Μην προσκυνάτε παλιανθρώπους

Μην προσκυνάτε παλιανθρώπους

Οι Νεοταξίτες είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι, ακόλαστοι αμοραλιστές. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό. Μην τους φοβόσαστε. Δεν είναι ικανοί ή έξυπνοι, είναι απλά παλιάνθρωποι με όλη την σημασία της λέξης. Ένας άνθρωπος που σε γενικές γραμμές είναι καλός, δεν χρειάζεται να είναι πολύ καλός, δεν κλέβει και εξαπατά τους συνανθρώπους τους, πόσο μάλλον αυτούς που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Δεν συνωμοτεί εναντίον των συμπατριωτών του ούτε προδίδει την πατρίδα του. Δεν χρηματοδοτείται από το οργανωμένο έγκλημα ενώ ο ρόλος του είναι να πολεμάει το οργανωμένο έγκλημα. Δεν χρησιμοποιεί τις διωκτικές αρχές, τις μυστικές υπηρεσίες ή την Μαφία κατά των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτοί οι παλιάνθρωποι οι Νεοταξίτες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν το οτιδήποτε.

Πρέπει να σταματήσετε να είσαστε ραγιάδες και να προσκυνάτε αυτούς που σας κλέβουν, σας κοροϊδεύουν, σας εξαπατούν, σας καταπιέζουν, σας καταστρέφουν. Μετά το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας γινόσαστε εσείς που προσκυνάτε και υποστηρίζετε αυτούς τους ελεεινούς παλιανθρώπους και όχι αυτοί οι Νεοταξίτες. Αντί να τους προσκυνάτε, πρέπει να τους πολεμήσετε μαζί με την Αντίσταση κατά ΝΤΠ - ΕΕ, για το καλό της χώρας και του εαυτού σας.

Ο ακόλαστος αμοραλισμός, η έλλειψη κάθε ηθικού φραγμού, είναι και αυτό ένα όπλο τους, αν δεν αντιμετωπισθεί σωστά από τους αντιπάλους. Πρέπει να αντιμετωπισθεί με τον ίδιο τρόπο δηλαδή με επιλεκτικό αμοραλισμό. Η Αντίσταση δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό στην αντιμετώπιση των Νεοταξιτών αλλά έχει απέναντι σε όλους τους άλλους ανθρώπους. Είναι αυτό που λέγεται με απλό τρόπο «καλός με τους καλούς και κακός με τους κακούς».

Δεχόμαστε έντονη κριτική για την συμφωνία ομαλής μετάβασης εξουσίας που δίνουμε στους Νεοταξίτες και περιλαμβάνει αμνηστία. Ακόμη και να μην γίνει συνολικά με το Νεοταξικό σύστημα, η αμνηστία ισχύει για όσους έρθουν με το μέρος της Αντίστασης. Το εναπομείναν Νεοταξικό σύστημα θα ανατραπεί. Μας λένε ότι είμαστε διπρόσωποι. Από την μία τους πολεμάμε και τους κατηγορούμε και από την άλλη τους προσφέρουμε συμφωνία.

Όταν οι διωκτικές αρχές δίνουν συμφωνία σε παρανόμους για ευνοϊκή μεταχείριση και προστασία με αντάλλαγμα την συνεργασία, δεν το κάνουν γιατί τους εκτιμούν. Δεν σταματούν να πιστεύουν ότι είναι εγκληματίες και συνεχίζουν να πολεμούν το έγκλημα. Το κάνουν για το αποτέλεσμα. Το κόστος είναι η ευνοϊκή μεταχείριση κάποιων που έπρεπε να τιμωρηθούν πιο αυστηρά και η προστασία τους αλλά το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο, η εξάρθρωση όλου του κυκλώματος.

Οι Νεοταξίτες είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι, πραγματικοί εγκληματίες. Η συμφωνία που τους προσφέρει η Αντίσταση είναι για το καλό της χώρας. Ακόμη και να γίνει ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος, ο «πόλεμος» κάποια στιγμή θα τελειώσει. Απλά μετά θα παραδοθούν άνευ όρων όπως παραδόθηκαν οι Ναζί. Είχαν την ευκαιρία πριν τελειώσει ο Β’ Παγκόσμιος πόλεμος να παραδοθούν με όρους και να τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης. Το ίδιο λέμε στους Νεοταξίτες.

Αν δεν δεχτούν την συμφωνία, θα γίνει ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος. Δεχόμαστε κριτική και για αυτό. Δεν προσδιορίζουμε ακριβώς πως θα είναι η ανατροπή. Μας λένε κάποιοι τελείως αφελείς «γιατί δεν κάνετε ένα κόμμα και να διεκδικήσετε την ψήφο του ελληνικού λαού;». Δεν πρέπει να κάνουμε μόνο ένα κόμμα αλλά πολλά καθώς η Αντίσταση όπως και οι Νεοταξίτες βρίσκεται σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Η εκλογική διαδικασία σαφέστατα και περιλαμβάνεται στην ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος διότι η Αντίσταση θέλει να αποκαταστήσει την Δημοκρατία και την Ανεξαρτησία και όχι να καταργήσει την Δημοκρατία. Η εκλογική διαδικασία δεν είναι όμως αρκετή. Οι Νεοταξίτες, βάσει σχεδίου, έχουν αποκτήσει οικονομική δύναμη με ανήθικους, παράνομους και εγκληματικούς τρόπους. Την οικονομική δύναμη την μετατρέπουν σε πολιτική και μιντιακή. Ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό τα ΜΜΕ.

Κανένα κόμμα αντίθετο στην Νέα Τάξη δεν μπορεί να έχει επιτυχία με την υπάρχουσα κατάσταση. Άρα συμπληρωματικά και προηγούμενα από την εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνουν και άλλες ενέργειες. Οι ενέργειες γίνονται εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία από την πλευρά της Αντίστασης και δεν φαίνονται. Κάποιες από αυτές εσκεμμένα δημοσιεύονται. Πέρα από αυτές είναι και πολλές άλλες που δεν δημοσιεύονται. Η ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος έχει στο τέλος την εκλογική διαδικασία. Θα προηγηθούν όμως άλλα γεγονότα ώστε τα κόμματα της Αντίστασης να επικρατήσουν στις εκλογές. Εκτός κι αν οι Νεοταξίτες δεχτούν συμφωνία ομαλής μετάβασης εξουσίας.

Γιώργος

Scroll to Top