Καθείρξεις για παρουσιαστές

Καθείρξεις για παρουσιαστές

Έχει εξηγηθεί πως μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, θα αλλάξουν οι νόμοι ώστε να εκφράζουν την βούληση και να υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Πολλοί Καθεστωτικοί θα δικαστούν και θα καταδικαστούν με βάση τους νέους νόμους. Οι σημερινοί νόμοι έχουν φτιαχτεί από την Νεοταξική ψευτοελίτ. Εκφράζουν την βούληση και υπηρετούν τα συμφέροντα της Νεοταξικής ψευτοελίτ, σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ αντιλαμβάνεται πολύ καλά πως την γραμμή στα ΜΜΕ δεν την φτιάχνουν οι δημοσιογράφοι και παρομοίως στα κανάλια δεν την φτιάχνουν οι παρουσιαστές. Η προπαγανδιστική γραμμή καθορίζεται από τους ιδιοκτήτες και την διοίκηση των ΜΜΕ. Στο στόχαστρο της Αντίστασης είναι κυρίως τα κανάλια αλλά επίσης μεγάλες εφημερίδες και ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Ναι μεν οι παρουσιαστές και οι δημοσιογράφοι δεν καθορίζουν την ασύστολη προπαγάνδα αλλά συμμετέχουν σε αυτή και επομένως γίνονται μέρος της προπαγάνδας. Σε μια συμμορία δεν τιμωρείται μόνο ο εγκέφαλος αλλά και όλα τα μέλη της. Συνήθως ο εγκέφαλος τιμωρείται αυστηρότερα. Οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές είναι μέλη της συμμορίας.

Η Νεοταξική προπαγάνδα στρέφεται κατά των συμφερόντων της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών. Σκοπός της είναι η συστηματική εξαπάτηση του κοινού ώστε να παρασυρθεί σε απόψεις και ενέργειες σε βάρος των συμφερόντων του και υπέρ των συμφερόντων των Νεοταξικών κέντρων. Υπάρχει συμπαιγνία ως προς αυτό με το πολιτικό σύστημα. Οι παρουσιαστές και οι διάφοροι ψευτο-ειδικοί θα αντιμετωπίσουν βαριές κατηγορίες που θα τους οδηγήσουν με βεβαιότητα στην φυλακή.

Συμπληρωματικά θα κατασχεθεί ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας τους και πιθανώς όλη, ως αποζημίωση για την ζημιά που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό με τις ενέργειες τους. Οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν είναι: α) εσχάτη προδοσία β) σύσταση συμμορίας γ) συστηματική διαχρονική προμελετημένη εξαπάτηση του ελληνικού λαού δ) συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού. Θα είναι οι ίδιες κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν και τα μεγάλα αφεντικά των ΜΜΕ και των καναλιών, οι ιδιοκτήτες και η διοίκηση.

Η διαφορά είναι πως οι ποινές θα είναι μικρότερες για τους παρουσιαστές και τους διάφορους ψευτο-ειδικούς. Το μικρότερες είναι σχετικό ως προς τις ποινές που θα επιβληθούν στα μεγάλα κεφάλια. Μπορεί να είναι μικρότερες αλλά όχι μικρές. Να λάβουμε υπόψη πως τα μεγάλα ψάρια κινδυνεύουν με θανατική ποινή και αν δεν τους επιβληθεί, τότε σίγουρα θα καταδικαστούν σε ισόβια.

Δυστυχώς αυτό αφορά και διάφορους νέους παρουσιαστές ή διάφορες νέες παρουσιάστριες. Βλέπουμε στα κανάλια νέα παιδιά και ιδίως νέες κοπέλες σε ρόλο ανταποκριτών. Το βλέπουμε και τώρα στην Ουκρανία. Οι περισσότεροι κάνουν καλή δουλειά και φαίνεται η λαχτάρα τους να ανέβουν στον μιντιακό και τηλεοπτικό χώρο. Δυστυχώς για αυτούς συμμετέχουν σε συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού και γίνονται μέρος της συνωμοσίας.

Είναι βέβαιο πως θα περάσουν την πόρτα της φυλακής μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ και θα κατασχεθεί μέρος ή όλη η περιουσία τους από το μετανεοταξικό ελληνικό κράτος, για λογαριασμό των Ελλήνων πολιτών, σε αποζημίωση της τεράστιας καταστροφής που προκάλεσαν. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δίνει σε αυτούς όπως και σε όλους τους Καθεστωτικούς μια εκπληκτική ευκαιρία, για την ακρίβεια δύο. Ισχύει και για αυτούς ό,τι ισχύει για όλους τους Καθεστωτικούς.

Όσοι έρθουν με το μέρος της Αντίστασης πριν την έναρξη των γεγονότων της Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ, θα επιβιώσουν και ίσως ενδυναμωθούν. Αν για κάποιους αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο, έχουν την δυνατότητα της αυτοεξορίας. Πρέπει όμως να κάνουν το ένα ή το άλλο πριν την έναρξη των γεγονότων. Αν ξεκινήσουν τα γεγονότα θα είναι πλέον πολύ αργά. Η διαφυγή όλων των Καθεστωτικών στο εξωτερικό θα εμποδιστεί με κάθε τρόπο. Αν πάραυτα κάποιοι κατορθώσουν να φύγουν, το μετανεοταξικό ελληνικό κράτος θα τους εντοπίσει και θα τους φέρει στην Ελλάδα.

Θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του. Αν τα κράτη που βρίσκονται αρνηθούν την έκδοση τους, θα απαχθούν από Έλληνες πράκτορες. Ενδέχεται να παρακαμφθεί το αίτημα έκδοσης, αν είναι σχεδόν βέβαιο πως η χώρα στην οποία βρίσκονται δεν θα το κάνει. Είναι πχ σχεδόν βέβαιο πως Γαλλία, Γερμανία και άλλες χώρες της ΕΕ δεν θα δεχθούν να εκδώσουν Καθεστωτικούς για να δικαστούν στην Ελλάδα για εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού. Έτσι μπορεί να γίνει κατευθείαν απαγωγή και επιστροφή στην Ελλάδα όπου θα τους περιμένει η φυλακή.  

Οι πληροφορίες για την Αντίσταση προέρχονται από πηγές που έχουν επαφές με κύκλους της Αντίστασης.

Παντελής 

Scroll to Top