Το μυστικό όπλο ΝΤΠ – ΕΕ

Το μυστικό όπλο ΝΤΠ - ΕΕ

Έχουμε πει ότι ΕΕ = ΝΤΠ. Η ΕΕ είναι το πρώτο βήμα. Με βάση το σχέδιο της ΝΤΠ, στο πρότυπο της ΕΕ θα δημιουργηθούν Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική Ένωση και όλες θα μπουν κάτω από μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Μία ψευτοελίτ διεφθαρμένων Νεοταξιτών θα εκμεταλλεύεται, καταπιέζει, εξαπατά, ελέγχει, κατευθύνει την ανθρωπότητα.

Βασικό σημείο του σχεδίου ΝΤΠ = ΕΕ είναι η απόκτηση οικονομικής δύναμης με παράνομες και εγκληματικές ενέργειες. Η οικονομική δύναμη μετατρέπεται σε πολιτική και μιντιακή δύναμη. Ο έλεγχος των ΜΜΕ, η προπαδάνδα, η λογοκρισία είναι επίσης βασικά σημεία του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ. Στα πλαίσια αυτού του σχεδίου έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό με μίζες, το Χρηματιστήριο κλπ. Επίσης συνεργάζονται με τμήμα του οργανωμένου εγκλήματος που τους χρηματοδοτεί με αντάλλαγμα την πολιτική προστασία.

Η χρηματοδότηση από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες ήταν το μυστικό όπλο της ΝΤΠ = ΕΕ. Αυτό τους έχει γυρίσει μπούμερανγκ και από μυστικό όπλο έχει γίνει η Αχίλλειος πτέρνα. Για να το καταλάβετε πρέπει να μπείτε στην ψυχολογία αυτών που έχουν διαπράξει εγκλήματα. Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα και ισχύει το «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται». Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Μπορεί να φοβούνται άλλα πράγματα όπως την φτώχεια και την εξαθλίωση αλλά δεν φοβούνται ότι θα τιμωρηθούν για τα εγκλήματα τους.

Μπορεί το κοινό να μην ξέρει ποιοι Νεοταξίτες έχουν διαπράξει εγκλήματα και τι εγκλήματα έχουν διαπράξει. Αυτοί όμως που τα έχουν διαπράξει, ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τι έχουν κάνει. Και βρίσκονται υπό έναν διαρκή φόβο. Βέβαια όσο βρίσκεται το Νεοταξικό σύστημα στην εξουσία, αυτός ο φόβος δεν είναι μεγάλος. Όμως φοβούνται τι θα γίνει αν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα. Επίσης και με το Νεοταξικό σύστημα στην εξουσία, μπορεί να στραβώσει το πράγμα και να μην «μαζεύεται».

Η Αντίσταση δουλεύει συστηματικά και υπόγεια εδώ και πολλά χρόνια, τουλάχιστον μία δεκαετία. Γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τα εγκλήματα του Νεοταξικού συστήματος. Έχει στοιχεία αλλά επίσης θα προκύψουν πολύ περισσότερα στοιχεία όταν ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα. Τότε θα ανοίξουν τα στόματα και πολλοί είναι αυτοί που θα αρχίσουν να «κελαηδάνε» και να συνεργάζονται για να σώσουν το τομάρι τους. Ήδη είναι πάρα πολλοί αυτοί του Νεοταξικού συστήματος που έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης και δίνουν στοιχεία κα πληροφορίες για άλλους Νεοταξίτες. Βέβαια αυτό γίνεται κρυφά. Οι Νεοταξίτες δεν ξέρουν ποιοι πρώην Νεοταξίτες είναι με το μέρος της Αντίστασης.

Ένας τρόπος για να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης είναι ο φόβος που έχει ο/η κάθε εγκληματίας ότι θα πληρώσει για το έγκλημα του/ης. Τα εγκλήματα μπορεί να είναι από το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, μίζες, δολοφονίες και εμπόριο ναρκωτικών μέχρι βίζιτες και χρήση ναρκωτικών. Όταν ένας επώνυμος Νεοταξίτης ρουφάει κόκες και πάει η Αντίσταση με στοιχεία, τότε από τον φόβο του έρχεται με το μέρος της Αντίστασης. Το ίδιο συμβαίνει με την επώνυμη βίζιτα η οποία τις περισσότερες φορές κάνει και κόκες δηλαδή είναι διπλό έγκλημα.

Αυτά είναι σχετικά πιο ελαφρά εγκλήματα αλλά κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με πιο βαριά. Η Αντίσταση έχει διαβρώσει σε μεγάλο βαθμό το Νεοταξικό σύστημα που είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Βέβαια εκτός από τα εγκλήματα τους, είναι και άλλοι τρόποι που χρησιμοποιεί η Αντίσταση για να διεισδύσει και να διαβρώσει το Νεοταξικό σύστημα. Αυτούς θα τους μάθει κανείς όταν μπει στην Αντίσταση. Εσκεμμένα η Αντίσταση δημοσιεύει κάποιες πληροφορίες που απευθύνονται σε Νεοταξίτες, ουδέτερους ή Αντιστασιακούς.

Όσοι Νεοταξίτες έχουν διαπράξει εγκλήματα, το μόνο που τους σώζει είναι μία συμφωνία με την Αντίσταση. Πιθανότατα υπάρχουν άνθρωποι που αυτοί θεωρούν του Νεοταξικού συστήματος και ήδη δίνουν πληροφορίες και στοιχεία σε βάρος τους. Οι ουδέτεροι πρέπει να ξέρουν ότι η Αντίσταση δουλεύει υπόγεια και συστηματικά κατά της Νέας Τάξης και η ανατροπή ΝΤΠ - ΕΕ θα έλθει κάποια στιγμή. Χρειάζεται όμως πιο μαζική στήριξη της Αντίστασης και για το προσωπικό συμφέρον καθενός. Η Αντίσταση στο τέλος θα νικήσει και όσοι είναι στις τάξεις της θα επωφεληθούν αναμφισβήτητα.

Δημήτρης

Scroll to Top