται πιο ασφαλείς με αμερικανόφιλους που είναι ευρωσκεπτικιστές ή αντιευρωπαϊστές.

Δηλαδή θα φύγουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και θα μας κατσικωθούν οι Αμερικάνοι και οι Βρετανοί; Τι να το κάνω; Αυτό είναι μία συνηθισμένη παρατήρηση. Πρώτον, υπό την επιρροή Γερμανών και Γάλλων καταστραφήκαμε. Με τις Αγγλόφωνες χώρες θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, θα ευημερήσουμε. Δεύτερο και σημαντικότερο είναι πως Αμερικάνοι και Βρετανοί δεν θέλουν Ενώσεις τύπου ΕΕ. Αυτά είναι γαλλογερμανικά σοσιαλιστικά δημιουργήματα. Ίσως γίνουν κάποια γκρουπαρίσματα οικονομικής συνεργασίας. Θα έχουμε την ανεξαρτησία μας. Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι μας καταπιέζουν, μας ελέγχουν και μας καταστρέφουν μέσω ΕΕ.

Ο Μπάιντεν είναι διαλλακτικός και φιλικός προς Γερμανία και Γαλλία. Ο Τραμπ δεν ήταν φιλικός προς την Γερμανία και κάπως αδιάφορος προς την Γαλλία. Όμως τις ΗΠΑ δεν τις κυβερνά ο Πρόεδρος από μόνος του. Υπάρχει ένα σύστημα που σε αρκετό βαθμό καθορίζει τα πράγματα. Αν επικρατήσει η άποψη, «να τελειώνουμε με τους Γάλλους και τους Γερμανούς», θα την επιβάλλουν στον Μπάιντεν κι αν δεν δεχτεί θα τον αλλάξουν.

Θόδωρος

error: Content is protected !!
Scroll to Top